Αγορα 32αρας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

macfm

Established Member
21 July 2008
248
τρικαλα
Θα ήθελα να ειναι οσο πιο φρεσκο μοντελο και να εχει την καλυτερη εικονα εναντι του ανταγωνισμου... (budget 500 eurw) Δεν ενδιαφερουν 3d,wifi ,smart tv αλλα μονο η ποιοτητα της εικόνας...

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Μπορείς να βρεις καλές επιλογές με πολύ λιγότερα από 500 ευρώ. Γιατί όμως μόλις 32" ? Απόσταση θέασης και χρήση ?

macfm

Established Member
21 July 2008
248
τρικαλα
Ειναι για την μητέρα μου και δεν θελει μεγαλυτερη γιατι παθαινει "ιλιγγο" (γυναικες....) και λεω αφου θα παρουμε να ειναι καλη τουλαχιστον και οχι ξεπλυματα.. Yperion ευχαριστω για την απαντηση... ειναι φετινο το μοντελο που μου εστειλες ?

nikoska

Established Member
10 November 2008
171
Επειδή κι εγώ είμαι προς αγορά 32αρας, ύστερα από σχετικό ψάξιμο εδώ έχω καταλήξει σε Sony 32HX750 (περίπου 570 ευρώ) και Panasonic ET5 (περίπου 450 ευρώ). Αναφέρονται από τους συμφορουμιτες και οι δύο, ειδικά θα έλεγα η Panasonic, ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
Βέβαια και οι δύο υστερούν σε media player, αλλά στη δική σου περίπτωση που είναι για τη μητέρα σου, δε νομίζω ότι της είναι ιδιαίτερα απαραίτητο.
Στη δική μου περίπτωση σκέφτομαι ότι με τα λιγότερα λεφτά που θα δώσω για την Panasonic θα μπορέσω να αγοράσω ένα εξωτερικό media player. Βασικά εκεί έχω κολλήσει τώρα και ακόμη ψάχνω να βρω ποιον να αγοράσω...