Αγορά 32Β653...

mimis19

New member
7 February 2010
5
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Λέω να προχωρήσω, μετά αρκετό ψάξιμο, στην αγορά της παραπάνω τηλεόρασης, την οποία θέλω για κρεβατοκάμαρα. Ο χώρος είναι περιορισμένος.
Τη βρήκα στα 650e και θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει ή όχι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για την κατηγορία της είναι πολύ καλή και θα την απολάυσεις. Είναι εξόπλισμένη με όλα όσα πρέπει να έχει μια σύγχρονη τηλεόραση και έχει πολύ καλή εικόνα τόσο σε τηλεοπτικό σήμα όσο και σε dvd ή br. Από τιμή παίζει γύρω στη τιμή που αναφέρεις. Αν βρεις οποιαδήποτε από τις 32b650, 32b651, 32b652 ή 32b653 σε χαμηλότερη τιμή αγόρασέ την! Πρόκειται για την ίδια ακριβώς τηλεόραση με πολύ μικρές διαφορές στην εμφάνιση.-bye-

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

@Υperion το προβλημα μου ειναι οτι την 32'' τη θελω αποκλειστικα για υπνοδωματιο τv και dvd μονο. Οποτε αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το τηλεοπτικο σημα και οι λοιπες δυνατοτητες ισως να μην αξιοποιηθουν ποτε. Γι αυτο ειμαι σε διλλημα...

Οσο για τις 32'' επιμενω γιατι ειναι περιορισμενος ο χωρος.

Με δεδομενο οτι και η Sony ειναι στην ιδια τιμη θα σου ελεγα να την εξετασεις και αυτη σαν αγορα...

Βεβαια δεν την εχω δει πουθενα να παιζει αλλα θεωρητικα προκειται για πολυ καλη προταση και εχει και την υπογραφη της Sony που ειναι μαζι με την Samsung οι δυο κατασκευαστες που ξεχωριζουν στις LCD απο ποιοτητα εικονας...

Απλα σκεφτομαι και τις αλλες δυνατοτητες οι οποιες, μαλλον, δεν θα μου χρησιμευσουν ουσιαστικα... Υπαρχει καποια αλλη ποιοτικη προταση, οπως οι παραπανω, που να εστιαζει ομως στο τηλεοπτικο σημα και το dvd ή να προχωρησω σε μια απ' αυτες?

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για 32'' σε υπνοδωμάτιο, αξίζει να πάει κανείς σε Full HD ή σε αυτή τη διάσταση θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα και με HD Ready (π.χ. Samsung LE32B450 κοντά στα €400);

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για 32'' σε υπνοδωμάτιο, αξίζει να πάει κανείς σε Full HD ή σε αυτή τη διάσταση θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα και με HD Ready (π.χ. Samsung LE32B450 κοντά στα €400);

+1 στην 32Β450. (Αγορά 31/12/09 με 329 ευρώ) Πρόκειται,κατά την γνώμη μου, ο ορισμός της VFM τηλεόρασης υπνοδωματίου.