Αγορα 37''-40'' TV. Προτασεις??

panosm28

New member
19 January 2010
37
Γεια σας παιδια κ καλως σας βρηκα

Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την παλια 26'' jvc crt μου πλεον (σκυλι η ατιμη)
Εχω μερικες ερωτησεις μιας κ δεν παρακολουθω την αγορα για αρκετο καιρο...
Το χρηματικο ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι 600 euro (700 euro αν υπαρχει κατι τοσο καλο που να δικαιολογει την διαφορα των 100 euro)
Θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με το θεμα επιλογης Plasma ή lcd
Οι plasma ως allaround επιλογη παραμενουν οι καλυτερες ή εχουν βελτιωθει κ οι lcd??

Οποτε αναλογα την κατηγορια που πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη θελω μια προταση (στην τιμη που θετω)
*στις 37''-40'' ιντσες
*με την καλυτερη εικονα (αν γινετε 100hz ή led κτλ Διαφωτιστε με ... )
*οτι παραμετρο θεωρειτε σημαντικη οσο αναφορα games κυριως κ μετα ταινιες
*full hd 1080p
*Υποστηριξη mpeg2/mpeg4
*με πληρη οσο το δυνατον συνδεσιμοτητα (θα αγοραστει Blueray player συντομα κ θελω οπωσδηποτε component για να συνδεω το xbox360 μου που δεν εχει hdmi)
*Αξιοπιστια,Εγγυησεις κτλ

Τελος αν ξερετε πειτε μου καμια προσφορα απο καταστημα που μπορει να τρεχει αυτην την περιοδο που να ικανοποιει τα κριτηρια μου
Eυχαριστω
Πανος

Η tv θα αγοραστει κατα προτερεοτητα 1)για games (xbox360) 2)για dvd (κ στο μελλον blueray) 3)για τηλεοπτικα προγραμματα

ενδιαφερουσα η U10 αλλα εχω χασει την μπαλα με τους τεχνικους ορους που χρησιμοποιειτε.Τεσπα διαβαζω 1 ωρα στο forum κατι θα μαθω για σεταρισματα,ορους κτλ...
Το θεμα ειναι κανει για τα 3 παραπανω κυριως κριτηρια μου η u10 ??Αλλιως για να μην το κουραζουμε το ζητημα να παω να την παρω..Αν δεν κανει τοτε μαλλον θα το κουρασουμε το ζητημα :laugh:

Last edited:
χαχα πανω που ειχα θολωσει στο διαβασμα κ ειχα φτιαχτει με την u10 μου τα γκρεμισες ολα Yperion
Θα διαβασω κ για αυτες τις lcd

(Παντως για να τα ξεκαθαρισω λιγο γιατι ο χρονος ενασχολησης μιας tv δεν ειναι ιδιος για ολους κ οι αλλοι δεν μπορουν να ξερουν πως θα δραστηριοποιειτε η Tv)
Exουμε κ λεμε
*1 ταινια καθε μερα (ή καθε 2 μερες το πολυ)
*1-3 ωρες ημερησιως xbox360 (στις μεγαλες γκαβωμαρες,σπανιως ομως,μπορει να παιξω κ κανα 6ωρο)
*καναλια περιπου 6-7 ωρες ημερησιως

Εγραψα τα παραπανω κ κυριως για το gaming για να διευκρινησω τις ωρες σε σχεση με ενα προηγουμενο topic που ειδα με τις ερωτησεις ενος hardcore gamer

Η Samsung LE40B550 σε τι διαφερει απο την 40B553 μηπως ξερεις Yperion?
(γιατι ειναι πιο φτηνη)
Η sony αποκλειστηκε λογο budget
Ειχες προτεινει κ την LG 42LH3000 σε αλλο topic.Ταιριαζει για την περιπτωση μου λες ή ειναι κατωτερη απο τις αλλες??

περιμενω κ αλλες προτασεις αν υπαρχουν....

Last edited:
Τελευταιο post με τις υποψηφιες tv για να μην κουραζω (μα καλα τοσο λιγο παραμενει η επιλογη για να κανουμε edit σε καποιο post??)

*http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= 750 euro
*http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= 695 euro
*http://www.sony.gr/product/t32-v-series/kdl-37v5500 719 euro
*http://www.lge.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-42LH4000.jsp 640 euro
*http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...anasonic-TX-P42U10-Plasma-TV-42-TX-P42U10.htm 588.50 euro

Γνωμες??

Η υποθεση τελειωσε :SFGSFGSF: :firstprize:
Πηρα την Panasonic Viera TH-P42S10 (42-inch plasma) :ernaehrung004:
Εκανα καλη επιλογη??Πειτε μου πως δεν την πατησα
επειδη απο τις 2 το μεσημερι γυρνουσα για να βρω την u10 κατεληξα στις 8:30 το βραδι να βρω μια s10 στο πλαισιο στο mall (2 ειχε s10 κ 1 u10 εκθεσιακη)
η διαφορα στην τιμη τους ηταν 100euro αλλα στο τελος την πηρα 600 euro με 6 ατοκες (καλυτερη δεν ειναι η s10 απο την u10??Δεν θυμαμαι τις διαφορες κ οταν επιτελους βρηκα μια,ας ειναι κ η s10,σκεφτηκα για να ειναι ακριβοτερη ειναι κ καλυτερη κ την πηρα)
Σε τι διαφερουν τελικα.Δεν θελετε να ξερετε τι μλκ λεγανε οι πωλητες που ουτε οι ιδιοι μαλλον ξερανε...

Τωρα φτιαχνω το χωρο για να την τοποθετησω

*Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας κ την βοηθεια σας κ ιδιαιτερως τον Yperion

Last edited:
Καλοθέατη φίλε panosm28 !!! -bye-

H S10, σε σχέση με την U10, έχει επιπλέον:

- Μονή αντι-αντανακλαστική επίστρωση
- Αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού
- 1 HDMI
- VGA
- Ασημένια διακοσμητική λωρίδα

Για πες, τί σου λέγανε οι πωλητές; :D

Καλοθέατη φίλε panosm28 !!! -bye-

H S10, σε σχέση με την U10, έχει επιπλέον:

- Μονή αντι-αντανακλαστική επίστρωση
- Αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού
- 1 HDMI
- VGA
- Ασημένια διακοσμητική λωρίδα

Για πες, τί σου λέγανε οι πωλητές; :D

Ευχαριστω

οι πωλητες
Αρχικα τις ειχαν λοιπον διπλα διπλα με τα ιδια ταμπελακια κ ιδια χαρακτηριστικα αλλα 100 euro διαφορα.οποτε τους λεω σε τι διαφερουν
''για να δω ρε φιλε.Οντως φαινονται να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.Ρε συ Μητσοοοο ξερεις την διαφορα τους??βεβαια διαφερουν στην τιμη κ στο τι μια ειναι διαθεσιμη αλλα η αλλη οχι χαχα (Το αστειακι εδω δεν το εκτιμησα γιατι ημουν κουρασμενος ολη την μερα που εψαχνα)
Απο τα πολλα ηρθε ο προισταμενος κ καλα που με μεγαλο στομφο μου ειπε οτι η s10 εχει καλυτερο panel.Aυτα κ τπτ αλλο
Λογω λοιπον τιμης κ επειδη αχνοθυμομουν που μου ειχατε πει οτι εχει καλυτερη αντι-αντανακλαστική συμπεριφορα (τις αλλες διαφορες δεν τις θυμομουν) την αγορασα
Αυτη την στιγμη εχω βαλει τι δισκακι στρωσιματος (λιγο dvd ειδα ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ)