Γεια σας παιδια κ καλως σας βρηκα
Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την παλια 26'' jvc crt μου πλεον (σκυλι η ατιμη)
Εχω μερικες ερωτησεις μιας κ δεν παρακολουθω την αγορα για αρκετο καιρο...
Το χρηματικο ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι 600 euro (700 euro αν υπαρχει κατι τοσο καλο που να δικαιολογει την διαφορα των 100 euro)
Θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με το θεμα επιλογης Plasma ή lcd
Οι plasma ως allaround επιλογη παραμενουν οι καλυτερες ή εχουν βελτιωθει κ οι lcd??
Οποτε αναλογα την κατηγορια που πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη θελω μια προταση (στην τιμη που θετω)
*στις 37''-40'' ιντσες
*με την καλυτερη εικονα (αν γινετε 100hz ή led κτλ Διαφωτιστε με ... )
*οτι παραμετρο θεωρειτε σημαντικη οσο αναφορα games κυριως κ μετα ταινιες
*full hd 1080p
*Υποστηριξη mpeg2/mpeg4
*με πληρη οσο το δυνατον συνδεσιμοτητα (θα αγοραστει Blueray player συντομα κ θελω οπωσδηποτε component για να συνδεω το xbox360 μου που δεν εχει hdmi)
*Αξιοπιστια,Εγγυησεις κτλ
Τελος αν ξερετε πειτε μου καμια προσφορα απο καταστημα που μπορει να τρεχει αυτην την περιοδο που να ικανοποιει τα κριτηρια μου
Eυχαριστω
Πανος
Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την παλια 26'' jvc crt μου πλεον (σκυλι η ατιμη)
Εχω μερικες ερωτησεις μιας κ δεν παρακολουθω την αγορα για αρκετο καιρο...
Το χρηματικο ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι 600 euro (700 euro αν υπαρχει κατι τοσο καλο που να δικαιολογει την διαφορα των 100 euro)
Θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με το θεμα επιλογης Plasma ή lcd
Οι plasma ως allaround επιλογη παραμενουν οι καλυτερες ή εχουν βελτιωθει κ οι lcd??
Οποτε αναλογα την κατηγορια που πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη θελω μια προταση (στην τιμη που θετω)
*στις 37''-40'' ιντσες
*με την καλυτερη εικονα (αν γινετε 100hz ή led κτλ Διαφωτιστε με ... )
*οτι παραμετρο θεωρειτε σημαντικη οσο αναφορα games κυριως κ μετα ταινιες
*full hd 1080p
*Υποστηριξη mpeg2/mpeg4
*με πληρη οσο το δυνατον συνδεσιμοτητα (θα αγοραστει Blueray player συντομα κ θελω οπωσδηποτε component για να συνδεω το xbox360 μου που δεν εχει hdmi)
*Αξιοπιστια,Εγγυησεις κτλ
Τελος αν ξερετε πειτε μου καμια προσφορα απο καταστημα που μπορει να τρεχει αυτην την περιοδο που να ικανοποιει τα κριτηρια μου
Eυχαριστω
Πανος