Αγορα 37''

Η x20 είναι μία κατηγορία από μόνη της,για τις οθόνες πλάσμα, για τον απλό και μόνο λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός και συγκρίσιμα μεγέθη.

Οποιαδήποτε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα οθονών πλάσμα για εμένα είναι αδόκιμη.

Μην ξεχνάτε δύο πράγματα,πρώτον ότι κάποιος που αναζητά πλάσμα 37άρα δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέξει κάτι άλλο, και δεύτερον η x20 αποτελεί το πλέον εισαγωγικό μοντέλο της εταιρείας με ότι αυτό συνεπάγεται σε ευκολίες, πέρα από την ποιότητα εικόνας.

Τώρα εάν καταφέρει να τρέχει μόνη της και να βγαίνει δεύτερη.....:bang:

Απάντηση: Re: Αγορα 37''

η διαφορά Β630 και Β650 είναι πάρα πολύ μικρή και οφείλεται (κυρίως) στην μικρότερη αντίθεση της B630 που όμως φέρει καλύτερο φίλτρο.
practically the same to me_

για κριτικές :
http://ln40c630reviews.com/

επίσης για την ποιοτητα εικόνας και τα λοιπά κριτήρια αγοράς μιας τηλεόρασης όλα αυτά είναι ανησίες.
Το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς μιας τηλεόρασης είναι τα ματάκια του αγοραστή.

Στο site του κατασκευαστή αναφέρει την έλλειψη Ultra Clear Panel το οποίο χρησιμοποιεί η εταιρία για να αυξήσει την αντίθεση.

Σε ποιο φίλτρο αναφέρεσαι;

http://www.samsung.com/uk/consumer/...tv-audio-video&type=television&subtype=lcd-tv

Re: Απάντηση: Αγορα 37''

Η x20 είναι μία κατηγορία από μόνη της,για τις οθόνες πλάσμα, για τον απλό και μόνο λόγο ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός και συγκρίσιμα μεγέθη.

Οποιαδήποτε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα οθονών πλάσμα για εμένα είναι αδόκιμη.

Μην ξεχνάτε δύο πράγματα,πρώτον ότι κάποιος που αναζητά πλάσμα 37άρα δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέξει κάτι άλλο, και δεύτερον η x20 αποτελεί το πλέον εισαγωγικό μοντέλο της εταιρείας με ότι αυτό συνεπάγεται σε ευκολίες, πέρα από την ποιότητα εικόνας.

Τώρα εάν καταφέρει να τρέχει μόνη της και να βγαίνει δεύτερη.....:bang:

εεεεεεε???
Μα υπάρχει και 42 και 50 Χ20

:bang::bang::bang::bang::bang::bang:

συγκρίνουμε τεχνολογίες, δεν συγκρίνουμε μεγέθη οθονών.
Εξάλλου η μια είναι 37 και η άλλη έιναι 40"
Αλλά ξέχασα ότι είναι πλάσμα είναι και πολύ καλό...

η Β630 είχε matte screen που ήταν πολύ καλύτερο από το glossy της B650 που το χρησιμοποιούσε για μεγαλύτερη αντίθεση αλλά μάζευε πολλές αντανακλάσεις.
το λένε και reviews¨
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1148545

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα 37''

Σε σχεση με την 42Χ20 και εγω την 40C650 θα αγοραζα αλλα δεν ειναι συγκρισιμα τα οικονομικα μεγεθη γιατι η C650 "πεφτει" πανω στην 42S20...

Σε σχεση με τις εισαγωγικες LCD τυπου Β530 παντως θα προτιμουσα την Χ20...

Μια χαρά ήταν η κίνηση και στην Β630. Δεν μιλάμε για την πλειοψηφία LCD τηλεοράσεων. Πάλι το γενικεύεις.

Μιλάμε για 37" Χ20 vs. 40" C630.

εεεεεεε???
Μα υπάρχει και 42 και 50 Χ20

:bang::bang::bang::bang::bang::bang:

συγκρίνουμε τεχνολογίες, δεν συγκρίνουμε μεγέθη οθονών.
Εξάλλου η μια είναι 37 και η άλλη έιναι 40"
Αλλά ξέχασα ότι είναι πλάσμα είναι και πολύ καλό...

Ας μην ξανακάνουμε άλλη μια διαφωνία περι πλασμα vs lcd
Οι απόψεις όλων είναι καταγεγραμμένες.
Με έχεις μπερδέψει....:nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα 37''

η Β630 είχε matte screen που ήταν πολύ καλύτερο από το glossy της B650 που το χρησιμοποιούσε για μεγαλύτερη αντίθεση αλλά μάζευε πολλές αντανακλάσεις.
το λένε και reviews¨
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1148545

Καλύτερο από θέμα συμπεριφοράς στις ανακλάσεις μπορεί και να είναι , δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάτι το οποίο δεν το έχω συγκρίνει δίπλα- δίπλα.

Κατά την εταιρεία πάντως η 630 έχει χειρότερη ονομαστική αντίθεση από την 650 τώρα πόσο ρόλο παίζει αυτό δεν το γνωρίζω.
http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/lcd-tv/index.idx?pagetype=subtype

Ματ οθονη εχουν πλεον μονο οι "φθηνιαρικες" LCD , οποιοδηποτε μοντελο με στοιχειωδως καλη εικονα εχει ανακλαστικη επιφανεια τυπου "clear panel"...

Με αυτά και εκείνα και τα άλλα ο φίλος που ρώταγε για την τηλεόραση ....:vroam:

Τρόμαξε ο άνθρωπος....:flipout::flipout::flipout:

Με αυτά και εκείνα και τα άλλα ο φίλος που ρώταγε για την τηλεόραση ....:vroam:

Τρόμαξε ο άνθρωπος....:flipout::flipout::flipout:
:flipout:Oχι βρε παιδια , εδω ειμαι σας παρακολουθω ! Η tv θα ναι για τηλεοπτικο σημα κ dvd βασικα σε υπνοδωματιο η κυριως tv ειναι η 46G20 στο καθιστικο! Σε περιπτωση που θελουμε να δουμε κ blue ray θα χουμε προβλημα η δεν μας νοιαζει η αναλυση σ αυτες τις ιντσες??

Εγώ πάντως που πήρα την 37 Χ20 για το εξοχικό είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Και επειδή τα μάτια μου έχουν συνηθίσει στην 5090Η, η Χ20 με ξάφνιασε ευχάριστα, ιδίως σε σήματα 720 & 1080, χωρίς να υστερεί στο dvd και το τηλεοπτικό. Επειδή δε έχω και την 37ΡΧ80, η Χ20 είναι σαφώς πιο βελτιωμένη σε κάθε τομέα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 37''

Σε σχεση με την 42Χ20 και εγω την 40C650 θα αγοραζα

Για μένα αυτό τα λέει όλα. Ιδρωσα αλλά σε κατάφερα να το πεις. :Banane0:
Αν θέλει να πάει για την S20 ακόμη καλύτερα.

gzoun
γιατι σε μπερδεύω?
πάμε πάλι.
1. οι απόψεις όλων περι lcd vs plasma είναι καταγεγραμμένες.
2. δεν συγκρίνω ίντσες αφου εξ ορισμού η μια ειναι στις 37 και η άλλη στις 40.
τεχνολογίες συνέκρινα, και μάλιστα αν θέλει να δει Blue Ray ο άνθρωποςμ όπως πολύ σωστά ρώτησες για τι χρήση το θέλει, το Full HD > HD - Ready της X20.
3. Εχω δει αμφότερες Β630 και Β650. Πραγματικά έχει πολύ smooth απόδοση η B630 λόγω του mat φίλτρου. Δεν ξέρω αν είναι φτηνιάρικο κατά τον yperion. Θα πρότεινα να το δει κάποιος απο κοντά :ears: