ΑΓΟΡΑ 37αρας

asteios21

New member
14 September 2007
15
Διαβαζω πολυ καιρο τωρα το φορουμ και προσπαθο να κατασταλαξο καπου. Ειμαι μεταξυ οποιας καλης 37αρας και 32 PFL 9632.Αλλα με ενδιαφερει πολυ για τηλεοπτικο σημα και δεν ξερω αν η 37 PFL 9732 ειναι καλη σ"αυτο.

Plasma?αφού είναι μόνο για τηλεοπτικό σήμα τίποτα καλύτερο....άρα 42PX70

Θα εκμεταλλευτώ το thread του φίλου για να μην ανοίξω νέο με το ίδιο θέμα.

Ένας γνωστός ψάχνει 37άρα LCD κυρίως για θέαση σήματος SD (τηλεοπτικό σήμα και DVD) και δευτερευόντως για σύνδεση παιχνιδομηχανής (προς το παρών PS2, σύντομα PS3). Δεν παίζει η αγορά άλλου μεγέθους/τεχνολογίας και το μέγιστο ποσό που διαθέτει είναι 1500-1600 .

Σκέφτομαι να του προτείνω μία εκ των Panasonic 37LZD70 (ακριβή κατά την γνώμη μου) και Samsung 37R86BD (την θεωρώ τίμια πρόταση).

Κάποια άλλη πρόταση ?

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 37αρας

Προτείνω την philips 37 5522 στα 1000 ευρώ , 37 7662 ( 1080p ) στα 1400 ευρώ

και αν ανεβεί σε ίντσες πας σε Sony 40S3000 1200 ευρώ

Σε ίντσες δεν ανεβαίνει με τίποτα οπότε η Sony αποκλείεται και με τις Philips εκτός σειράς 9xxx δεν τα πάω καλά. Δυστυχώς ακόμα να εμφανιστεί η 9632 στις 37''.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

τελικα στις 37"δυσκολη επιλογη,τα χαλαει και η samsung m86.
απο Γερμανια παιζει η αγορα?
γιατι την βλεπω εκει στα 1250

τελικα στις 37"δυσκολη επιλογη,τα χαλαει και η samsung m86.
απο Γερμανια παιζει η αγορα?
γιατι την βλεπω εκει στα 1250

Από Γερμανία με τίποτα. Βασικά είναι αρνητικός και στα ιντερνετικά για αυτό διάλεξα τηλεοράσεις που τις βρίσκεις σε λογικές τιμές σε καταστήματα. Ίσως να τον ψήσω για αγορά από ελληνικό δικτυακό αν υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή.

Κάνεις λάθος ! Ειδικά η 7662 είναι ίδια ακριβώς με τις 9xxx εκτός από το chip απεικόνισης και τα 100hz , και επίσης δεν έχει ambilight ( εαν μπει σε έπιπλο , το ambilight χάνεται ) ... Ενώ η 5522 είναι πολύ πιο τίμια τηλεόραση από περσινές 3xxx και 5xxx ...

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 37αρας

Κάνεις λάθος ! Ειδικά η 7662 είναι ίδια ακριβώς με τις 9xxx εκτός από το chip απεικόνισης και τα 100hz , και επίσης δεν έχει ambilight ( εαν μπει σε έπιπλο , το ambilight χάνεται )

Το Pixelplus 2 κοντεύει να κλείσει 2ετία σαν επεξεργασία εικόνας. Τα 100Hz από μόνα τους δεν λένε τίποτα, αλλά παντού διαβάζω πως η υλοποίηση τους από τις LCD της Panasonic είναι πολύ καλή. Θα κάνει και μόνος του έρευνα αγοράς και θα δει σίγουρα και κάποιες Philips, απλά με ρώτησε να του πω και την άποψη μου.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε αναβαθμιση , αλλα και που βρισκουμε καινουργιο firmware για μια Philips 37PFL-7662D/12 ???