Αγορά 3d blu-ray player

συγγνωμη αλλα αμα η "πηγη", δηλαδη το blu-ray player δεν μπορει να διαβασει σε thx το σημα πως ειναι δυνατον ο ενισχυτης να το αναπαραγει σε thx? γινεται καποιο ειδος "upscalling"??

το thx δεν ειναι ψηφιακο encoding οπως ειναι ας πουμε το dts η το dolby prologic ξερω γω? sorry αλλα προφανως δεν ειμαι ειδικος, απλα ρωταω για να μαθαινω! :)

Δεν υπάρχει θέμα με στάμπα ΤΗΧ στα player. Ούτως ή άλλως ελάχιστα την έχουν.

ΤΗΧ πιστοποιήσεις εικόνας έχουν πλέον οι περισσότερες τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς, και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Οσον αφορά τον ήχο, και εδώ υπάρχουν πάρα πολλές υλοποιήσεις ενισχυτών με το λογότυπο THX πάνω τους.

το thx δεν ειναι ψηφιακο encoding οπως ειναι ας πουμε το dts η το dolby prologic ξερω γω? sorry αλλα προφανως δεν ειμαι ειδικος, απλα ρωταω για να μαθαινω! :)

Φίλε μου για να μη μπερδεύεσαι, το THX δεν είναι κάποιος codec ή κάποιο φορμά ήχου.Είναι απλά το κόνσεπτ ή η άποψη του Λούκας για το πως πρέπει να ακούγονται ή να φαίνονται οι ταινίες.Αυτή την άποψη την έκανε εμπορικό σήμα και την πουλάει, έτσι απλά !

ENA SMART BLU RAY SAMSUNG ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΣΤΗΝ VT30 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ 3Δ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ?

Για να βλέπεις υλικό 3D, θα πρέπει να είναι και το player 3D. Σε ποιό player της Samsung αναφέρεσαι;

Υ.Γ. Γράφουμε με μικρά και όχι κεφαλαία.....

Αν εννοείς το BD-D5500, ναι είναι 3D. To BD-C5500 όμως δεν είναι....

Ναι αυτο εννοω στα 130 ευρω ειναι 3d.Απλως περισσοτερο η απορια μου ειναι αν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με την vt30.Θελω και τις δυο πλατφορμες.<viera και hub.>

Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν BR player region free(πρακτικα να παιζει Αμερικη-Ευρωπη)?
Ως προς την αναπαραγωγη των BR.οχι των Dvd.

Εχω διαβασει για τα Sony bdp-470 και oppo-93 αλλα απο Αμερικη και χωρις να λενε αν γινανε μετα απο καποιο πειραγμα.

Last edited: