Αγορά 3D BluRay Player με σκληρό δίσκο

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

gharar

New member
7 January 2013
4
Καλημερα στο forum.
Θελω την βοηθεια σας.

Θελω ν αγορασω απο Ελλαδα ή εξωτερικο ενα DVD 3D BLUERAY με σκληρο δισκο αλλα που να γραφει αναλογικα καναλια, δηλ. κοινη τηλεοραση, οχι ψηφιακη, αν το περιγραφω σωστα.
Εχω μπερδευτει με τα χαρακτηριστικα και τα DVB κτλ συντομογραφιες και δεν ξερω πως να το ψαξω στις τεχνικες προδιαγραφες των προιοντων.

Εχω ηδη κατι αντιστοιχο, το LG HR400 απ το οποιο ειμαι κατευχαριστημενος αλλα θελω να το πουλησω γιατι δεν παιζει 3D και μονο.
Το παραπανω μηχανημα γραφει κανονικοτατα αναλογικη τηλεοραση με προγραμματισμο και ολες τις ευκολιες, πχ TIME SHIFT.

Ποιο ειναι το αντιστοιχο του, σε οποιαδηποτε μαρκα που να παιζει 3D και να γραφει σε σκληρο δισκο σαν βιντεο, δεν με ενδιαφερει να γραφει σε DVD.

Π.Χ. βρηκα το LG HR822 και το Samsung BD-D8200, και τα δυο γραφουν μονο ψηφιακα καναλια. Ψαχνω τα LG HR600 & LG HR925 που μαλλον κανουν την δουλεια μου (?) αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν εισαγωνται στην Ελλαδα.

Περιμενω τις αποψεις σας!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,153
Αθήνα
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 3D BLUERAY ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

Δεν έχει στη περιοχή σου ψηφιακά κανάλια?

Αν έχει πάρε ένα ΒD 3D με ΗDD και αποκωδικοποιητή.

gharar

New member
7 January 2013
4
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 3D BLUERAY ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

Οχι, στην Κρητη θ αργησουν πολυ να ερθουν!

gharar

New member
7 January 2013
4
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 3D BLUERAY ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα οπως δηλωσα παραπανω οι συντομογραφιες με μπερδευουν παραπανω.
Π.χ. τι ειναι το BD που λες?
Τι αποκωδικοποιητη πρεπει να εχει για να βλεπει αναλογικα καναλια, οχι ψηφιακα?
Τι σημαινει το
''TunerBroadcasting System - MPEG2/4 HD
Tuner & Channel - DVB-T2'' ?

Δεν έχει στη περιοχή σου ψηφιακά κανάλια?

Αν έχει πάρε ένα ΒD 3D με ΗDD και αποκωδικοποιητή.

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,153
Αθήνα
ΒD = BluRay Disc

Το ΜPEG2/4 HD σημαίνει ότι ο δέκτης λαμβάνει ψηφιακό σήμα υψηλής ανάλυσης (ΗD) με κωδικοποίηση είτε ΜPEG2 και ΜPEG4

DVB σημαίνει Digital Video Broadcasting (δηλαδή μετάδοση ψηφιακού σήματος) H κωδικοποίηση γίνεται επι του παρόντος σε MPEG 2 ή 4, όπως προείπαμε (πιο σύγχρονο και διαδεδομένο πχ Digea είναι το ΜPEG4)

το σήμα μπορεί να είναι
- DVB-S (satellite... από δορυφόρο),
- DVB-T (Terrestrial... από επίγειο αναμεταδότη, πχ Digea),
- DVB-C (Cable... για καλωδιακό)

Δεν σου κάνουν αυτοί οι κωδικοί, εσύ ψάχνεις για αναλογικό δέκτη που δυστυχώς πλέον σπανίζουν.
Ίσως κάποιo PVR (Personal Video Recorder) με είσοδο σήματος να κάνει τη δουλειά σου, ανπάρει σήμα απο tv με αναλογικό δέκτη και πέρνεις και ένα ξεχωριστό 3D ΒD player για τους δίσκους.
Ή ακόμα και κάποιο παλιότερο DVD recorder να σου κάνει τη δουλειά. βάλε ζήτηση στα μεταχειρισμένα, ίσως βρεθεί κάτι σε καλή κατάσταση (να το δοκιμάσεις όμως πρώτα!)

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί πολύ και δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο.

gharar

New member
7 January 2013
4
Re: Απάντηση: Αγορά 3D BluRay Player με σκληρό δίσκο

Σ' ευχαριστω πολυ, ήσουν κατατοπιστικότατος!!!

Βεβαια το περιεργο ειναι οτι οταν εθεσα το ερωτημα αν γραφουν αναλογικα καναλια, στην LG Αγγλιας σχετικα με τα HR600 & HR925 μου απαντησαν οτι έχουν τις ιδιες δυνατοτητες με το δικο μου το HR400, ενω στα χαρακτηριστικα τους δηλωνουν :
TunerBroadcasting System - MPEG2/4 HD
Tuner & Channel - DVB-T2 (2 tuner)

Last edited:

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Δεν θα βρεις κάποιο με αναλογικό δέκτη πλέον. Κράτησε αυτό που έχεις για τις εγγραφές σου, και αγόρασε ένα φθηνό 3D BD Player για να βλέπεις 3D.....