Αγορά 3D Bluray Player

το ps3 σαν 3d blu-ray υστερει πολυ σε σχεση με το panasonic 310? εχει τοσο μεγαλη διαφορα το 1080i με το 1080p στο 3D? η προβολη θα γινεται στον epson tw9000.

και επιπλεον ο ενισχυτης ειναι o denon 3808 αρα θα χρειαζομαι καποιο με 2 εξοδους hmdi για audio out στον ενισχυτη... υπαρχει καποιο αλλο που το κανει αυτο εκτος απο το panasonic?

απο την μια δν καιγομαι και πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην σταματησουν να βγαζουν με 2 hdmi και δεν μπορω να βρω σε κανα χρονο.. εχει ανακοινωθει κανενα καινουργιο μοντελο με 2 ? γιατι βλεπω το 310 κλεινει χρονο

Kαι το 500άρι της Panasonic, από τα μοντέλα του 2012, θα έχει 2 HDMI. Αναμένεται σε street prices περί τα 300-350 ευρώ...

DMP-BDT500EG-HiRes-Image__Image--%5B1%5D((Europe))-1WebA1001001A12B09A92954H13859.jpg

Θελω να αγορασω ενα 3d blue-ray player, αλλα πρεπει να το αγορασω απο το plaisio , γιατι μου χρωσταει 159 ευρω και πρεπει να κλεισω τα χρηματα μου εκει.
Ποιο μου προτεινετε απο αυτα που εχει το plaisio?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
http://www.plaisio.gr/tv/home-cinema/blu-ray-player.htm?HV_TYPE=3D Bluray Player

Προς το παρων δεν βλεπω να εχει κατι αξιολογο π.χ. sony 790, panasonic 320, panasonic 500, αν σε βιαζει παρε κατι φθηνο μαλλον σε samsung 'η το sony 490.

Προς το παρων δεν βλεπω να εχει κατι αξιολογο π.χ. sony 790, panasonic 320, panasonic 500, αν σε βιαζει παρε κατι φθηνο μαλλον σε samsung 'η το sony 490.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ελεγα οτι το lg 620 ειναι καλο. Απο αυτα θεωρεις καλυτερο το sony ε;

Φιλε μου αυτα που μου προτεινεις, ειναι αρκετα ακριβοτερα.
Μηπως μπορεις να μου προτεινεις κατι στα 120 ευρω πανω κατω, που να ειναι καλο?
Δηλαδη το lg 325 εχει καποιο προβλημα, οπως π.χ. να μην παιζει καποια αρχεια ηχου ή εικονας που ειναι καινουρια format?

Δεν ξερω για υποστηριξη αρχειων τι γινεται αλλα σιγουρα εχουν πολυ καλη ποιοτητα εικονας τα panasonic και sony

Δεν ξερω για υποστηριξη αρχειων τι γινεται αλλα σιγουρα εχουν πολυ καλη ποιοτητα εικονας τα panasonic και sony

Δεν αναγνωρίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους

Χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω,,,με ενα 3Dplayer μπορω να δω ταινια σε απλη τηλεοραση??Δηλαδη να ''μιξαρει'' το αριστερα δεξια της ταινιας, και μετα στην tv με τα αναλογα γυαλια να το δω??

Χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω,,,με ενα 3Dplayer μπορω να δω ταινια σε απλη τηλεοραση??Δηλαδη να ''μιξαρει'' το αριστερα δεξια της ταινιας, και μετα στην tv με τα αναλογα γυαλια να το δω??

Οχι, πρέπει να είναι 3D και η τηλεόραση.

Μετακινηση υποτιτλων νομιζω κανουν καποια philips blu-ray players αλλα εχουν ενα HDMI και αναλογικες 7.1 εξοδους