ΑΓΟΡΑ 3D Led TV (άσχετοε)

ΠΑΤΣΟ

New member
14 August 2007
43
Γεια σας παιδια. Λοιπον για να μη μακρολογο, ψαχνω μια 3D Led τηλεοραση, μεχρι 46'' που να αξιζει πραγματικα. Εχω λιγο προσεξει την Samsung UE46D7000 αλλα δεν το κατεχω παιδια. Σας παρακαλω παιδια τα φωτα σας στον ασχετο :BDBDG54:

Χρονια Πολλα, Χριστος Ανεστη
Ευχαριστω προκαταβολικα :a0210:

Για τι χρηση την θελεις?

Αν δεν την θελεις για απεριοριστο gaming και συνδεση με PC ως μονιτορ θα σου ελεγα να δεις αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/324861/Panasonic-TX-P46GT30-46.html?keyphrase=46GT30

Οποτε θα γλιτωσεις και το clouding και το banding που εχουν αναφερθει σε καποιες D7000 και D8000...

Δυστυχως παει πρωι πρωι πισω στο καταστημα η τηλεοραση μου!!!
Δεν παλευεται η σκιες που φαινονται εβαλα ενα τεστ απο το σαιτ που παρεθεσα στο παραπανω ποστ!!!.Κατεβασα μια γκριζα εικονα που τεσταρει ποσο μπαντινγκ εχει η τβ!!!και εφριξα.Το προβλημα ειναι πιο μεγαλο απο οτι νομιζα!!!!ειδικα η χοντρη καθετη γραμμη που ειναι στα δεξια δεν παλευεται παιδια!!!φαινεται παρα πολυ εντονα.Ελπιζω να μην φαω παλη ταλαιπωρια οπως με την προηγουμενη!!!και να μου δωσουν με την μια αλλην.

Ιδια τεχνολογια με Sony , Samsung (ενεργο 3d).

ΥΓ. Επειδη εχεις απενεργοποιησει τα μηνύματα σου απαντω εδω για το ερωτημα σου...

Αναλογικα λογικα πρεπει να ειναι τα καναλια να υποθεσω?

Ισως ειναι θεμα δεκτη της τηλεορασης , ισως και θεμα κακης ληψης.

Γενικα ολες οι τηλεορασεις πλεον εχουν μετριους αναλογικους δεκτες αφου στις περισσοτερες χωρες πλεον τα καναλια ειναι ψηφιακα.

Δοκιμασε μηπως καταφερεις και βγαλεις μια φωτογραφια να δω και εγω.

απο που το ενργοποιω τo p.m ?? δεν το βρισκω :BDBDG54:
ψηφιακα μεσω digea

συγνωμη για το off tpopic. αλλα ειναι ενργω. απο κατω εχει ενα κουτακι που δεν εχει κιμενο διπλα του και ηταν τσεκαρισμενο. το εβγαλα τωρα . για να δουμε..

Τωρα το ειδα και εγω αυτο το κουτακι.
Θα εχει απομεινει απο καποια αναβαθμιση.

Ποιος ξερει τι κανει?

Yperion η tv παει για συνδεση και με PS3 και με nova. Θελω να ρωτισω η d7000,εχει καποιον media player για hd περιεχομενο; Επισεις αυτο με τα 800ΗΖ που διαφημιζουν,τι ειναι; Τελος,αν την εχει καποιος, το 3D της ειναι καλο; Περιεχονται και 3D γυαλια μαζι; Εαν οχι που μπορω να τα βρω σε καλη τιμη; ΤΗΑΝΧ:-)