Αγορά 3D Τηλεόρασης 40''

costasmarkoglou

New member
26 May 2011
34
Καλησπερα!

Ενδιαφερομαι να αγορασω μια καινουργια τηλεοραση και θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Θα ηθελα μιας και θα προχωρησω σε αγορα να παω στην καλυτερη λυση που μπορω να βρω σε 40ρα. Αρα οπωσδηποτε θελω να ειναι 3D και Internet TV.

Εδω και χρονια εχω τρελο κολλημα με τη Sony και τις Bravia. Ειδα προσφατα τις νεες σειρες της Sony τις KDL-NX και KDL-HX720, KDL-HX800 και σκεφτομαι να παω σε αυτες.. Τι γνωμη εχετε? Ειναι οι καλυτερες 40ρες 3D της αγορας η υπαρχει κατι ανωτερο?

Ευχαριστω!

Πες μας την απόσταση θέασης σου.Εγώ θα σου πρότεινα για 3D να πας σε περισσότερες ίντσες ειδικά τώρα με την προσφορά της HX800 στα 1000 ευρώ.

Δυστυχως η αποσταση ειναι μικρη και θα τα παιξω με 46αρα. Τωρα εχω 40'' και ειναι οριακη δεν παει παραπανω με τπτ :p

Sony KDL-40EX720 3D TV 40'' μολις την πηρα (βασικα εχθες ηρθε)
Την εχει προσφορα στο e-shop 827eurw μεχρι 27-8.

Ακομα δεν την εχω ψαξει πολυ αλλα μεχρι στιγμης ειμια πολυ ευχαριστημενος, πολυ πιο λεπτη απο οσο φαινεται στις φωτογραφιες.

Τωρα οσο για 3D ακομα δε εχω δει αλλα σε ταινιες πεταει το μηχανημα.

ΥΓ. ξεκινησα να παρω 37'' και τελικα πηρα 40'' (ασε αυτος ο Yperion με εβαλε μεσα για τα καλα btw πιο μπροστα ειχα μια LG SL8000 37'', η διαφορα με την 40'' εινια πολυ μικρη που ουτε την καταλαβαινω ευτυχως που πηρα 40'' τελικα, οποτε εαν ο χωρος σου το επιτρεπει κοιτα για μεγαλυτερη) σε βλεπω αφου ψαχνεις για 40'' να περνεις 42-46