Αγορα 3d τηλεορασης 55"

jpcupra

New member
31 March 2008
80
Καλημερα παιδες.
Οντας ασχετος με το θεμα TV θα θελαμε τα φωτα σας (εγω κ η γυναικα μου) σχετικα με την αγορα μιας 3d τηλεορασης 55 ιντσων τωρα τα Χριστουγεννα.
Η τηλεοραση θα μπει στο σαλονι σε αποσταση 3 μετρων -ισως και λιγο παραπανω- και η χρηση που προοριζεται ειναι κυριως για browsing, ταινιες
mkv-blue ray-3d απο ενα htpc που εχω στησει καθως και παιχνιδια απο ps3-xbox.
Το μονο που γνωριζω στο θεμα 3d ειναι το passive-active και εχουμε καταληξει στο passive μιας και δεν κουραζει και ειναι πιο ζωντανο(τα λεω σωστα?).
Γλυκοκοιταμε την LG LW980S και οπως καταλαβαινετε το μπατζετ παιζει στα 2000-2200 max. Θεωρειτε οτι η συγκεκριμενη αξιζει τα χρηματα της 'η θα μπορουσαμε
να παμε σε καποια αλλη? τι θα πρεπει να προσεξω? θελω οσο το δυνατον καλυτερη απεικονιση της εικονας σε συναρτηση παντα της τιμης.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια.

προσωπικά θα πήγαινα σε αυτήν για budget 2000-2200.

http://www.skroutz.gr/s/346533/Sony-KDL-55HX920-55.html?keyphrase=55hx920

είναι active βέβαια αλλά πόσες ταινίες 3d να δείς. σε 2d είναι πολύ καλή.

η γυναικα εχει ενθουσιαστει με το θεμα 3d οποτε μαλλον θα ειναι αρκετες..

Ειδικα αυτη που αναφερεις ξεχασε την με τοσες λιγες ζωνες led που εχει στην ευρωπη...Το halo θα βγαζει ματια.Δες σε κατι αλλο (πχ την 920 που λεει απο πανω ο φιλος)

http://www.youtube.com/watch?v=k_eDHDczmT8&feature=player_embedded

σε αυτο το budget δηλαδη η sony ειναι μονοδρομος?

Πρόσθεσε ένα ψήφο ακόμη για την Sony.

Δεν είναι η τέλεια τηλεόραση αλλά είναι καλύτερη από την 980 που έχει έντονο halo.

Διάβασε και εδώ αν θέλεις...

http://www.digitalversus.com/lg-lw980s-tv-dead-water-n21867.html

τοσο καλα...
το service της Sony εχει φτιαξει καθολου?
πριν λιγα χρονια ηξερα πως ηταν below zero γιαυτο και ρωταω.
επισης με ενδιαφερει πολυ να υπαρχει κατι αντιστοιχο του smart tv. να φανταστω πως δεν εχει κατι τετοιο η sony...

Το μονο που γνωριζω στο θεμα 3d ειναι το passive-active και εχουμε καταληξει στο passive μιας και δεν κουραζει και ειναι πιο ζωντανο(τα λεω σωστα?).

Κόντρα στις επιταγές του marketing, το passive 3D ΔΕΝ είναι ξεκούραστο... Απλά, είναι λιγότερο κουραστικό από το active...

Κόντρα στις επιταγές του marketing, το passive 3D ΔΕΝ είναι ξεκούραστο... Απλά, είναι λιγότερο κουραστικό από το active...

μετα απο 2 ωρες 3d δεν θα παιζουνε πονοκεφαλοι και τα συναφη?

διαβαζω και για την panasonic vt30 και δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν τα 150-200 παραπανω... ειλικρινα εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πρωτοκοιταξω... :frown::frown:

καμμια αλλη βοηθεια παιδες? εντος της αλλης εβδομαδας θα πρεπει να προχωρησω στην αγορα και ακομα δεν ξερω που πανε τα 4

Νομίζω πως, με βάση και τις ανάγκες σου, έχεις περιορίσει ήδη αρκετά τις επιλογές σου. Αν θέλεις μια πολύ καλή LCD για όλα αυτά που αναφέρεις στο πρώτο post, κοίτα μεταξύ Sony HX820, Sony HX920, Samsung D7000 και Samsung D8000, αν και οι τελευταίες δύο έχουν σχετικά ψηλό lag. Τις plasma ουσιαστικά τις αποκλείεις με τη χρήση για web browsing, οπότε δε νομίζω πως η τελική επιλογή είναι τόσο δύσκολή. Εκτός, αν θεωρείς πως το passive 3D στις LG θα είναι πολύ πιο ευχάριστο και άνετο από τις προαναφερόμενες με ενεργό 3D.

Από τη δίμηνη εμπειρία μου με την Panasonic TX-PVT30 έχω αποκομίσει μόνο θετικές εντυπώσεις για την ποιότητα της εικόνας που βλέπω σε τηλεοπτικό και ταινίες.
Αλλά η χρησιμοποίησή της για gaming και web browsing την αποκλείει από τις υποψήφιες επιλογές.

μετα απο πολυ σκεψη καθως τα πραγματα γυρω μας τεινουν να γινουν ολοενα και χειροτερα, κοιταμε το θεμα value 4 money τελικα καθως παιζουνε διαφορες της ταξης των 600-800 ευρω ισως και παραπανω...
Ερωτω λοιπον, κατα ποσο μια 55 lg lw5500- 650 θα μας ικανονοποιηση ως προς το 3d- ψηφιακο σημα - ταινιες 1080p.
Να ευχαριστησω ολους οσους εχουνε απαντησει μεχρι τωρα.

μετα απο πολυ σκεψη καθως τα πραγματα γυρω μας τεινουν να γινουν ολοενα και χειροτερα, κοιταμε το θεμα value 4 money τελικα καθως παιζουνε διαφορες της ταξης των 600-800 ευρω ισως και παραπανω...
Ερωτω λοιπον, κατα ποσο μια 55 lg lw5500- 650 θα μας ικανονοποιηση ως προς το 3d- ψηφιακο σημα - ταινιες 1080p.
Να ευχαριστησω ολους οσους εχουνε απαντησει μεχρι τωρα.

κανενας ρε παιδες?

Το αν θα σε ικανοποιήσει μια τηλεόραση εξαρτάται από το γούστο που έχεις σε θέμα εικόνας.

Το σίγουρο για εμένα είναι ότι Sony ΕΧ720 και Samsung D6xxx έχουν καλύτερη εικόνα από τις LG που αναφέρεις.

Σε όλες τις edge LED υπάρχει ο κίνδυνος banding , clouding κτλ. οπότε να είσαι προετοιμασμένος οτι είναι πολύ πιθανό να έχεις και τέτοιο πρόβλημα όποια από όλες και αν αγοράσεις.

με τα πολλα καταληξαμε στην 980s.. (ανωτερα βια)
πηγαμε και την ξαναειδαμε παλι... το 3d δειχνει πολυ καλο σε σχεση με το active απο samsung.
απλα για να σιγουρευτω οτι δεν θα εχω θεματα με clouding halo και τα συναφη μου προτεινε ο ιδιος
ο πωλητης να φερω δικιες μου ταινιες να δοκιμασουμε...
ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια.. θα επανελθω με εντυπωσεις...

Δηλαδη θα παρεις την εκθεσιακη?Η θα ανοιξετε την καινουρια και θα καθεστε να βλεπετε ταινιες?Μου φαινεται περιεργο αν ισχυει το 2ο...

με τα πολλα καταληξαμε στην 980s.. (ανωτερα βια)
πηγαμε και την ξαναειδαμε παλι... το 3d δειχνει πολυ καλο σε σχεση με το active απο samsung.
απλα για να σιγουρευτω οτι δεν θα εχω θεματα με clouding halo και τα συναφη μου προτεινε ο ιδιος
ο πωλητης να φερω δικιες μου ταινιες να δοκιμασουμε...
ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια.. θα επανελθω με εντυπωσεις...
Σε ποιό κατάστημα φίλε μου, γιατι με ενδιαφέρει και εμένα να την δοκιμάσω .... μήν σου πώ να πάμε παρέα, μπάς και μας κάνουν και καλυτερη τιμή.

κανενας ρε παιδες?

παιρνεις μια PANASONIC TX-P55VT30 και εχεις το κεφάλι σου ησυχο. Να δωσεις 2200 ευρω για LG με 3D οχι fullhd και με ολα τα κουσουρια που κουβαλανε οι LED-LCD ειναι πεταμενα λεφτα.

Πάντως η 55LW650S είχε πάρα πολύ καλό 3D, φοβερή φωτεινότητα, ούτε ίχνος crosstalk και ευκολία στα γυαλιά (άνετα, ελαφριά),
επείσης φοβόμουν που δέν είναι full hd, αλλά απο τα 3m ούτε που το καταλαβαίνεις.
Φαντάζομαι οτι η 980S θα είναι το ίδιο καλή, άσε που έχει 2099 και όχι 2500 που κάνει η 55VT30.