ΑΓΟΡΑ 3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

boksic

New member
20 January 2010
35
καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας για αγορα
μιας 3d τηλεορασης.
Τα χρηματα που θα διαθεσω ειναι μεχρι 1500.
Ειμαι αναμεσα στις samsung
UE 40C7000 και LE 40C750
Τις διαφορες τους δεν μπορω να τις καταλαβω
για να δικαιολογησω την διαφορα των 500ευρω.
Τα φωτα σας plz

Η πρώτη είναι LED, και η άλλη LCD. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δικές μου οι γνώσεις.

πες την αποσταση θεασης και την χρηση που την θες

Το θεμα της αποστασης ειναι καπως πολυπλοκο αφου σε κανενα χρονο
περιπου σκεφτομαι να παρω δικο μου σπιτι.Γι αυτο και λεω 40αρα για να καλυπτει
ολες τις εκδοχες.Πανω κατω 3-4 μετρα
οσον αφορα τη χρηση για ταινιες υψηλης αναλυσης και οχι τοσο για games

Tι να το κανεις το 3D στις 40"?

Πρεπει να βλεπεις απο αποσταση 1.5 φορες την διαγωνιο δηλαδη απο 1.5 μετρο.

Τουλαχιστον παρε την 46C750.

Φίλε οι λέξεις 3D , απόσταση 3-4 μέτρα και 40'' δεν ταιριάζουν μεταξύ τους

Τουλάχιστον 50'' για την απόστασή σου εκτός και αν θές να βλέπεις μόνο TV
Από τις επιλογές σου κρατάμε την 750 αλλά ανεβαίνεις σε ίντσες
Κοίτα και σε Panasonic plasma 50 αλλά αν το ταβάνι σου είναι 1500 θυσιάζεις το 3D

Πραγματικά δώσε βάση στις ίντσες και μετά στην TV ειδικά στο HD

Last edited:
παρε αυτη αν φτανουνε τα λευτα σου
http://www.skroutz.gr/s/264711/Sams...from=suggest&keyphrase=Samsung+PS50C7000+50''

και για ποιο φτηνη αυτη
http://www.skroutz.gr/s/272101/Samsung-PS50C6900-50.html?keyphrase=Samsung+PS50C6900+50

και οι 2 εχουνε player για να βλεπεις ταινιες

να προσεξεις παρα πολυ τι δωρα εχει το καθε μαγαζι οπως γυαλια.
παρε καλου κακου τηλεφωνο στο μαγαζι και ρωτα αν εχει τα γυαλια μεσα

Τα καταλαβαινω οολα αυτα ρε παιδια
και γνωριζω οτι αυτο ειναι το σωστο.
Αλλα παιζει και το θεμα της αισθητικης
μεσα στο χωρο γι'αυτο και δεν θελω να παω
σε 50'' και επικεντρωνομαι σε 40' αντε το πολυ 46'.
και προσπαθω να βρω το καλυτερο πακετο.

Τα καταλαβαινω οολα αυτα ρε παιδια
και γνωριζω οτι αυτο ειναι το σωστο.
Αλλα παιζει και το θεμα της αισθητικης
μεσα στο χωρο γι'αυτο και δεν θελω να παω
σε 50'' και επικεντρωνομαι σε 40' αντε το πολυ 46'.
και προσπαθω να βρω το καλυτερο πακετο.

Όταν το βράδυ βλέπεις μια ταινία όμως,δεν θα πείς μου χαλάει την αισθητική...αντιθέτως θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω...οπότε πήγαινε 46<

Αν θές να πάρεις ντέ και καλά 3d τηλεόραση άκου την πρόταση του Yperion. Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να πάρεις ντέ και καλά 3d τηλεόραση από την στιγμή που υπάρχουν μόνο τρείς ταινίες να δείς εκ των οποίων μόνο μία της προκοπής.

Εγώ στην θέη σου θα παιρνα μια 50άρα περί τα 800Ε και σε κανα δίχρονο περίπου που :
1.) Θα χουν πέσει οι τιμές (βασικό)
2.) Θα έχουν εξαλιφθεί πολλά τεχνικά προβλήματα λόγω νεότητας της νέας τεχνολογίας απεικόνισης (βασικότερο)
3.) Υπάρχει περισσότερο υλικό να δώ έτσι ώστε να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου (βασικότατο)

Θα έπαιρνα μια 3d τηλεόραση...

Αν θές να πάρεις ντέ και καλά 3d τηλεόραση άκου την πρόταση του Yperion. Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να πάρεις ντέ και καλά 3d τηλεόραση από την στιγμή που υπάρχουν μόνο τρείς ταινίες να δείς εκ των οποίων μόνο μία της προκοπής.

Εγώ στην θέη σου θα παιρνα μια 50άρα περί τα 800Ε και σε κανα δίχρονο περίπου που :
1.) Θα χουν πέσει οι τιμές (βασικό)
2.) Θα έχουν εξαλιφθεί πολλά τεχνικά προβλήματα λόγω νεότητας της νέας τεχνολογίας απεικόνισης (βασικότερο)
3.) Υπάρχει περισσότερο υλικό να δώ έτσι ώστε να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου (βασικότατο)

Θα έπαιρνα μια 3d τηλεόραση...

κανεις λαθος υπαρχουνε περιπου 20-25 ταινιες 3D παρα πολλα demos
και μερικα δορυφορικα 3D.
Εγω εχω δει και αγωνες ποδοσφαιρου 3D οπως τον τελικο του μουντιαλ 2010 κτλπ.
Μεχρι το τελος του χρονου αναμενεται να κυκλοφορισουνε και αλλες πολλες.
εγω ειδα μερικα απο αυτα τα 3D με μετατροπη σε red/cyan μορφη γιατι δεν εχω ακομα τα κανονικα γυαλια και επαθα πλακα.
Αμα τα δεις και με τα καινουργια γυαλια ειναι ακομα ποιο εντυπωσιακα.
Σε ενα ντοκυματερ του IMAX to under the sea 3D επαθα πλακα νομιζα
οτι θα με φανε τα ψαρια.
Αξιζει με 1000 η αγορα 3D τηλεορασης.

Last edited by a moderator:
Εγω εχω σε mkv και αγωνες ποδοσφαιρου 3D οπως τον τελικο του μουντιαλ 2010 κτλπ.
Αν εχεις ψαχτει υπαρχουνε μερη να κατεβασεις 3D bluray και 3D bluray rips σε mkv.
εγω ειδα μερικα απο αυτα τα 3D με μετατροπη σε red/cyan μορφη γιατι δεν εχω ακομα τα κανονικα γυαλια και επαθα πλακα.
οτι θα με φανε τα ψαρια.

Ναι υπάρχουν 25 ταινίες και πόσες από αυτές έχουν ελληνικούς υπότιτλους; Και μην μου πείς να ψάξω να τους βρώ γιατί τότε χαθήκαμε. Επίσης είναι στις ίντσες που θέλει ο φίλος μας δίνουν ένα ζευγάρι γυαλιά που σημαίνει ότι πρέπει να δώσει περισσότερα για να πάρει και ένα δεύτερο, τρίτο κοκ ζευγάρι γιατί αν είναι να το χαίρομαι μόνος μου το 3d τότε πάλι χαθήκαμε.

Και μένα μου άρεσε το avatar σε 3d όταν το είδα και με εντυπωσίασε αλλά δεν με πείθει το consumer market ακόμα συν το ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα....

ΙΜΗΟ το 3d είναι ένα πολύ ακριβό ταμπελάκι στην τηλεόραση αυτή την στιγμή. Σε κανα δυο χρόνια ίσως...

110 ευρω κανουνε 2 ζευγαρια γυαλια.
ειναι οντως ακριβα εγω ακομα δεν εχω παρει παρολο που εχω 3D τηλεοραση
αλλα τωρα μερικες συσκευασιες samsung τα εχουνε δωρο οταν την πειρα εγω δεν δινανε δωρο.
τα λευτα ειναι οτως πολλα γιατι θελεις 3d blu ray player 3d blu ray recorder
για να γραψεις σε δισκακια αυτα που κατεβασες και γυαλια.

Last edited by a moderator:
Εγω εχω δει και αγωνες ποδοσφαιρου 3D οπως τον τελικο του μουντιαλ 2010 κτλπ.
οτι θα με φανε τα ψαρια.
και που τα ηδες ολα αφτα αγωνες ποδοσφαιρου 3D οπως τον τελικο του μουντιαλ 2010 μπορης με ενα πμ
μη σου γινομαι ενωχλητικος να μου πης που τα βρησκο
ευχαρηστο προκαταβολικα mpetou

το 3ντη δεν ειναι μονο για ταινιες αλα και για παιχνιδια μη το ξεχναμαι αφτο

και που τα ηδες ολα αφτα αγωνες ποδοσφαιρου 3D οπως τον τελικο του μουντιαλ 2010 μπορης με ενα πμ
μη σου γινομαι ενωχλητικος να μου πης που τα βρησκο
ευχαρηστο προκαταβολικα mpetou

το 3ντη δεν ειναι μονο για ταινιες αλα και για παιχνιδια μη το ξεχναμαι αφτο

σου εστειλα δες το..

Αν και δεν είμαι και τόσο ψαγμένος όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα, επέτρεψέ μου να σου πω τη γνώμη μου. Και εγώ θέλω να πάρω τηλεόραση γύρω στις 50'' και δεν σκεφτόμουν για 3D για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά υπάρχει η Samsung PS50C6900 που με κάνει να το ξανασκέφτομαι. Την είδα σήμερα από κοντά. Πανέμορφη, αρκετά λεπτή, με ένα κομψό ματ μαύρο πλαίσιο, πολύ καλή εικόνα και τιμή στα 1.300 ευρώ. Επίσης, στα συν ο καλός media player και το PVR (εγγραφή προγράμματος σε εξωτερικό σκληρό με προγραμματισμό ώρας κτλ). Δεν είναι και η VT20, αλλά στα χρήματά της νομίζω ότι είναι μοναδική. Γυαλιά δε δίνει (εκτός και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που το κάνει και δεν το γνωρίζω).
Φυσικά δεν συζητάμε για μικρότερη τηλεόραση για 3D αλλά και γενικότερα για HD προβολές τις χρειάζεσαι τις ίντσες..

Αν και δεν είμαι και τόσο ψαγμένος όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα, επέτρεψέ μου να σου πω τη γνώμη μου. Και εγώ θέλω να πάρω τηλεόραση γύρω στις 50'' και δεν σκεφτόμουν για 3D για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά υπάρχει η Samsung PS50C6900 που με κάνει να το ξανασκέφτομαι. Την είδα σήμερα από κοντά. Πανέμορφη, αρκετά λεπτή, με ένα κομψό ματ μαύρο πλαίσιο, πολύ καλή εικόνα και τιμή στα 1.300 ευρώ. Επίσης, στα συν ο καλός media player και το PVR (εγγραφή προγράμματος σε εξωτερικό σκληρό με προγραμματισμό ώρας κτλ). Δεν είναι και η VT20, αλλά στα χρήματά της νομίζω ότι είναι μοναδική. Γυαλιά δε δίνει (εκτός και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που το κάνει και δεν το γνωρίζω).
Φυσικά δεν συζητάμε για μικρότερη τηλεόραση για 3D αλλά και γενικότερα για HD προβολές τις χρειάζεσαι τις ίντσες..

να την παρεις αμα διαθετεις τα χρηματα ειναι καλο value/money

Παλικαρια επανερχομαι στο θεμα.
Διαβαζω τοσες μερες και ακομη δεν μπορω να κατασταλαξω.
το σιγορο ειναι η 46αρα.
Τωρα βρισκομαι αναμεσα στην c750 στην c7000.
500 ευρω διαφορα θα μου πειτε.
Ποια η διαφορα της μιας που ειναι lcd απο την αλλη led?

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ 3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παλικαρια επανερχομαι στο θεμα.
Διαβαζω τοσες μερες και ακομη δεν μπορω να κατασταλαξω.
το σιγορο ειναι η 46αρα.
Τωρα βρισκομαι αναμεσα στην c750 στην c7000.
500 ευρω διαφορα θα μου πειτε.
Ποια η διαφορα της μιας που ειναι lcd απο την αλλη led?

τι 46 τι 50. Δεν εχειι σχεδόν καμία διαφορά . Εγω ειχα 46 και τωρα 50 και δεν την καταλαβα . Αν μάλιστα η 46αρα εχει κάπως χοντρό πλαίσιο και η 50αρα λεπτο τοτε ειναι ακριβός ιδιες .για 3D και 50αρα αντε 46-50 αφου το θες δεν υπαρχει σημερα καλύτερη λυση απ την samsung ps c6900 . Ανν μάλιστα πετύχεις καπου την προσφορά που πήραμε αρκετοί εδω μέσα μαζι με BR player , γυαλιά και μ μια ταινία στα 1300 θα εισαι άρχοντας

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ 3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

τι 46 τι 50. Δεν εχειι σχεδόν καμία διαφορά . Εγω ειχα 46 και τωρα 50 και δεν την καταλαβα . Αν μάλιστα η 46αρα εχει κάπως χοντρό πλαίσιο και η 50αρα λεπτο τοτε ειναι ακριβός ιδιες .για 3D και 50αρα αντε 46-50 αφου το θες δεν υπαρχει σημερα καλύτερη λυση απ την samsung ps c6900 . Ανν μάλιστα πετύχεις καπου την προσφορά που πήραμε αρκετοί εδω μέσα μαζι με BR player , γυαλιά και μ μια ταινία στα 1300 θα εισαι άρχοντας

εκει που παω να κατασταλαξω καπου ''να σου και η plasma 50ara''μεσα στο παιχνιδι.:stupid:
Η plasma απ'οτι εχω καταλαβει εχει την καλυτερη εικονα απ'ολες.
Μεταξυ των lcd και led (c750 και c700)?