Αγορα 3D τηλεoρασης?

Απάντηση: Αγορα 3D τηλεοαρασης?

Είναι θέμα από τι απόσταση θα βλέπει. Στα 2,5 μέτρα σε 46" είναι ζήτημα αν θα καταλάβει διαφορά passive/active όσων αφορά την ανάλυση.
Επίσης να ξέρεις ότι οι samsung σερά D6xxx αν και active 3D έχει αναφερθεί ότι κόβουν την μισή ανάλυση, όπως οι passive.

Re: Αγορα 3D τηλεοαρασης?

To βασικό αρνητικό των passive, δεν είναι τόσο η μισή ανάλυση, όσο το "κοτλέ" που φαίνεται στην εικόνα, αν δεν κάτσεις αρκετά μακριά.

3D και μακρινή απόσταση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

Επισης να αναφερω πως ο υπαλληλος που προτεινω την Passive LG, οταν ακουσε για την VT30, μας ειπε πως ενω ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση στο συνολο της, προτεινετε για το 2D και οχι το 3D της. Για 3D κοιτατε αλλου ειπε. Και το θεμα ειναι οτι την ειχε και την πουλαγε, οπτοε δεν ξερω ποια συμφεροντα ειχε στο νου του.

Εν πασει περιπτωση το φιλαρακι εντυπωσιαστηκε με τα χρωματα της Sony, και μαλλον κατεληξε στην 46HX820. Τωρα πρεπει να ψαξουμε και κανα ηχοσυστημα και εκει δεν σκαμπαζω τπτ :(

Στο προσπεκτους διαφημιζε αυτο, και για καποιο λογο το προτεινει και για 3D υλικο (3D ηχος surround, λεει στα χαρακτηριστικα). Ξερει κανεις τπτ ή να κοιταξουμε για καποιο γενικο Home Cinema πακετο?

http://www.sony.gr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-l800m

2 ερωτησουλες.

1-Ξερετε που μπορω να βρω καποιο αξιοπιστο 3D samplaki να φορτωσω σε διαφορες τηλεορασης να μπορεσω να συγκρινω?

2-Οι νεες τηλεορασης υποστηριζουν πλεον ολες .avi/.mkv natively κατευθειαν απο την usb Θυρα?

Το φιλαρακι κατεληξε στην Sony, αλλα επειδη σκεφτομαι και γω μηπως παρω καμμια τα Χριστουγεννα αν βαλουν καλες προσφορες, με προβληματιζει, αν η ST30 εχει διαφορες στο 3D με τις υπολοιπες, κατι που το ρωτησα και πριν, και επισης εχω να πω πως μου αρεσε και εκεινη η LG Που ανεφερα. Ειχε πολυ ξεκουραστη προβολη αλλα δεν μου καθεται καλα το οτι ειναι Passive, παροτι το αποτελεσμα που εβλεπα μπροστα μου ηταν καλο...