Αγορά 3D τηλεόρασης.

Δεν είναι θέμα 3D δυνατότητας. Εξαρτάται από την εκάστοτε τηλεόραση πόσο lag έχει. Τώρα, σε σύγκριση με αυτή που έχεις, υπάρχουν προτάσεις από τις περισσότερες εταιρείες που έχουν χαμηλότερο lag.

Χθές είδα την 55ΕS8000 σε κατάστημα της Ηλεκτρονικής, την είχαν συνδέσει με nova επίγεια και έδειχνε σαν κανάλι το NOVA SPORT 1 (όχι το HD) και είχαν μια πολυθρόνα στα 3 με 4 βήματα απο την οθόνη το κανάλι έδειχνε έναν αγόνα ποδοσφαίρου δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα που έβλεπα. Το ξέρω δεν είναι ούτε BLUE RAY ούτε HD αλλά και πάλι η ποιότητα σαν να χαλούσε πολυ έπρεπε δηλαδη να πάω στα 7 με 8 βήματα για να μην καταλαβαίνει το μάτι το "πιξέλιασμα"...

Ακόμη έπαιζε και σε άλλο κατάστημα που την είδα BLUE RAY ( μια συναυλία ) με αρκετό σκοτάδι και πραγματικά φαινόταν μια χαρά! Σε αντίθεση με ένα Ελληνικό review που διάβασα και το αναφέρει στα αρνητικά της...

Χθές είδα την 55ΕS8000 σε κατάστημα της Ηλεκτρονικής, την είχαν συνδέσει με nova επίγεια και έδειχνε σαν κανάλι το NOVA SPORT 1 (όχι το HD) και είχαν μια πολυθρόνα στα 3 με 4 βήματα απο την οθόνη το κανάλι έδειχνε έναν αγόνα ποδοσφαίρου δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα που έβλεπα. Το ξέρω δεν είναι ούτε BLUE RAY ούτε HD αλλά και πάλι η ποιότητα σαν να χαλούσε πολυ έπρεπε δηλαδη να πάω στα 7 με 8 βήματα για να μην καταλαβαίνει το μάτι το "πιξέλιασμα"...

H εικόνα στην NOVA στα μη HD κανάλια είναι επιπέδου βιντεοκασέτας VHS.

Για εμένα η plasma 51Ε6500 δειχνει καλύτερα από την ES8000 σε κανάλια χαμηλής ποιότητας και θα γλυτώσεις και 1 χιλιάρικο.

H εικόνα στην NOVA στα μη HD κανάλια είναι επιπέδου βιντεοκασέτας VHS.

Για εμένα η plasma 51Ε6500 δειχνει καλύτερα από την ES8000 σε κανάλια χαμηλής ποιότητας και θα γλυτώσεις και 1 χιλιάρικο.

Πιστεύεις δηλαδή ότι η plasma είναι ακόμη ποιό μπροστά σε απόδοση εικόνας αλλά αν δεν κάνω λάθος έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και είναι και ενεργειακή κλάση C

ΔΕΝ ξέρω κατα πόσο αυτό μετατρέπεται σε χρήματα / έτος κτλπ

Η τηλεόραση θα έχει :
60% χρήση για κανάλια
20% χρήση PS3
20% FULL HD MOVIES / BLUERAY τώρα τα 3D εμένα δεν μου λένε τίποτα ούτε το 4D που θα βγεί στις νέες TV όταν βγεί!

Σοβαρά μιλάς φίλε Yperion??! Θα πάω επιτόπου να το βγάλω!

Προς το παρόν όποτε δε λειτουργεί βάζω στην τηλεόραση το προστατευτικό ναυλον
που είχε από το κουτί της.

Σχετικά με τη σκόνη να ρωτήσω κάτι επ'ευκαιρίας:

Υπάρχει κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος για να την καθαρίζουμε από σκόνες?
Ειδικά μαντηλάκια κλπ?
Αν ναι,χρησιμοποιούμε πάντα στεγνά μαντηλάκια ή κάνει κάποιο καθαριστικό?

Φίλε θέλεις να μας δώσεις μια γενικη εικόνα για την τηλεόραση που πήρες; Ευχαριστημένος;

[*] Ξέρει κανείς πότε περιμένουμε νέα μοντέλα TV μέσα στο 2013; Και αν έχουμε πτώση τιμών στις γιορτές;

Last edited by a moderator: