Αγορά 3D ΤV (Samsung Or Sony)

Το λεγόμενο 3D, είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ που έχει ήδη ξεπεραστεί.
Έχεις ήδη κάποια LCD που θες να αντικαταστήσεις ή είναι η πρώτη σου αγορά; Ότι και να ισχύει σε άλλους τομείς ευχαρίστησης & διασκέδασης, στην τηλεόραση το μέγεθος ΜΕΤΡΑΕΙ ! ;)
Και μάλιστα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με το θέμα. Βλέποντας μια 40'' από 3 μέτρα, δεν απολαμβάνεις αυτό που πληρώνεις.
Μια τέτοια τηλεόραση είναι η "καλύτερη" μόνο στα χαρτιά, καθώς τα όποια πλεονεκτήματα δεν θα είναι διακριτά από τα μάτια σου σ' αυτή την απόσταση. Και μια τηλεόραση με τα μισά χρήματα θα σου φανεί λίγο πολύ η ίδια σε αυτή την απόσταση και τις ίντσες και θα είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά. Ειδικά η εντύπωση που θα έχεις μετά από μερικές βδομάδες ή μήνες, που θα ξεφτίσει ο αρχικός ενθουσιασμός της αγοράς.
Η 46'' C750 είναι από τις λίγες τηλεοράσεις που στεκόταν αξιοπρεπώς κοντά στις 50'' πλάσμα, αν και κόστιζε τα διπλά λεφτά, έχοντας και ωραίο design. Αν η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι ακριβή για την τσέπη σου, απλά πάρε μια φθηνότερη στις περισσότερες ίντσες που μπορείς. Ειδικά αφού θες την τηλεόραση για ταινίες και παιχνίδια όπως λες.
Αδιαφόρησε γι αυτό που πουλάνε ως "3D" σήμερα και δεν θα το μετανιώσεις.

Κια μια διευκρίνηση για μένα. Η C750 παίζει όντως MKV με DTS ήχο ;

Last edited:
Έχω μια παλιά lcd 32 sony που πλέον την έχω τοποθετήσει στο υπνοδωμάτιο και ήθελα την 40άρα για το σαλόνι.Απ'ότι έχω διαβάσει η samsung παίζει mkv με ήχο dts.Ελπίζω να αληθεύει.Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει στα σίγουρα.
Μια τελευταία ερώτηση.Η c750 υποστηρίζει το 24p Technology που έχει η Sony?

Από τα 3 μέτρα αυτό που θα δεις μονάχα 3D δεν θα είναι!Όπως σου λένε και οι παραπάνω φίλοι,καλύτερα να πάρεις περισσότερες ίντσες ειδικά όταν μιλάμε για την καλύτερη 2D lcd τηλεόραση του 2010.

Καλησπέρα σας . Όταν μια τηλεόραση υποστήριζει 3D δεν είναι και γενικά καλό feauture το ότι έχει δυνατότητα αναπαραγωγής για πιο πολλά frames per second απο μια μή-3D ?? Μήπως λέω χαζομάρα ?

Δεν έχει σχέση.Μπορεί κάλλιστα μια μη-3d να έχει F.I. με ρυθμό ανανέωσης 100-200 hz...

Τελικά πήρα τη Samsung c750 από πλαίσιο και δώρο 3d γυαλιά στα 929 !!! Μια χαρά πιστεύω!

το ιδιο που ειχα παρει και εγω. μην βιαστεις να παρεις 2 ζευγαρι γυαλια, οι τιμες θα πεσουν..

Καλές θεάσεις και απροβλημάτιστες.
Αν και θεωρώ ότι αυτό που τόνισαν τα παιδιά πιο πάνω έχει βάση. Ίσως η επιλογή 46αρας 2D να ήταν (μεσοπρόθεσμα) πιο λογική.
Όπως και να έχει μακάρι να τη χαρείς.