αγορα 3d tv

Ποια ειναι η καλύτερη επιλογή για 55"
Στην οποία θα βλέπω ταινίες +3d
λίγο playstation και λίγο Internet
Είμαι ανάμεσα σε
Lg 690
Samsung f6500
Panasonic et50
Ποια προτείνετε;

H καλύτερη επιλογή είναι λίγο σχετικό , από τις τρεις που αναφέρεις η τέλεια τηλεόραση έχει την 2D εικόνα της Samsung , την στιβαρή ποιότητα κατασκευής της Panasonic και τις ρυθμίσεις/magic remote/PVR/miracast κτλ. της LG και βέβαια το παθητικό 3D των Panasonic/LG.

H καλύτερη επιλογή είναι λίγο σχετικό , από τις τρεις που αναφέρεις η τέλεια τηλεόραση έχει την 2D εικόνα της Samsung , την στιβαρή ποιότητα κατασκευής της Panasonic και τις ρυθμίσεις/magic remote/PVR/miracast κτλ. της LG και βέβαια το παθητικό 3D των Panasonic/LG.

Εσυ ποια θα διαλέγες και γιατί;

και κατι ακομα ποια απο τισ τρεις εχει περισσοτερες πιθανοτητες για banding και bleeding?

και κατι ακομα ποια απο τισ τρεις εχει περισσοτερες πιθανοτητες για banding και bleeding?

νομιζω οτι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες...το καλυτερο ειναι να παρακολουθεις τα αναλογα φορουμ και να δεις για παραπονα γι αυτα τα θεματα ωστε να καταληξεις εαν υπαρχει σε ποσοστο μικροτερη πιθανοτητα για εμφανιση των προβληματων..

Τελικά αγορασα τν lg 690
Μου φαίνεται παρά πολυ ωραία χωρίς προβλημα στην οθόνη
Λόγο δουλειάς θα περάσω περισσότερο χρόνο μετα τον Δεκαπενταύγουστου οπότε θα σας πω και τς εντυπώσεις μου

Τελικά αγορασα τν lg 690
Μου φαίνεται παρά πολυ ωραία χωρίς προβλημα στην οθόνη
Λόγο δουλειάς θα περάσω περισσότερο χρόνο μετα τον Δεκαπενταύγουστου οπότε θα σας πω και τς εντυπώσεις μου
καλοθεατη και χωρις προβληματα!!