Αγορα 3D TV

Για 3d αυτή τη στιγμή μόνο το παθητικό είναι ανεκτό τα είδα χτες και το ενεργητικό είναι απαράδεκτο θα επανέλθω με αναλυτικό θέμα.

έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο του ενεργητικού όσο και του παθητικού. το κυριότερο μειονέκτημα του ενεργητικού είναι η κούραση σε συνδυασμό με το βάρος των γυαλιών. δεν είναι τυχαίο ότι πολλους χρήστες δεν τους συγκινεί το 3d όπως είναι σήμερα. παρόλα αυτά πιστεύω ότι η vt30 για κάποιον που έχει τα χρήματα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές κυρίως λόγω του 3d της με όποια κουσούρια έχει αυτό.

thunderc8 ο λόγος που έβλεπες διπλά είδωλα στην passive ήταν απλός... την κοίταζες υπο γωνία απο πάνω προφανώς .. όπως οι active δεν έχουν καλή γωνία θέασης δεξιά - αριστερά έτσι και οι passive δεν έχουν καλή γωνία πάνω - κάτω (ενώ δεξιά - αριστερά δεν έχουν πρόβλημα). Όταν λοιπόν η ευθεία των ματιών σου είναι απ το πάνω πλαίσιο της και πάνω τότε αρχίζουν τα διπλά είδωλα. Την είχα πατήσει και εγώ την πρώτη φορά που είδα passive στο public στην Θεσσαλονίκη που την είχαν στο... πάτωμα (οι πανίβλακες) μόλις "γονάτισα" βρήκα το φώς μου ... τώρα πλέον υπάρχει μια passive σπίτι (μετά απο 3-4 ακόμα επισκέψεις σε μαγαζιά) :P

Πάντως όπως έχω ξαναπεί.. αν έπερνα active ΜΟΝΟ την VT30 θα έπερνα (που δεν μου έκανε λόγο ps3,htpc και... γυναίκας). Η εικόνα της ήταν πραγματικά αξιοζήλευτη (άσχετα αν το ps3 και πάλι είναι πιο ξεκούραστο και συνολικά όμορφο στις passive)

thunderc8 ο λόγος που έβλεπες διπλά είδωλα στην passive ήταν απλός... την κοίταζες υπο γωνία απο πάνω προφανώς .. όπως οι active δεν έχουν καλή γωνία θέασης δεξιά - αριστερά έτσι και οι passive δεν έχουν καλή γωνία πάνω - κάτω (ενώ δεξιά - αριστερά δεν έχουν πρόβλημα). Όταν λοιπόν η ευθεία των ματιών σου είναι απ το πάνω πλαίσιο της και πάνω τότε αρχίζουν τα διπλά είδωλα. Την είχα πατήσει και εγώ την πρώτη φορά που είδα passive στο public στην Θεσσαλονίκη που την είχαν στο... πάτωμα (οι πανίβλακες) μόλις "γονάτισα" βρήκα το φώς μου ... τώρα πλέον υπάρχει μια passive σπίτι (μετά απο 3-4 ακόμα επισκέψεις σε μαγαζιά) :P

Πάντως όπως έχω ξαναπεί.. αν έπερνα active ΜΟΝΟ την VT30 θα έπερνα (που δεν μου έκανε λόγο ps3,htpc και... γυναίκας). Η εικόνα της ήταν πραγματικά αξιοζήλευτη (άσχετα αν το ps3 και πάλι είναι πιο ξεκούραστο και συνολικά όμορφο στις passive)

χμμμ πολυ ενδιαφερον το οτι ειδες πως ειναι το ps3 στις passive γιατι και εμενα με ενδιαφερει το 3d κυριως για παιχνιδια. πολυ helpfull το post σου

αχαχα καλά 3d ήθελα να γράψω ούτε ξέρω γιατί έγραψα ps3 (ίσως γιατί το είχα γράψει λίγο πριν). Το ps3 προφανώς και είναι (σε 2d) το ίδιο και στα 2 panel (ενώ δεν έχω δοκιμάσει απαιτητικά multiplayer παιχνίδια σε ms καθώς δεν παίζω τέτοια). To 3d απ την άλλη στο ps3 εννοείται ότι είναι πιο ξεκούραστο καθώς μιλάμε γενικά για το 3d ;)

Ναι τώρα που το λες είμουν όρθιος όταν την βλέπαμε θα έλεγα πως το κεφάλι μου ήταν 20-40 cm πιο πάνω απο την tv, θυμάμε ότι έκυψα και ήρθα σε ευθεία με το πάνω περίβλημα της tv, ίσως έπρεπε να χαμηλώσω και άλλο δεν το σκέφτηκα οτι μπορεί να πέζει κάτι τέτιο.

Μεγεια.

Η συγκεκριμενη χωρις να ειναι τελεια (αλλωστε τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει) ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για το 2011.

Μεγειά!
Καλά τέλειο δεν υπάρχει αλλα είναι ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει.

Panasonic VT30, ψηφίστηκε η καλυτερη 3D TV της χρονιας... εσύ αποφασίζεις

Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεται αλλά τι βλέπεις εσύ στο τέλος...χωρίς να αμφισβητώ την υπεροχή των plasma panasonic.

Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεται αλλά τι βλέπεις εσύ στο τέλος...χωρίς να αμφισβητώ την υπεροχή των plasma panasonic.
Ναι δεν αντιλεγω, ωστοσο δεν γινεται να αμφισβητουμε τους ειδικους οι οποιοι καθε χρονο στο CES ψηφιζουν τη καλυτερη TV της χρονιας. Και για φετος ψηφιστηκε η VT30!

Αναμενόμενο αφού οι άλλοι βλέπουν πια με τα κιάλια την panasonic!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!βλεπουν ΜΕ ΤΑ κυαλια κ συμφωνω κατι το οποιο για τα γνωστα ψεγαδια αμφισβητειται παρολα αυτα προς το παρων οι πλασμα σου δινουν κατι τισ το παραπανω... :HTEHETH63: