αγορα 40'-42' εως 420ε

NICK13

New member
30 August 2013
38
καλησπερα παιδια, ειμαι αναμεσα σε lg 42ln5200 380e kai samsung ue42f5000 390e, την γνωμη σας η και καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα πανω κατω

Κοίταξε επίσης τις LG LN5400 και Sony R470. Μεταξύ αυτών πάρε όποια σου αρέσει περισσότερο. Μέσα στο budget σου αυτές είναι οι καλύτερες λύσεις.

Την ειδα και την sony αλλα δεν ξερω. Ειναι στο ιδιο επιπεδο με samsung k lg? Η εχουν μεινει λιγο πισω? Φανταζομαι ολες κινεζικες θα ειναι. Αν και καηκα απ sams στα 5 χρονια πανελ

Την R470 την βλέπω αρκετά συχνά να παίζει μέσω NOVA σε κατάστημα και έχει για τα λεφτά της αξιόλογη εικόνα. Δεν ξέρω από media player πως τα πάει μπορείς να ρωτήσεις στο ανάλογο νήμα.

Η LG υπερέχει σε γωνίες θέασης και μάλλον και στο media player αλλά τα πάνελ IPS δεν φημίζονται για την αντίθεση τους σε σκοτεινό χώρο.

Ζύγισε θετικά και αρνητικά και αποφασίζεις.

Απάντηση: Re: αγορα 40'-42' εως 420ε

τελικα παραγγειλα την lg42ln5200 με 365ε νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα της....

η 5200 δεν εχει οπτικη, rgb, και κατι αλλα ψιλολογια για μειωση κοστους, -30ε... ειναι νεο μοντελο.

μου κανει ψιλοδιακοπες στον ηχο οταν εχω εισοδο απο ps3 me hdmi kai απο το dvd με scart. απο τα καναλια ακουγεται μια χαρα. γνωριζει κανεις τιποτα?

Last edited by a moderator:
Φίλε NICK13 βρήκες άκρη με τον ήχο;
Αν είναι εύκολο πες μου αν έχει ηχεία 2χ10 ή 2χ5w
Την θέλω για ηλικιωμένο άτομο και ίσως αν είναι 2χ5 να μην κάνει και να πρέπει να πάω στην 5400 ή στη sony r470