Αγορά 40-42 full array LED

apollwnas

Established Member
6 December 2007
108
Καλημέρα-καλησπέρα σε όλους...
Ψάχνω να βρώ μια tv, μετά απο πολύ διάβασμα εδώ μέσα (και αφού είδα τι προβλιματισμοί υπάρχουν στις led edge),
που να έχει full-array LED πάνελ. Δεν με ενδιαφέρει το smart η το 3d,αλλά αν υπάρχουνε κυρίως το 2ο καλοδεχόυμενο θα έιναι...
Επίσης θέλω να είναι 100 hz το πάνελ της και δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι του 2011 η 2012, αρκεί να υπάρχει καπου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Re: Απάντηση: Αγορά 40-42 full array LED

H απόσταση είναι 2 μέτρα, χρήση ταινίες (μέσω pc), ποδόσφαιρο (γι αυτό και 100hz) και budget μεχι 500 ευρο...

Ουτε πλασμα δε βρισκεις σε τετοια τιμη καινουργια, που εχουν πραγματικο full array local dimming pixel per pixel. Aπο lcd sony hx950 αν κυκλοφορουσε σε 40. Η philips σειρα 9xx

Σε τι φράγκα πρέπει να παίξω; Εγω ψάχνω να βρώ tv led με full panel απο led...
Υπάρχει κάποιο μοντέλο με αυτά τα χαρακτηριστικά? Εστω και παλιότερο?
Ευχαριστώ...

Απάντηση: Re: Αγορά 40-42 full array LED

Αν δε κανω λαθος τεκαρε αυτο το μοντελο.. sony kdl40r480 (direct led)..... αλλα εκτος του οτι δεν θα βρεις κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα, δεν αξιζει κιολας... ενα μοντελο που αξιζει ειναι οπως ειπε και ο φιλος απο πανω η hx950 (την εψαχνα κι εγω για καποιο διαστημα αλλα δεν βρηκα ακρη..) την οποια δεν ξερω εαν υπαρχει ακομα στο εμποριο, τουλαχιστον στην ελλαδα, και ξεφευγει κι απ'το μπατζετ σου..

Last edited:
Full Array LED LCD δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μοντέλο (τουλάχιστον όχι στα λεφτά που ψάχνεις) , σε direct LED όμως υπάρχουν κάποια μοντέλα όπως η Sony παραπάνω , η Samsung EH6030 και η LG LA620 για να αναφέρω μερικές.

Αυτές δεν θα τις χαρακτήριζα ως "Full Array" γιατί τα LED μπορεί να είναι τοποθετημένα πίσω από την οθόνη (direct-lit) ο αριθμός τους όμως είναι μικρός και δεν καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δεν ξέρω τι επιλογή να κάνω μετά απο όσα διαβάζω, σιγούρα έχω ξεχωρίσει την Samsung UE40F6500 και την Sharp Aquos LC-40LE830,
ίδωμεν...

H Sharp έχει καλά μοντέλα, αλλά αντιπροσωπία Ελλάδα υπάρχει; Νομίζω μόνο στα κεντρικά Ευρώπη..