Νίκος Σχ.
Supreme Member
Απάντηση: Re: Αγορά 40-42'' γύρω στα 800-1000 ευρώ
1. Βλέπω αρκετές ώρες στο ίδιο κανάλι και παίζω games που είναι η κυριώτερη αιτία burn in ... ΤΠΤ για burn in ... έχω 42S10 ....
για τα 100 hz δεν είδα κάτι ...
2.δεν ξέρω
3. δεν ξέρω
4. η Philips έχει βγάλει πολλά προβληματικά μοντέλα ... η Sony όχι ... στο τομέα της εικόνας , η Philips στα 3000+ ευρώ δεν πιάνεται , αλλά σε πιάνει στο κώλο ...
Φίλε snowman και γω στα ίδια είμαι.
Panasonic 42S10
Sοny 40V5500
Philips 42PFL7404.
Αρχίζω και κλείνω προς Panasonic γιατί ζορίζομαι αρκετά οικονομικά για να δώσω πάνω από 800 για μια τηλεόραση. Δεν ξέρω και αν αξίζουν στην τελική. Έχω διαβάσει τόσα πολλά πια εδώ μέσα που έχω καταμπερδευτεί...
Ερώτηση 1:
Είναι δυνατόν να παθαίνει μια τηλεόραση plasma τόσο εύκολα burn-in; Αν δηλαδή βλέπω Mega απόψε για ώρες, που έχει διαρκώς μια κόκκινη και γκρι μπάρα με τίτλους στο κάτω μέρος της οθόνης (λόγω του έκτακτου των πυρκαγιών στην Αττική) θα αποκτήσει ίχνη στην οθόνη;
Επίσης, μετά το περιβόητο στρώσιμο των 200 πόσων πρώτων ωρών, παύει να κινδυνεύει από burn-in;
Διάβασα επίσης ότι οι τηλεοράσεις που έχουν 100Hz όταν προβάλλουν ταινίες δημιουργούν κάποια αλλοίωση της εικόνας και χρειάζεται απενεργοποίηση.
Ερώτηση 2. Η Philips έχει τέτοιο πρόβλημα;
Η Sony δεν αναγράφεται πουθενά τι time response έχει.
Ερώτηση 3. Ξέρει κανείς;
Ερώτηση 4. Όσοι πρότειναν ανεπιφύλακτα τη Sony ως καλύτερη από τη Philips, πώς το αιτιολογούν; Επειδή τις έχω δει σε λειτουργία και τις δύο, μια χαρά μου φάνηκαν. Αλλά η Philips έχει 100Hz ενώ η Sony όχι. Σε τι είναι καλύτερη η V5500 από την 7404; Και σε τι υστερεί η Panasonic πέραν του burn-in;
1. Βλέπω αρκετές ώρες στο ίδιο κανάλι και παίζω games που είναι η κυριώτερη αιτία burn in ... ΤΠΤ για burn in ... έχω 42S10 ....
για τα 100 hz δεν είδα κάτι ...
2.δεν ξέρω
3. δεν ξέρω
4. η Philips έχει βγάλει πολλά προβληματικά μοντέλα ... η Sony όχι ... στο τομέα της εικόνας , η Philips στα 3000+ ευρώ δεν πιάνεται , αλλά σε πιάνει στο κώλο ...