Αγορά 40-42" κάτω του 1000άρικου

alestros

Senior Member
21 December 2007
410
Ποια να πάρω για το σαλόνι ρε παιδιά?

Η χρήση θα είναι 50% τηλεοπτικό
25% PS3
25% .mkv και dvd

Πριν από κάνα 4μηνο που έψαχνα ήμουν ανάμεσα σε A656 και 40W4000 και λίγο πιο κάτω είχα την 42LG7000

Έχει αλλάξει τπτ? Να προτιμήσω την Samsu ή την Sony?

Plasma έχει το menu? Ή μήπως με το PS3 και τις ταινίες με τις μαύρες μπάρες θα έχω προβλήματα? Ποια μοντέλα παίζουν σε αυτές τις τιμές???

Ποια να πάρω για το σαλόνι ρε παιδιά?

Η χρήση θα είναι 50% τηλεοπτικό
25% PS3
25% .mkv και dvd

Πριν από κάνα 4μηνο που έψαχνα ήμουν ανάμεσα σε A656 και 40W4000 και λίγο πιο κάτω είχα την 42LG7000

Έχει αλλάξει τπτ? Να προτιμήσω την Samsu ή την Sony?

Plasma έχει το menu? Ή μήπως με το PS3 και τις ταινίες με τις μαύρες μπάρες θα έχω προβλήματα? Ποια μοντέλα παίζουν σε αυτές τις τιμές???

Μονο με τις οριζιοντιες μπαρες σε 4:3 τηλεοπτικο σημα εχει προβλημα υποτειθεται η πλασμα τεχνολογια πουθενα αλλου και στις στατικες εικονες ,αν και πλεον το Burn in να σου τυχει σε καλη τιβι ειναι οπως ο πρωτος λαχνος λαχειου anyway κοιτα και τις παραπανω οθονες που σου λεει ο yperion αλλα σου προτεινω να πας να δεις και τα τελευταια μοντελα πλασμα πανασονικ ωστε να εχεις σφαιρικη αποψη , φυσικα σε καλα μαγαζια θα πας οχι πολυκαταστηματα τυπου κωτοβολου και λοιπα

2 πράγματακια

Το budget είναι μέχρι και τα 900
και οι ίντσες αυστηρά μέχρι 42 λόγω χώρου...

Σε αυτές τις τιμές τι αξιόλογο υπάρχει?

Η LG, που είναι και εντός προϋπολογισμού, είναι ανώτερη από 40A656 και 40W4000?

Σε πλάσματα μέχρι τα 850-900 τι παίζει?

Λέτε να μην με απασχολούν τα θέματα burn in, όπως είπε και ο Trisalon?
Απλά σκέφτομαι τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν στο panel μετά από 4ώρα gaming στο PS3...

Πλασμα στην τιμη αυτη θα βρεις καποια μοντελα αλλα με αναλυση 1024x768 που σημαινει οτι ουσιαστικα αφηνεις ανεκμεταλευτες τις HD δυνατοτητες του PS3.

Γενικα νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι η 40B650 στα χιλια ευρω. Η LG προς το παρον παραμενει αγνωστο μεγεθος λογω ελλειψης δοκιμων.

Παμε σε περιπτωση Sony 40W4000 , Samsung 40A656 κτλ. Δηλαδη περυσινα μοντελα.

Ψαξε το αναλογο νημα , αλλα για 100 ευρω θα προτιμουσα την 40B650 η οποια ειναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει στο χιλιαρικο ενω "χτυπαει" και πολυ ακριβοτερα μοντελα αλλων κατασκευαστων.