αγορα 40-42 lcd ή led μεχρι 700 ευρώ..

moumouki

New member
9 August 2010
21
καλησπερα, εγω θελω να αγορασω μια 40-42 ιντσών τηλεόραση, βασικα προτιμω 42αρα αλλα επειδη η samsung δε βγαζει 42 ιντσες, με δεσμευει αναγκαστικα σε 40'..... υπαρχει περιπτωση να βρω μια 40' samsung αλλα σχετικα πιο μεγαλη ωστε να μου γεμισει λιγο παραπανω το χωρο, οπως μια 42'?? γιατι πηγα σημερα και ειδα τη samsung 40c530 που ειναι αρκετα οικονομικη αλλα μου φανηκε "μικρη"... η αποσταση απο τον καναπε μου ειναι 2,5 μετρα, ομως δεν θελω να παω σε 46' γιατι ξεφευγω πολυ στην τιμη.... απ την αλλη ιδανικο μεγεθος μου φαινεται μια 42' της lg πχ, αλλα εχω μια προτιμηση στις samsung... να παω μηπως σε καμια panasonic που βγαζει 42αρες? ειναι καλες οπως οι samsung omos? help please!!

Καλησπέρα, και οι τρεις εταιρείες που αναφέρεις θεωρούνται από τις κορυφαίες, οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς γι αυτό.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και σε Plasma οι οποίες έχουν τυπικά καλύτερη εικόνα και είναι και φτηνότερες. Αν ψάξεις στο skroutz θα βρείς LG 42'' plasma από 425 περίπου και 50'' από 580. Κάνε και μια έρευνα μόνος σου στο φόρουμ να δεις τι γράφεται και να αποφασίσεις μόνος σου.

καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις....
ολοι μου λενε να μην παρω πλασμα για καποιο λογο, ομως εδω διαβαζω τα αντιθετα... επισης ποια τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα μιας τηλεορασης led? τι λετε για την προσφοτα του κωτσοβολου της sony bravia 40ex600 led? γιατι τοσο φτηνη? αξιζει να την αγορασει κανεις ή να προτιμησει lcd - plasma?

καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις....
ολοι μου λενε να μην παρω πλασμα για καποιο λογο, ομως εδω διαβαζω τα αντιθετα...

Λογικο ειναι να ακους αλλα απο πωλητες και αλλα απο μελη ενος φορουμ.

Οι πωλητες εχουν στοχο το κερδος και "σπρωχνουν" οτι τους συμφερει...

Κατασκευαστικα μια LED LCD εχει 30-50 ευρω πανω απο μια κλασσικη CCFL πωλειται ομως σε τιμες απο 50-100% πανω. Με λιγα λογια τα περιθωρια κερδους τεραστια και αρα τεραστια η διαφημιση και το marketing.

Προσφατα αλλαξα laptop , πηρα ενα HP με "LED" οθονη εφοσον η τιμη ηταν η ιδια με αντιστοιχα μοντελα που ειχαν κλασσικες οθονες LCD.

Σε εικονα βεβαια αν το βαλεις διπλα με το παλιο laptop (επισης HP) δεν βλεπεις διαφορα αλλα λογω μικροτερης καταναλωσης κραταει παραπανω η μπαταρια.

Αν η τιμη ηταν ιδια θα σου ελεγα και εγω αγορασε "LED" oχι ομως να μας πιανουν "κωτσους" πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελες.