Αγορά 40"-42" LED για κρεββατοκάμαρα μέχρι 750 Ευρώ για gaming-sports

Μόνο που το input lag όσο χαμηλό και να ειναι, δεν αρκεί για να δώσει μια εικόνα καθηλωτική.
Δεν μπορεί η Sony με τα μοντέλα 2014 να πείσει για αυτό που λέμε: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΑΣΗΣ!

Ξεχασα να αναφερω οτι δεν μεν νοιαζει το 3d καθολου.....
Και να ανεβασω και το budget μεχρι τα 900....
Tektona τι λες για την 50w805bb ?
Ποσα πραγματικα hz ειναι αυτή ?
Ναι δε σε νοιάζει το 3D και συμφωνώ μαζί σου, αλλά αν κάποια στιγμή το θελήσεις, τα 40 ευρώ θεωρείς ότι είναι πολλά για να το έχεις αν ποτέ το θελήσεις και όποτε το θελήσεις....;;
Πιστεύω πως είναι μικρό το κόστος της διαφοράς, για να το στερηθείς. άποψή μου βέβαια, εσύ κρίνεις, εγώ ένα προβληματισμό θέτω....

Ναι δε σε νοιάζει το 3D και συμφωνώ μαζί σου, αλλά αν κάποια στιγμή το θελήσεις, τα 40 ευρώ θεωρείς ότι είναι πολλά για να το έχεις αν ποτέ το θελήσεις και όποτε το θελήσεις....;;
Πιστεύω πως είναι μικρό το κόστος της διαφοράς, για να το στερηθείς. άποψή μου βέβαια, εσύ κρίνεις, εγώ ένα προβληματισμό θέτω....

συμφωνω και εγω ...40 ευρω ειναι κουτσα στραβα βρισκονται και το αξιζει η αναβαθμιση...δεν ξερω εκτος απο ο 3d εαν προσφερει και κατι αλλο...

Και γω συμφωνω για 40 Ευρώ δεν χανόμαστε..........
Απλώς με προβληματίζει το μέγεθος για την κρεββατοκάμαρα .........
ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ !!!!!
Τώρα έχω μια 32 PHILIPS (1000!!! την είχα πάρει.....)
Ποιά η διαφορά της 805Β με την 828Β ? (Βλέπω η μία 400hz και η άλλη 800hz).

Και γω συμφωνω για 40 Ευρώ δεν χανόμαστε..........
Απλώς με προβληματίζει το μέγεθος για την κρεββατοκάμαρα .........
ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ !!!!!
Τώρα έχω μια 32 PHILIPS (1000!!! την είχα πάρει.....)
Ποιά η διαφορά της 805Β με την 828Β ? (Βλέπω η μία 400hz και η άλλη 800hz).
Αυτή είναι η μόνη διαφορά, στα πλασματικά Hz , 400 η 805 και 800 η 828 ( ή 829 ίδιες είναι ) τα οποία στη πράξη μάλλον δε πρόκειται να δεις τη διαφορά τους ποτέ. Μόνο στα χαρτιά, άντε και αν τις έχεις δίπλα δίπλα και σε κάποια πολύ πολύ απαιτητική σκηνή σε κίνηση, ίσως αν έχεις έμπειρο μάτι καταλάβεις κάτι , και πάλι λέω ίσως.....

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο , 50 ίντσες για κρεβατοκάμαρα και μένα πολλές μου κάνουν. Στη θέση σου με το τελευταίο στοιχείο που έδωσες, θα πήγαινα στην sony 42W705, αφού δε σε νοιάζει το 3D ( εξάλλου στις 42 ίντσες έχει νόημα στο 1,5 μ περίπου, και δε πιστεύω να έχεις μόνο τόση απόσταση από το κρεβάτι που θα βλέπεις ) και θα είσαι άρχοντας....!!

Last edited:
Με βλέπω τελικά να καταλήγω σε αυτή. Πόσα πραγματικά HZ είναι ?
Κάπου διάβασα ότι έχει ενσωματωμένο wall mount ισχύει ή πρέπει να αγοράσω έξτρα γιατί αυτό είναι απαραίτητο.
Ευχαριστώ....

Με βλέπω τελικά να καταλήγω σε αυτή. Πόσα πραγματικά HZ είναι ?
Κάπου διάβασα ότι έχει ενσωματωμένο wall mount ισχύει ή πρέπει να αγοράσω έξτρα γιατί αυτό είναι απαραίτητο.
Ευχαριστώ....
- Είναι 50 πραγματικά
- Έχει επιτραπέζια βάση που κάνει και για το τοίχο, αλλά σταθερή, δε περιστρέφεται.

Ωραία οπότε πάμε και για βάση ...........
Έχεις κανείς ιδέα που να κοιτάξω ?

Ωραία οπότε πάμε και για βάση ...........
Έχεις κανείς ιδέα που να κοιτάξω ?
Μπες στο νήμα της σόνυ 705 ή της 8.. ή της 6... και εκεί θα βρεις πληροφορίες κοίτα προς τις τελευταίες σελίδες.
Πάντως αν θυμάμαι καλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις vesa βάση με αποστάτες.

Μην μπλέξεις με w8xxb... Θα σταματήσεις να βλέπεις τηλεοραση!!!

Έχεις φρικάρει με τη Sony :)
Κοιτάω και Samsung αλλά είναι ακριβές ρε γαμώτο........(Και δύο ίντσες πιο μικρές.......)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά για αυτήν ξέρει κανείς τίποτα ?
Panasonic TX-42AS650Ε
Για καλύτερη επιλογή λένε την Samsung UN40H6350. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν ?

Last edited:
Έχεις φρικάρει με τη Sony :)
Κοιτάω και Samsung αλλά είναι ακριβές ρε γαμώτο........(Και δύο ίντσες πιο μικρές.......)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά για αυτήν ξέρει κανείς τίποτα ?
Panasonic TX-42AS650Ε
Για καλύτερη επιλογή λένε την Samsung UN40H6350. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν ?
Μην απομακρύνεσαι από την ιδέα της 42αρας 705, πιστεύω πως για τη περίπτωσή σου είναι ιδανική.
Άστο το φίλο παραπάνω να λέει, έχει και αυτός τη πίκρα του..... που είναι σεβαστή, αλλά......