Αγορα 40-42 Plasma/Lcd + home cinema = 2000E

manolaskakis

Senior Member
17 January 2007
395
Καλησπέρα!
Το Thread αυτό το ανοίγω για έναν φίλο μου ο οποίος είναι στη επαρχία και δεν ασχολείται ούτε με Internet ούτε με τεχνολογίες κτλ
Για αυτό το λόγο μου ανέθεσε εμένα να ψάξω να του βρω μια 40/42 τηλεόραση μαζί με ένα σετάκι Home cinema συνολικά μέχρι 2000Ε
Η τηλεόραση ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιηθεί για αναλογικά κανάλια και dvd..

Για σετάκι Home cinema πάμε για κάτι οικονομικό και έτσι σκέφτομαι να του πάρω αυτά Logitech Z-5500 (300Ε) και πιστεύω να μείνει ικανοποιημένος
Και DVD Pioneer DV-600 (150E)
Ενισχυτή κτλ δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται οπότε τα ηχεία θα συνδεθούν στην τηλεόραση-dvd ..

Τώρα για την τηλεόραση πάμε μέχρι 1600Ε!
Τι παίρνουμε? Hd και PS3 και Pc δύσκολα θα παίξουν γιατί δεν ασχολείται ας επικεντρωθούμε στα αναλογικά κανάλια και στις ταινίες dvd..

Περιμένω γνώμες σας και για τα 2 σκέλη!

Τηλεορασεις υπαρχουν πολλες......DVD ομως(σκετο και οχι ΑV receiver), δεν νομιζω πως υπαρχει καποιο που θα δωσει χωρις ενισχυτη σημα σε ηχεια.

Με 1500 ευρώ δίνω αυτή τη στιγμή στις αγγελίες μου μία τηλεόραση 42ιντσών πλάσμα (500ευρώ) και ένα πλήρες hi-end home cinema DLS 5 ηχείων + 10'' ενεργό sub (1000ευρώ).

Από τη στιγμή που ενδιαφέρεται για dvd και TV o φίλος σου και όχι για bluray πιστεύω είναι αχτύπητη η προσφορά. H TV παίζει πολύ καλά στα κανάλια και σε dvd. Τα ηχεία θα τα κρατήσει μια ζωή... Hi-endakias με το καλημέρα θα γίνει ο φίλος σου και θα σ' ευχαριστεί επ' άπειρον!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21120

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21121

Tzo δεν ενδιαφερομαι!

Ετιεν να πάω σε κάτι τέτοιο εννοείς http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=946583

Ενισχυτή το ξεχνάμε πάντως

Μήπως θα πρέπει να έχει και DVD εγγραφής; Νομίζω ότι αυτό του συγκεκριμένου συστήματος είναι μόνο αναπαραγωγής. Επίσης αν ο φίλος σου "κατεβάζει" ταινίες από internet και βάζει υπότιτλους ελληνικούς, ίσως ίσως παρουσιάσει πρόβλημα (τα βλέπει κινέζικα ίσως). Σίγουρα το Sony DVD δεν παίζει DVD δισκάκια από άλλο region (πχ Αμερική).

Τα Z-5500 που διαλέγεις μαζί με το Pioneer είναι πολλή πιο καλή λύση.
Να αποφύγεις γενικός τα home cinema όλα σε ένα
γιατί είναι μεγάλος μπελάς…
Θα συνδέσεις μια optical ή μια coax το DV-600 με τα Logitech
και θα έχεις αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα
για τα λεφτά που δίνεις για ήχο.
Κοίτα να βρεις και καμία τηλεόραση που να έχει optical
και θα έχεις όλο τον ήχο μέσα από τα Logitech.

Και με τα υπόλοιπα 1.600euro
πες τον φίλο σου να πάει κατά την γνώμη
για την Sony 40W3000 και θα είναι SUPER!!!
Τώρα αν περισσεύει κανένα euro το Pioneer να γίνει PS3
(ασχέτως αν δεν παίζει παιχνίδια) θα είναι ακόμα καλυτέρα.

40 W3000 + το Logitech Z-5500 και το πιονερακι και θα χεστει απ τη χαρα του.
Και γω που εχω τις Γκουμουτσες , απ αυτα ακουω ( το προηγουμενο μοντελο δηλ.) και ειναι μια χαρα για ταινιες κ.λ.π.
Πλασμα δεν συστηνω με τιποτα , γιατι οπως ειπες δεν ασχολειτε με τεχνολογιες , οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο να της φερετε σαν ενα ψυγειο .
Ειναι καλο strike το ολο συστημα και ικανο να σε παει ..........αλλου φαν παρκ.