ΑΓΟΡΑ 40-42 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!! η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη

yamahakias

New member
2 February 2012
50
Lamia
Καλησπερα κ απο μενα παιδια.Χρειαζομαι τη βοηθεια σας για μια 40 το πολυ 42 ιντσων τηλεοραση.
Να τονισω οτι δεν ειναι για μενα μιας και αυτες τις ιντσες τις θεωρω λιγες αλλα τεσπα

Λοιπον προκειται για την αδερφη μου η οποια ντε κ καλα θελει μια τηλεοραση αλλα να μην ειναι 50-55 (οπως ματαια προσπαθω να την πεισω), δεν την ενδιαφερει το 3D αλλα να ειναι smart (οποτε παμε μαλλον προς samsung) και 100 Hz (αλλα πραγματικα) για να βλεπει κ τους αγωνες του ο γαμπρος μου:firstprize:
τωρα αν εχει κ εναν καλο player (για να βλεπουν κ τα παιδια τις animation ταινιες δεν θα της κακοπεφτε..)

φυσικα αν μια tv εχει καλη εικονα δεν νομιζω να της δημιουργησουν προβλημα τα 50 Hz οποτε αν υπαρχει καποια καλη φυσικα και μου την προτεινετε.
Τωρα θα μου πειτε οτι smart και γενικα επεξεργαστες κ διαφορα αλλα τα εχουν samsung k lg και εικονα sony (αυτο το λεω κ γω) αλλα καποια που να τα συνδιαζει ολα δεν υπαρχει??
Α κ φυσικα δεν μπορει να διαθεσει κ παρα πολλα (maximum κανα 500)
Σας ευχαριστω πολυ κ περιμενω τις γνωμες-γνωσεις σας:grinning-smiley-043

Καθολου ασχημη φιλε μου σε ευχαριστω για τη βοηθεια.Αν εχει καποιος κ καποια αλλη προταση εδω ειμαστε..
Αντε να μαζευτουν κανα 2-3 τηλεορασεις να παει να τις δει απο κοντα να αγορασει για να ησυχασουμε κ μεις (α ρε γαμπρε καλα κανεις κ δεν ασχολεισαι καθολου με την τεχνολογια)

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι η F6400 για τα λεφτά της είναι ίσως ότι καλύτερο για αυτό που ζητάει, και καλά θα κάνει να το σκεφτεί και αποφασίσει γρήγορα γιατί και αυτή είναι περσυνό μοντέλο και τελειώνουν τα κομμάτια. Μετά αν πάει σε αντίστοιχο φετινό θα θέλει , τους πρώτους μήνες τουλάχιστον , πολύ περισσότερα να πληρώσει και μόνο κατά τα μέσα του άλλου χρόνου θα έχουν έρθει οι τιμές πάλι στα τωρινά επίπεδα.

οκ σας ευχαριστω για τη βοηθεια κ το ενδιαφερον σας, σε περιπτωση που τελικα δεν θελει τα 100 Hz τι μπορουμε να προτεινουμε
για την 6400 θα της πω σιγουρα κ με κλειστα ματια:worshippy:

οκ σας ευχαριστω για τη βοηθεια κ το ενδιαφερον σας, σε περιπτωση που τελικα δεν θελει τα 100 Hz τι μπορουμε να προτεινουμε
για την 6400 θα της πω σιγουρα κ με κλειστα ματια:worshippy:
Καλύτερα μείνε σε αυτή.

κοιτα τη σειρα w8 σε sony,αλλα κυριως,παρτην μαζι σου να τις δει με τα ματια της κ αν γινεται σε τηλεοπτικο προγραμα.θα γλυτωσεις τυχον γκρινιες κ αμφιβολιες μετα..
οι σονυ εχουν παθητικο 3D συνηθως,οι σαμσουνγκ ενεργο.αν τυχον σε ενδιαφερει δηλ,αφου μιας κ τη περνεις μια φορα,ας εχει κ κατι παραπανω.για μενα δες και την samsung F6500.τα ιδια +3D και δορυφορικος δεκτης.η την F6800 επισης.
απο θεμα player και μενου γενικοτερα,νομιζω η samsung ειναι λιγο πιο πανω τοσο απο εργονομια,οσο κ απο δυνατοτητες player.μεγαλη συμβατοτητα κ ελληνικοι υποτιτλοι απο streaming.
απο θεμα εικονας κ επεξεργασιας λεγεται για τη sony,κατι που εγω δεν πειστηκα,αλλα δεν μελετησα κ διεξοδικα για να ειμαι ακριβοδικαιος.παντως εν κατακλειδι διαλεξα samsung.

οπως σου eiπα,δες τες realtime,μαζι με την αδερφη σου.ει δυνατον κ με καποιο στικακι που θα περασεις καποια δικα σου βιντεο να τις δοκιμασεις.