Αγορα 40-42ας TV

Giannis20vt

New member
19 January 2010
41
Καλησπερα,
ειναι καιρος να προχωρησω και εγω σε αγορα νεας τηλεορασης για το σαλονι. Δυστυχως λογω χωρου στο συνθετο δεν μπορώ να μπει κατι μεγαλυτερο απο 40-42 ιντσες.
Η αποσταση θεασης ειναι 2 με 3 μετρα
H τωρινή τηλεόραση ειναι μια 29αρα CRT οπότε δεν υπάρχει HD υλικό αλλα με την αγορα νεας υπάρχει η προθεση να βρεθει.
Η χρήση της τηλεόρασης είναι η εξής:
Δορυφορικά κανάλια μεσω δορυφορικού δέκτη (ΝΟVA κτλ) 60%
DVD 20%
DivX 20%

Τα χρηματα που θελω να διαθεσω ειναι λιγα (600-700 το πολύ) γιατι δεν πιστευω οτι η αγορα τηλεορασης ειναι επενδυση αφου καθε χρονο βγαινουν νεα πραγματα.
Διαβασα τοσα πολλα για την U10 της Panasonic αλλα για να πω την αληθεια φοβαμαι τις αντανακλασεις αφου με την υπάρχουσα τηλεοραση υπάρχει καποιο θεμα τα μεσημερια του καλοκαιριου.
Ακουω προτασεις

Οι ανακλάσεις της u10 δέν νομίζω οτι είναι κάτι σπουδαίο...Πάνε σε ένα κατάστημα και δές την και απο ότι δείς.Υπολόγισε οτι δέν θα φαίνονται τόσο πολύ μιας και στο σπίτι δέν έχεις τόσες λάμπες πάνω απο την τηλεόραση!

Οτι θα δεις στο καταστημα βαλε 10 φορες λιγοτερο στο σπιτι σου , εκτος και την βλεπει κατευθείαν ο ηλιος δυσκολα θα εχεις προβλημα..

Παιδια θελω μια σχετικα οικονομικη τηλεοραση μιας και δεν μπορω να πω οτι ξεχωριζω το καλο απο το καλυτερο με το ματι μου.
Απο την αλλη δεν θελω να ασχολουμε με την τηλεοραση, σε στυλ προσεχε μην κολλησει το DVD, μην αφηνεις το DVD ανοιχτο χωρις να παιζει (ετσι δειχνει το σημα της μαρκας του συνεχεια ακινητο), κτλ, ιδιαιτερα αφου υπάρχει και μικρο παιδι στο σπιτι. Τα λεω αυτα γιατι διαπιστωνω οτι θελει μια προσοχη η παραπανω τηλεοραση που προτεινεται η οποια ομολογουμενος απο τιμη ειναι πολύ super.

Panasonic τότε είναι ποιο ανθεκτικές...Απλά τις πρώτες 200 ώρες να προσέχεις..Μετά δέν θα έχεις πρόβλημα...

Panasonic τότε είναι ποιο ανθεκτικές...Απλά τις πρώτες 200 ώρες να προσέχεις..Μετά δέν θα έχεις πρόβλημα...

Μα αυτο δεν περιγραφω πιο πανω, δεν θελω να προσεχω ουτε στην αρχη.

Υπάρχει καποια αλλη τηλεοραση να μου προτεινεται εκτος της Panasonic ρε παιδια;

Mπορείς να εξετάσεις κάποια από τις:

Sony KDL-40S5600
Samsung LE40B550/530
LG 42LH4000/3000
Toshiba 40LV685

που κυμαίνονται στα όρια της τιμής που έθεσες, γνωρίζοντας πως θα πάρεις χειρότερη εικόνα από την U10 ή να αυξήσεις ελαφρώς το μπάτζετ σου και να προσπαθήσεις να παζαρέψεις καμμία καλή τιμή για μία από αυτές:

Samsung LE40B650
Sony KDL-40W5500

edit: Με πρόλαβες, Γιάννη...

Στις 46 ιντσες ισχυει η ιδια σειρα που εχετε πιο πανω;
Βρηκα την Sony KDL-46W5500 στα 999 στα ΜΜ και το σκεφτομαι σοβαρα, αν και ειναι εξω απο αυτα που υπολογιζα

Στις 46 ιντσες ισχυει η ιδια σειρα που εχετε πιο πανω;
Βρηκα την Sony KDL-46W5500 στα 999 στα ΜΜ και το σκεφτομαι σοβαρα, αν και ειναι εξω απο αυτα που υπολογιζα

Μην το σκεφτεσαι καθολου , ειναι μια απο τις καλυτερες LCD τηλεορασεις του 2009 σε πολυ καλη τιμη...

Μια χαρά είναι η W5500. Τα 999 είναι από τις καλύτερες τιμές που παίζουν για την συγκεκριμένη. Δες εδώ

Απο το Elektro world ξεκινησα αλλα δεν την ειχε ετοιμοπαραδοτη. Στο MM την βρηκα ετοιμοπαραδοτη και με 6 ατοκες δοσεις

Σημερα την αγορασα τελικα την SONY KDL46W5500. Βρισκεται στο σαλονι μου και ειναι τεραστια. Δεν μπορω να την συνηθισω.

Σημερα την αγορασα τελικα την SONY KDL46W5500. Βρισκεται στο σαλονι μου και ειναι τεραστια. Δεν μπορω να την συνηθισω.

Δεν πιστεύω να την έχεις σε καμιά γωνία;

Βάλε μια ταινία με λόγο πλευρών 2,40:1, κατά προτίμηση σε HD.

Πολύ μικρότερη δε φαίνεται τώρα; :D

Σε μια βδομαδούλα, ακόμα και παρακολουθώντας κανάλια θα λες από μέσα σου: Μια 50άρα πως θα ήταν άραγε;