αγορα 40" απο ασχετο

tolis_21

New member
15 April 2009
73
καλησπερα σας
θα ηθελα την βοηθεια σας
ειμαι παντελως ασχετος απο τηλεορασεις.
διαβαζω για burn in,image retention η κατι τετοιο αλλα δεν εχω ιδεα.προφανως ειναι κατι κακο.
δεν ξερω τι ειναι αντιθεση,ποσο Hz και πανω πρεπει να ειναι για καλυτερα...ΑΣΧΕΤΟΣ!!
μεχρι προσφατα εβλεπα σε μια crt 24" η οποια ηταν συνδεδεμενη και με το desktop μου και εβλεπα ταινια
τους τελευταιους 2 μηνες φιλοξενηθηκα απο ενα φιλο και ανακαλυψα τη χαρα να βλεπω σε μεγαλη τηλεοραση.
τωρα λοιπον που ερχεται η ωρα να μεινω στο δικο μου ταπεινο 2αρακι θα ηθελα να με βοηθησετε να αγορασω μια 40" γυρω στα 500-600 ευρω
θα ηθελα να λαβετε υποψην τα παρακατω

βλεπω κυριως ταινιες και σειρες μεσω του WD media player που κατεβαζω
κοιμαμαι σχεδον παντα με ανοιχτη τη τηλεοραση
βλεπω αρκετη τηλεοραση
μενει ανοιχτη αρκετες ωρες ακομα κι αν δεν βλεπω κατι
ισως αργοτερα υπαρξει διαθεση για Gaminh
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την
TX P42U10E

και για την αντοχη της αλλα και για την αποδοση της
αλλα φοβαμαι με ολα αυτα που εχω διαβασει οτι ισως δεν ειμαι ο καταλληλος για πλασμα
τι μου προτεινεται?ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

Last edited:
thnx
το εχω διαβασει σε μεγαλο βαθμο(ειναι και μεγαλο)
οι κακες μου συνηθειες με φοβιζουν γιατι ειμαι του ανοιγω-κλεινω απλως
θα με αντεξει?

Απάντηση: Re: αγορα 40" απο ασχετο

thnx
το εχω διαβασει σε μεγαλο βαθμο(ειναι και μεγαλο)
οι κακες μου συνηθειες με φοβιζουν γιατι ειμαι του ανοιγω-κλεινω απλως
θα με αντεξει?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Εκτός, αν κοιμηθείς και ξεχάσεις ότι είχες συνδέσει το PC παίζοντας το desktop κανά 8ωρο. Μετά δεν θα χρειάζεται να το ξανασυνδέσεις. Θα είναι συνέχεια εκεί......:flipout::flipout::flipout:

Αστειεύομαι, φυσικά...-bye--bye-

Οι σύγχρονες plasma έχουν επιλύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα που είχαν οι παλαιότερες σειρές. Χρειάζεται ελάχιστη προσοχή και για όποια απορία έχεις τα παιδιά από το forum θα είναι κοντά σου. Άλλωστε μην νομίζεις ότι δεν έχουν και οι LCD τα θεματάκια τους! Εγώ έχω την Samsung 40B650 που την πέτυχα σε μια εξαιρετική προσφορά πριν δύο μήνες αλλά έτυχε να δω από κοντά την P42 U10E και στη συνιστώ ανεπιφύλακτα σαν μια εξαιρετική αγορά σε πολύ καλή τιμή. Έχει 100Hz για καλύτερη τηλεοπτική εικόνα, ανάλυση 1920χ1080 για να απολαύσεις BluRay, εξαιρετική αντίθεση, πολύ καλό μαύρο και δέκτη MPEG4 για τα νέα ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα.
Αν δεν είχα αγοράσει πρόσφατα την τηλεόρασή μου θα την αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη, για να μην σου πω ότι κολάζομαι μη χτυπήσω την 50άρα ..:dancing:. Αυτή τη στιγμή έχει 549 ευρώ στο MediaMarkt... Πραγματικά την θεωρώ "τεφαρίκι" :award:όπως και άλλοι εδώ πολύ παλαιότεροι και πολύ εμπειρότεροι από εμένα! Σπεύσε!
Υπάρχει ήδη και σχετικό νήμα κατόχων από όπου μπορείς να διαβάσεις περισσότερες και άμεσες εντυπώσεις.