καλησπερα σας
θα ηθελα την βοηθεια σας
ειμαι παντελως ασχετος απο τηλεορασεις.
διαβαζω για burn in,image retention η κατι τετοιο αλλα δεν εχω ιδεα.προφανως ειναι κατι κακο.
δεν ξερω τι ειναι αντιθεση,ποσο Hz και πανω πρεπει να ειναι για καλυτερα...ΑΣΧΕΤΟΣ!!
μεχρι προσφατα εβλεπα σε μια crt 24" η οποια ηταν συνδεδεμενη και με το desktop μου και εβλεπα ταινια
τους τελευταιους 2 μηνες φιλοξενηθηκα απο ενα φιλο και ανακαλυψα τη χαρα να βλεπω σε μεγαλη τηλεοραση.
τωρα λοιπον που ερχεται η ωρα να μεινω στο δικο μου ταπεινο 2αρακι θα ηθελα να με βοηθησετε να αγορασω μια 40" γυρω στα 500-600 ευρω
θα ηθελα να λαβετε υποψην τα παρακατω
βλεπω κυριως ταινιες και σειρες μεσω του WD media player που κατεβαζω
κοιμαμαι σχεδον παντα με ανοιχτη τη τηλεοραση
βλεπω αρκετη τηλεοραση
μενει ανοιχτη αρκετες ωρες ακομα κι αν δεν βλεπω κατι
ισως αργοτερα υπαρξει διαθεση για Gaminh
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την
TX P42U10E
και για την αντοχη της αλλα και για την αποδοση της
αλλα φοβαμαι με ολα αυτα που εχω διαβασει οτι ισως δεν ειμαι ο καταλληλος για πλασμα
τι μου προτεινεται?ευχαριστω για τη βοηθεια σας.
θα ηθελα την βοηθεια σας
ειμαι παντελως ασχετος απο τηλεορασεις.
διαβαζω για burn in,image retention η κατι τετοιο αλλα δεν εχω ιδεα.προφανως ειναι κατι κακο.
δεν ξερω τι ειναι αντιθεση,ποσο Hz και πανω πρεπει να ειναι για καλυτερα...ΑΣΧΕΤΟΣ!!
μεχρι προσφατα εβλεπα σε μια crt 24" η οποια ηταν συνδεδεμενη και με το desktop μου και εβλεπα ταινια
τους τελευταιους 2 μηνες φιλοξενηθηκα απο ενα φιλο και ανακαλυψα τη χαρα να βλεπω σε μεγαλη τηλεοραση.
τωρα λοιπον που ερχεται η ωρα να μεινω στο δικο μου ταπεινο 2αρακι θα ηθελα να με βοηθησετε να αγορασω μια 40" γυρω στα 500-600 ευρω
θα ηθελα να λαβετε υποψην τα παρακατω
βλεπω κυριως ταινιες και σειρες μεσω του WD media player που κατεβαζω
κοιμαμαι σχεδον παντα με ανοιχτη τη τηλεοραση
βλεπω αρκετη τηλεοραση
μενει ανοιχτη αρκετες ωρες ακομα κι αν δεν βλεπω κατι
ισως αργοτερα υπαρξει διαθεση για Gaminh
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την
TX P42U10E
και για την αντοχη της αλλα και για την αποδοση της
αλλα φοβαμαι με ολα αυτα που εχω διαβασει οτι ισως δεν ειμαι ο καταλληλος για πλασμα
τι μου προτεινεται?ευχαριστω για τη βοηθεια σας.
Last edited: