Αγορά 40'' και πάνω οικονομική

Αφού είχες 50" μην πας σε μικρότερη. Ανέβασε το budget 100 ευρώ και κοίτα κάποιες HD ready plasma στις 50".

σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, την τηλεόραση την θέλω για απλή χρήση, το πολύ πολύ θα συνδέω το laptop με hdmi. οι 50'' plasma πως παίζουν στα απλά κανάλια, εδώ digea δε θα δούμε ποτέ.

ο κλητήρας όμως σου λέει ότι η Samsung που αναφέρεις είναι 50hz ενώ η philips που παραθέτω είναι 100hz

ο κλητήρας όμως σου λέει ότι η Samsung που αναφέρεις είναι 50hz ενώ η philips που παραθέτω είναι 100hz

Παρε μια πλασμα να ευχαριστηθεις τηλεοραση.Οι προτασεις του Yperion ναι οτι πρεπει,εχω την samsung και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,η lg νομιζω εχει χειροτερο μαυρο αλλα καλυτερη αναπαραγωγη 24p.Για games τη θες και καταληγεις σε lcd ton 50hz?

η τηλεόραση θα είναι μόνο για αναλογικά κανάλια, το πολύ πολύ για καμιά ταινία μέσω hdmi από laptop.
σας ευχαριστώ πάντως. θα κατέβω πάλι στα μαγαζιά να συνεχίσω το ψάξιμο,

η τηλεόραση θα είναι μόνο για αναλογικά κανάλια, το πολύ πολύ για καμιά ταινία μέσω hdmi από laptop.
σας ευχαριστώ πάντως. θα κατέβω πάλι στα μαγαζιά να συνεχίσω το ψάξιμο,

Eεπιδη ειχα lcd 50hz σε ενημερωνω οτι ειναι απογοητευση σε αναλογικο.Για μενα παρε αυτη http://www.skroutz.gr/s/443932/Samsung-PS43E450A1W.html εφοσον δε θες να ξεπερασεις τα 400 ευρω και σου μενουν και κατι ψηλα στι τσεπη.Ειναι οτι πρεπει για τη χρηση που τη θες.

Αν εμπιστευεσαι τα review μπορεις να ριξεις μια ματια εδω απο cnet,

When you think of a Samsung TV, you first think of an LED TV, right? The Korean company invented the somewhat misleading term, and has built its reputation on LED televisions over the last few years. But what may come as surprise is that the company's plasma TVs are actually its strongest products, and have been for several years.
The Samsung E450 is the best entry-level plasma you can buy. At around the $500 mark for 50-51 inches, and $400 for 42-43, it competes against the Panasonic X5 series and LG PA4500--and wins.
No entry-level telly has any features to speak of, but that also means you're not paying for fripperies you don't need like 3D or (arguably) Smart TV. Concerned with plasma's reputation as an energy hog? The E450 is actually quite efficient for a plasma -- a direct result of its lower resolution.
As much as I liked the E450's bargain proposition, if you can bring yourself to spend a couple hundred dollars more, the Panasonic TC-P50U50 is a much better TV. But if you can't stretch beyond this price range, or you want something in a 42-43-inch size, then the Samsung E450 makes an excellent choice.
Series information: I performed a hands-on evaluation of the 51-inch Samsung PN51E450, but this review also applies to the 43-inch size in the series. All sizes have identical specs and according to the manufacturer should provide very similar picture quality.

τελικά πήρα σήμερα την Samsung PS43E450. μια χαρά είναι. τώρα πρέπει να κοιτάξω τις ρυθμίσεις. ξέρει κανείς να μου προτείνει ??? το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει κεντρικό κουμπί on/off, δηλαδή να σταματάει την παροχή ρεύματος, μόνο stand by ρυθμίζεται όπως είδα.
σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας,