Αγορά 40" LCD. Ποιά ?

k.m.

Supreme Member
20 November 2007
3,334
Νέο Ηράκλειο
Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 40" full hd. Τα λεφτά που διαθέτω είναι 1500 Euro.

Θα την χρησιμοποιώ αρκετά για απλά κανάλια (SD) αλλά και για HD από δορυφορική και από υπολογιστή.

Ήμουν έτοιμος να πάρω την Sony KDL 40W4000, αλλά μου κακοφαίνεται που δεν έχει 100Hz (βέβαια δεν ξέρω και αν θα παρατηρήσω διαφορές με το άσχετο μάτι μου).

Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη σε αυτά τα λεφτά ?

Προτάσεις δεκτές :)

Τα 100 Hz ειναι μια ελλειψη ειδικα οσο ανεβαινει το μεγεθος της τηλεορασης. Στις 40" μπορει να μην σου φανει ιδιαιτερη διαφορα.

Τουλαχιστον περιμενε να τη δεις μιας και τα πρωτα σχολια είναι παρα πολυ καλα.Επισης συντομα αναμενουμε review της από το HD TV TEST ξεκινησε donation

Γνωμη μου αφου θελεις 1080ρ να μην παρεις καμια 40"

Η απόσταση είναι 1,5 με 3 μέτρα (ανάλογα με το σε ποιο καναπέ κάθεσε). Δεν είναι πολλές οι 46 ?

Επίσης θα ανέβει και το budget και θέλω (1) να πάρω και ενισχυτή με ηχεία και (2) να μην με διώξει η γυναίκα μου :slapface:(οπότε μετά θα θέλω και σπίτι :D )

Το 1,5 μετρα ειναι μαλλον πολυ κοντα τουλαχιστο σε τηλεοπτικο. Τα 3 μετρα ειναι τελεια αποσταση. Στα χρηματα δεν χρειαζεται να πας ψηλοτερα. Στη συζυγο θα αρεσει η 46xf355.

Το 1,5 μετρα ειναι μαλλον πολυ κοντα τουλαχιστο σε τηλεοπτικο. Τα 3 μετρα ειναι τελεια αποσταση. Στα χρηματα δεν χρειαζεται να πας ψηλοτερα. Στη συζυγο θα αρεσει η 46xf355.

Ωραία δεν μπορώ να πω θα την έχω στα υπόψη για να την δω από κοντά αλλά ούτε αυτή έχει 100Hz. Οπότε το αρχικό μου ερώτημα παραμένει (ιδίως τώρα που μιλάμε για 46").

Ναι, αλλά η πρώτη τιμή είναι από το Technixx.gr. Μάλλον πρέπει να διευκρινήσεις αν ισχύει η εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας.