αγορά 40+ max budget 650 ~

Nikosxalilis

New member
12 November 2012
29
Καλησπέρα,θελω την βοήθεια σας γτ εχω πελαγώσει, θελω μια tv οπως δηποτε smart και απο 40' και πάνω...εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα και την εχω δει απο κοντα για την samsung H6400 ειδα σήμερα στο media markt η διαφορα 40 με 48 ειναι γυρο στα 120 και πιστεύω πως αξιζει κατι παραπάνω αλλα επειδει υπολογιζα εκει γυρο στα 500-600 και τωρα ξεφευγω λιγο πιο πανο θελω να μου προτείνετε και σεις καποιο μοντελο μήπως και μου διέφυγε να το τσεκάρω σε αυτη την τιμη max 700 ....

και επισεις κατι που μου εκανε εντύπωση ειναι πως στο media markt το συγκεκριμένο μοντελο το αναγραφουν ετσι
h6400 awxx
τι διαφορα εχει απο την απλη αναγραφη και τι σημενει το "awxxh"??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

3-3.5 μετρα

Κοιτάς για τουλάχιστον 50". Αν βλέπεις αθλητικά, η Samsung H6200 είναι καλή περίπτωση. Αν όχι, κοίτα για την μεγαλύτερη τηλεόραση (50 Hz) που μπορείς να πάρεις με το διαθέσιμο budget.

και τι σημενει το "awxxh"??

Τα 3 τελευταία ψηφία είναι η χώρα για την οποία προορίζεται (ΧΧΗ = Ελλάδα). Τα 2 πρώτα προσδιορίζουν το design της συσκευής (χρώμα - βάση)

Καλό είναι να μην κοιτάς για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για κάποια προσφορά που θα φέρει μια 55αρα κοντά στο budget σου