Αγορά 40"+

vlah

New member
30 August 2011
7
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους.

Θα ηθελά να δώ τις προτάσεις σας με βάση τα παρακάτω:

Απόσταση - γύρω στα 3 μέτρα.

Χρήση - Ταινίες περισσότερο κ αρκετα αθλητικά (downloads κ Nova κ Blue-ray)

Gaming ps3 2-5 ώρες ανα χρήση αλλα οχι σε καθημερινή βάση

budget 450-550e

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, περιμένω τις προτάσεις κ τις εντυπώσεις σας.
 
Να συμπληρώσω οτι με ενδιαφέρει αρκετά κ η σύνδεση με pc ως μόνιτορ.

Ευχαριστώ
 
Καλώς ήρθες καταρχήν. Σημαντικό πάντως να είναι και 100Hz αν βλέπεις πολλά αθλητικά, κάνουν τη διαφορά. Όπως και το μέγεθος όμως.
Η μεγαλύτερη 100Hz στο budget σου είναι:

http://www.public.gr/prod/sound-and...ileorasi-lcd-42"-full-hd-100hz/prod1402883pp/
Δυστυχών δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για τη συγκεκριμένη.

Οποιαδήποτε 46άρα κι αν βρείς θα ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα 550.
 
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σκεφτομαι περισσοτερο για panasonic U30...LG 42LK530...samsung UE40d5003. . Διαβάζω κ τα σχετικα νήματα κ φαίνονται πολύ καλη περίπτωση.

2 ερωτήσεις μονο αν έχει καποιος το χρόνο να μου απαντήσει.
1)Χρειάζεται απαραιτητα κ media player για να δω ταινίες με υπότιτλους κ στις 3 τηλεοράσεις?
2)κατα την γνώμη σας πια απο τις 3 σχετικα με την χρήση που την θέλω. Δεν υπαρχει θέμα αν θα ειναι πλασμα η lcd κ τα δύο μου κανουν!

Ευχαριστώ
 
Οσο το ψάχνω τόσο καλύτερη μου φαίνεται η U30. Μόνο μερικές διευκρινήσεις σχετικά με τα .srt κ αν χρειάζεται όπως κ δήποτε media player θέλω. (κ αν εχετε καμία πρόταση καλοδεχούμενη)
 
η u30 είναι οντως καλύτερη επιλογή από θέμα εικόνας αλλά σαν πλάσμα έχει τον περιορισμό του πολύωρου gaming και της χρήσης ως μόνιτορ (στατικές εικόνες - ir - burnin). επίσης σε σχέση με τις samsung/lg υστερεί σε media player. δεν ξέρω αν υποστηρίζει αναπαραγωγή από δίσκο ή μόνο από sdcard (δες το αντίστοινο νήμα των κατόχων της).
πάντως σε κάθε περίπτωση ένα media player των 70-80 ευρώ θα σου δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το media player της τηλεόρασης.
 
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σκεφτομαι περισσοτερο για panasonic U30...LG 42LK530...samsung UE40d5003. . Διαβάζω κ τα σχετικα νήματα κ φαίνονται πολύ καλη περίπτωση.

2 ερωτήσεις μονο αν έχει καποιος το χρόνο να μου απαντήσει.
1)Χρειάζεται απαραιτητα κ media player για να δω ταινίες με υπότιτλους κ στις 3 τηλεοράσεις?
2)κατα την γνώμη σας πια απο τις 3 σχετικα με την χρήση που την θέλω. Δεν υπαρχει θέμα αν θα ειναι πλασμα η lcd κ τα δύο μου κανουν!

Ευχαριστώ

Καί οι δύο σου κάνουν για browsing και χρήση ως monitor? Μόνο αν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα το browsing αλλά ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπεις σε διαδικασία άγχους. Κατά τη γνώμη μου δε πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και να πάρεις LCD. Oι πλάσμα ναι είναι καλύτερες σε ποιότητα εικόνας αλλά δε κάνουν για όλες τις χρήσεις πώς να το κάνουμε.
 
Η U30 έχει πολύ καλή απόδοση σε HD ταινίες, που παίζω από υπολογιστή, εντυπωσιακά καλή για τα χρήματα (αγοράστηκε 630 ευρώ, 50 ίντσες).
Επίσης τη χρησιμοποιούμε περιστασιακά για browsing, παιχνίδια όπως Call of Duty από PC αρκετές ώρες, αλλά και Wii για τα πιτσιρίκια... Το μόνο που κατάφερε να αφήσει ίχνος για λίγο, ήταν το λογότυπο του Mega...

Τη θεωρώ καλή αγορά, κυρίως για θέαση ταινιών.
Έχει ένα θέμα η τηλεόραση στην κίνηση, που έχει αναλυθεί αρκετά σε άλλο νήμα, διαφημιζόταν να ενσωματώνει ανώτερο σύστημα επεξεργασίας κίνησης, πράγμα που στην πράξη δεν συμβαίνει, έχω συμμετέχει και εγώ στη διαμαρτυρία προς την Panasonic Ελλάδος.

Τις υπόλοιπες τηλεοράσεις δεν τις ξέρω, αλλά μια 50άρα U30 αν τη βρεις φθηνά έχε την στα υπόψιν. Υπάρχουν και καλύτερες τηλεοράσεις, αλλά στα διπλά λεφτά.

Να συμπληρώσω πως από ότι είδα, χωρίς να το ψάξω πολύ, ο ενσωματωμένος player δεν προσφέρει δυνατότητες mkv κ.λ.π προορίζεται για να δεις τα βιντεάκια & φωτό από τη φωτογραφική ή το κινητό σου.
 
Σας ευχαριστώ για το info κ τις απόψεις.

Ημουν ετοιμος να παρω μια u30 κ λιγο πριν κλείσω το pc να παω να την πάρω επεσε το ματι μου στο νήμα με την s30+BR προσφορά κωτσόβολου...θεώρησα δύσκολο να την βρώ καθώς ειχαν περάσει μερες...εν τέλει όμως βρήκα! Πιστεύω πως ειναι καλή επιλογή κ απο οσο διαβάζω με στο forum θα την ευχαριστηθω...απλά θα περιορίσω την χρήση μονιτορ κ θα προσπαθήσω μετα απο το στρώσιμο να μην την στάξω στο gaming...ήταν κατάλληλη επιλογή?τις απόψεις σας θα ήθελα.
 
Done...θα την έχω στα χέρια μου σε μερικές μέρες...
Κατι τελευταίο να ρωτήσω...διαβαζω το νημα σχετικα με τους subs απο τον ενσωματομενο player...από το BR που δίνει μαζι θα μπορώ να παίζω ελληνικούς ή θα παρουσιάζει τα ίδια θέματα (αλαμπουρνέζικα κ μικρους σε μεγεθος subs?)

Ευχαριστώ την κοινότητα για όλες τις πληροφορίες...μου ανοίξατε τα μάτια σχετικά με τις plasma.