Αγορά 40άρας έως 500

phanispal

New member
3 July 2010
49
Καλησπέρα παίδες.

Ένας θείος μου ενδιαφέρεται για αγορά τηλεόρασης, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυαστεί με OTE TV (αν εδεήσουν και το βγάλουν στην αγορά).

Τώρα αν είναι 37άρα ή 42άρα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά όχι μικρότερη/μεγαλύτερη.

Επίσης, αν υπάρχει κάτι καλό και με 400 π.χ., δε μας χαλάει.

Τα 100Hz τι ρόλο βαράνε σε σχέση με τα 50Hz;
Εδώ να πω ότι ο θείος μου δεν ενδιαφέρεται για αθλητικά, αλλά περισσότερο για ντοκυμαντέρ.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αναπαράγει φωτογραφίες και αρχεία βίντεο μέσω της USB θύρας.

Last edited:
Ίσως έπρεπε να το διευκρινήσω, αλλά μιας και ανέφερα την OTE TV που θα έχει HD κανάλια, θεωρώ αυτονόητο ότι μιλάμε για Full HD panel.

Εκτός κι αν ακόμα κι έτσι, οι Plasma δείχνουν καλύτερα ακόμα και στα HD κανάλια, παρόλο που έχουν 1024*768 ανάλυση.

panasonic 42u30 από πλάσμα αλλά από αρχεία δεν.

lg 42lk 530/430 και lg 42lv4500 από lcd/led.

αν βλέπει πρωινές ώρες και ο χώρος είναι φωτεινός καλύτερα να πάει στις led/lcd. αν όχι τότε στην πανασονικ.

Ίσως έπρεπε να το διευκρινήσω, αλλά μιας και ανέφερα την OTE TV που θα έχει HD κανάλια, θεωρώ αυτονόητο ότι μιλάμε για Full HD panel...

Δεν υπάρχει κανάλι που να μεταδίδει σε 1080p ούτε στο εξωτερικό, οπότε δεν έχει πολλή σημασία το Full HD.

Δεν υπάρχει κανάλι που να μεταδίδει σε 1080p ούτε στο εξωτερικό, οπότε δεν έχει πολλή σημασία το Full HD.

Δε διαφωνώ σε αυτό, έτσι κι αλλιώς νομίζω πως δεν εκπέμπουν progressive, αλλά interlaced, δηλαδή έως 1080i.

Δεν είναι έτσι;

Επίσης, έχετε ιδέα τι παίζει με το Refresh Rate στις τηλεοράσεις; 50Hz ή 100Hz; Πού εντοπίζονται οι διαφορές στην πράξη;

Από Samsung σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει τίποτα;

Last edited:
Ωραίος, thanks.

Και από αναπαραγωγή αρχείων είμαστε κομπλέ, έτσι;

Εν τω μεταξύ η Panasonic 42U30 παίζει αρχεία, μέσω της SD υποδοχής.

Την 42u30e πηρα το σαββατο απο public στο the mall στα 399ευρω,ισως να εχουν μεινει 1-2 κομματια αυριο,αν ενδιαφερεσαι γι´αυτη. Εχουν και δωρεαν μεταφορικα.

Σωστά, αλλά μιλάμε πάντα για τηλεοπτικό, άρα μέχρι 1080i, σε αθλητικούς αγώνες κυρίως.

Απάντηση: Re: Αγορά 40άρας έως 500

Σωστά, αλλά μιλάμε πάντα για τηλεοπτικό, άρα μέχρι 1080i, σε αθλητικούς αγώνες κυρίως.

Και το 1080p VOD τηλεοπτικό είναι....

.... απλά οι αθλητικές μεταδόσεις είναι τηλεοπτικό σε 1080i και οι ταινίες VOD τηλεοπτικό σε 1080ρ.

Αλλά είπαμε....αυτά γίνονται σε προηγμένες χώρες, οπότε το κρατάμε σαν εγκυκλοπαιδική γνώση ;)

Re: Απάντηση: Re: Αγορά 40άρας έως 500

...Αλλά είπαμε....αυτά γίνονται σε προηγμένες χώρες, οπότε το κρατάμε σαν εγκυκλοπαιδική γνώση ;)

Ναι, εννοούσα τηλεοπτικό στην Ελλάδα, γι' αυτό το ανέφερα.