Αγορά 40άρας

kover

AVClub Enthusiast
Ψάχνω για αγορά τηλεόρασης που θα μπει σε κρεβατοκάμαρα και θα κουμπώσει μέσα σε ντουλάπα της οποίας το κενό είναι 980mm(πλάτος)* 780mm (ύψος). Έχω ήδη μία 42" πλάσμα που λατρεύω αλλά δυστηχώς δε χωρει με τη καμία. Όσες πλάσμα κοίταξα δε χωράνε οπότε πάω υποχρεωτικά για lcd στις 40".

Η χρήση θα είναι αποκλεστικά περιεχόμενο HD από nas και δορυφορικό. Καθόλου Ελληνική τηλεόραση, καθόλου gaming, δε με ενδιαφέρει το 3D.

Mε ενδιαφέρει να έχει netflix αν και υπάρχει media player παρκαρισμένο που θα κάνει τη δουλειά αν χρειαστεί.

Budget στο 500άρικο

Απόσταση θέασης δε έχει νόημα να γράψω καθώς με περιορίζει το κενό της ντουλάπα.

Σαν μια δεύτερη πρόταση στα 399 σε πολύ καλή προσφορά εκτός εκπτώσεων έχει βγει σήμερα η smart F5500 της samsung των 40'', δεν έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη αλλά έχει πλήρες smart wifi και εύκολα λειτουργικό, και για ταινίες είναι μια χαρά, κάνει και εγγραφές προγραμμάτων (pvr) σε usb. Εχει 3 θυρες hdmι και 2 για usb. Tην έχω πάρει και είμαι ικανοποιημένος με καλή αντίθεση-ποιότητα στην εικόνα εκτός από την γωνία θέασης που δεν πρέπει να είσαι πολύ πλάγια γιατί χάνει στα χρώματα, αλλά σε κρεββατοκάμαρα είναι πολύ καλή πρόταση όσο και αξιόπιστη.

Last edited:
Ευχαριστω θα τις κοιτάξω. Η αλήθεια ειναι πως ψάχνω και λίγο μπακαλιστικα για να βρω κατι που να χωράει στο χώρο που έχω με όσο το δυνατόν περισσότερες ίντσες. Σε πλάσμα 42" δυστυχώς δε βρίσκω κατι. Σε 40" LCD πολλές αλλα μου μπήκε και η ιδέα για 42" LCD γιατι έχω την αίσθηση πως έχουν μικρότερο frame απο τις plasma και ίσως βρω κατι που να χωρέσει.

Οπότε κρυφοκοίταω και προς Sony μεριά

Last edited: