Αγορα 42-48 ιντσες με 650 ευρω!

anthpao

New member
26 January 2008
27
Θεσσαλονίκη
Γεια σας παιδια, ηρθε ο καιρος να παρω καινουργια τηλεοραση και θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σας! Ψαχνω για μια τηλεοραση 42-48 ιντσες. Η αποσταση σαλονιου-τηλεορασης εναι 2 μετρα! Με ενδιαφερει να ειναι smart, τεχνολογια 3δ δεν με ενδιαφερει και θελω να ειναι τουλαχιστον 100hz πραγματικα! Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 650 ευρω! Περιμενω προτασεις σας! Σας ευχαριστω παρα πολυ!

Last edited:
Τελικά αγόρασα την 48Η6400 στα 800 . Είδα το gravity σε 2d και 3d. Στο δυο διαστάσεων έπαθα την πλάκα μου. Ήμουν τυφλός και είδα. Στο τρισδιάστατο δεν εντυπωσιάστηκα. Ίσως έφταιγε το ενεργό 3d. Τώρα εκ πρώτης όψεως δεν παρατήρησα clouding. Είδα ποδόσφαιρο στο Νεριτ HD και ήταν εντάξει χωρίς σκαλωματα και αλλά φαινόμενα που κατα καιρούς διαβάζω στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος Βίντεκια για τεστ, αλλά απο την άλλη ίσως ειναι καλύτερα να μην τα κάνω μην τυχων και δώ τίποτα περίεργο και ξενερωσω. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.

Τελικά αγόρασα την 48Η6400 στα 800οŸ‚. Είδα το gravity σε 2d και 3d. Στο δυο διαστάσεων έπαθα την πλάκα μου. Ήμουν τυφλός και είδα. Στο τρισδιάστατο δεν εντυπωσιάστηκα. Ίσως έφταιγε το ενεργό 3d. Τώρα εκ πρώτης όψεως δεν παρατήρησα clouding. Είδα ποδόσφαιρο στο Νεριτ HD και ήταν εντάξει χωρίς σκαλωματα και αλλά φαινόμενα που κατα καιρούς διαβάζω στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος Βίντεκια για τεστ, αλλά απο την άλλη ίσως ειναι καλύτερα να μην τα κάνω μην τυχων και δώ τίποτα περίεργο και ξενερωσω. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.
Αρχικά με γειά και καλοθέατη.
Αν μέχρι τώρα με ότι έχεις δει ( που δεν είναι και λίγα ) είσαι ευχαριστημένος, μη ψάχνεσαι γιατί όποιος ψάχνεται είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα βρει και το πιθανότερο είναι να χαλαστεί. Άστο καλύτερα και ευχαριστήσου τη όπως είναι. Το 3D πάντως είναι σίγουρο ότι ο λόγος που δε σε εντυπωσίασε ΔΕΝ είναι επειδή είναι ενεργητικό, αυτό ίσως να σε κούραζε μόνο λίγο παραπάνω, κατά τα άλλα είναι καλύτερο από το παθητικό. ϊσως να έφταιγαν οι ρυθμίσεις σου και πολύ πιο πιθανό η απόσταση θέασης, που για να ευχαριστηθείς 3D στις 48 ίντσες πρέπει να βλέπεις περίπου στο 1,5μ το πολύ πολύ στα 2μ.

Εντάξει δεν το ψάχνω παραπάνω. Θα παίξω μόνο με τις ρυθμίσεις για να πάρω όσα περισσότερα μπορώ. Ευχαριστώ και πάλι.