Αγορα 42'' FULL HD 3D TV!

Gangi Bangi!

New member
5 September 2015
5
Παιδια καλησπερα! Σκοπευω να αγορασω μια Full HD, Passive 3D τηλεορασακλα και χρειαζομαι αμεσα τα φωτα σας!
smile.png

Ειμαι αναμεσα στις εξης 5:

Εφοσον εχετε να κανετε καποια καλυτερη προταση στα ιδια χρηματα η ισως και λιγοτερα θα ηταν κατι παραπανο απο καλοδεχουμενη! Ευχαριστω εκ των προτερων!
smile.png

Να τονισω οτι την χρειαζομαι περισσοτερο για gaming-movies!!!
smilie.png

Passive 3D σημαίνει συνήθως IPS panel, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης, για παρακολούθηση 3D υλικού, με μια 40"-42", θα πρέπει να κάθεσαι περίπου στο 1,5 μέτρο από την τηλεόραση.

Η W805B, αν και ακριβή για 42" με 50 Hz ρυθμό ανανέωσης, είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

50 ε? Ti 200αρια γραφουν αυτοι βρε Μηχαλη? :P

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τυχαινει μηπως να εχει καποιος μια απο τις παραπανω τηλεορασεις? Θα βοηθουσε πραγματικα πολυ! Ευχαριστω!

200 Hz είναι το μέγιστο στις LCD. Οι αριθμοί που αναγράφονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά των τηλεράσεων δεν αφορούν συνήθως τον πραγματικό ρυθμό ανανέωσης.

gaming - movies πας σε Sony και ησυχαζεις! εγω εχω την 42 W829Β και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

αν το Gaming ειναι κατι που σε ενδιαφερει πολυ, τοτε λογω lag πας σε SONY.

Δυστηχως ομως την σειρα Β της SONY δυσκολα την βρισκεις πλεον λογω της νεας σειρας C που εχει βγει ηδη!

αυτη ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αλλα υπαρχει μονο σε ενα μαγαζι πλεον!
https://www.skroutz.gr/s/4574159/Sony-KDL-42W815B.html

Re: Απάντηση: Αγορα 42'' FULL HD 3D TV!

Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου. Κυριως ναι, την θελω για gaming.
Τωρα, οσον αφορα την Samsung, διαβασα οτι ειναι 100hz στο πανελ σε αντιθεση μετα 50 που ειπε ο Μηχαλης για την SONY. Επηρεαζει η μηπως οχι?

Δυστηχως ομως την σειρα Β της SONY δυσκολα την βρισκεις πλεον λογω της νεας σειρας C που εχει βγει ηδη!

αυτη ειναι μια πολυ καλη επιλογη, αλλα υπαρχει μονο σε ενα μαγαζι πλεον!
https://www.skroutz.gr/s/4574159/Sony-KDL-42W815B.html

Ρε free τι μας κανεις τωρα! :P Αξιζει πιστευεις το 50αρικο η συγκεκριμενη?

εγω οταν πηρα την42 W829 B δεν κολησα ουτε σε τιμη ουτε σε τιποτα! Και δεν το μετανιωσα! Αν θελεις ποιο ειδικη αποψη περιμενε λιγο να σου απαντησουν και τα "βαρια χαρτια" εδω.
Εμενα με βοηθησαν πολυ στην επιλογη μου τα Χριστουγεννα και ειλικρινα δεν το μετανιωσα. Αλλα σου λεω...οτι νομιζεις οτι θα σου ειναι εσενα ποιο οικονομικο (αν αφορα θεμα χρηματων)!

οντως οι 42" της SONY ειναι με πανελ 50Hz. Αλλα ειλικρινα στο θεμα gaming δεν παιζει απ οσο ξερω ρολο. Εχω κι εγω ψωρα με το gaming και με το ps3 που εχω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα!!

Όλες οι τηλεοράσεις στη σειρά 8 της Sony έχουν πανομοιότυπη εικόνα, οπότε επιλέγεις την φθηνότερη. Όοσν αφορά το gaming, το σήμα από την κονσόλα είναι στα 60 Hz. Εφόσον έχεις κάποια τηλεόραση με 100/120 Hz ή πιο πάνω ρυθμό ανανέωσης, μπορείς να ενεργοποιήσεις το motion interpolation της, ούτως ώστε να μειωθεί η όποια "θολούρα" εμφανίζεται στην γρήγορη κίνηση του πλάνου. Δηλαδή, τα επιπλέον Hz μπορεί να φανούν χρήσιμα σε αθλητικά ή racing παιχνίδια, όμως μπορεί να αυξηθεί το lag, με την ενεργοποίηση της μεθόδου εισαγωγής καρέ της εκάστοτε τηλεόρασης.

Μιχαλη απο τα λιγα που ξερω (και τα επαθα εδω απο εσας) αλλο ειναι ο ρυθμος ανανεωσης της εικονας και αλλο τα Hz του πανελ. Ειμαι λαθος? Γιατι εγω με την δικη μου τηλεοραση ειμαι πολυ ευχαριστημενος στο θεμα gaming με το ps3 που εχω.

Ο ρυθμός ανανέωσης ή η συχνότητα του panel, έχει ως μονάδα μέτρησης τα Hz. Με την κονσόλα η τηλεόραση λειτουργεί στα 60 Hz, αφού ο μέγιστος αριθμός fps που μπορεί να στείλει αυτή είναι τα 60. Εφόσον η τηλεόραση έχει την δυνατότητα, μπορούν να προστεθούν επιπλέον frames, όταν ενεργοποηθεί το motion interpolation. Για gaming, τα 100 ή 200 Hz δεν είναι απαραίτητα. Αποτελούν μια "πολυτέλεια" ας πούμε.

50 Hz είναι ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης στις 42" τηλεοράσεις της περσινής σειράς 8 της Sony. Το άλλο νούμερο είναι... "φανταστικό", ας πούμε. :cool: