Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα την γνώμη σας όσων αφορά την αγορά μίας νέας τηλεόρασης. Ενδεικτικά να σας αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες:
1ον Ψάχνω για 42'' οθόνη.
2ον Θα ήθελα LCD LED τεχνολογία με τουλάχιστον 100Hz.
3ον Η 3D τεχνολογία μου είναι παντελώς αδιάφορη έως περιττή.
4ον Προορίζεται περισσότερο για χρήση προβολής ταινιών και όχι τόσο για ποδοσφαιρικούς αγώνες ή gaming
5ον Δεν θα ήθελα να διαθέσω πάνω από 950-1000 ευρώ.
‛’Φλερτάρω’’ αρκετά με την LG TV FULL LED 42LE8500 200HZ 42" αλλά κάποια σχόλια και γνώμες από προσωπική χρήση κάποιων που έχω διαβάσει εδώ μέσα με έχουν προβληματίσει αρκετά. Τα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι ο,τι ακριβώς θέλω και επίσης έχει ωραίο design (μετράει για την χρήση που την θέλω) αλλά έχουν αναφερθεί προβλήματα από χρήστες κατά καιρούς από μία ματιά που έχω ρίξει τόσο στο forum μας όσο και σε ξένα sites.
Έχετε κάποια μοντέλα να μου προτείνετε με τα παραπάνω χαρακτηριστικά;
Τι θα με συμβουλεύατε; :huh2:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Θα ήθελα την γνώμη σας όσων αφορά την αγορά μίας νέας τηλεόρασης. Ενδεικτικά να σας αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες:
1ον Ψάχνω για 42'' οθόνη.
2ον Θα ήθελα LCD LED τεχνολογία με τουλάχιστον 100Hz.
3ον Η 3D τεχνολογία μου είναι παντελώς αδιάφορη έως περιττή.
4ον Προορίζεται περισσότερο για χρήση προβολής ταινιών και όχι τόσο για ποδοσφαιρικούς αγώνες ή gaming
5ον Δεν θα ήθελα να διαθέσω πάνω από 950-1000 ευρώ.
‛’Φλερτάρω’’ αρκετά με την LG TV FULL LED 42LE8500 200HZ 42" αλλά κάποια σχόλια και γνώμες από προσωπική χρήση κάποιων που έχω διαβάσει εδώ μέσα με έχουν προβληματίσει αρκετά. Τα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι ο,τι ακριβώς θέλω και επίσης έχει ωραίο design (μετράει για την χρήση που την θέλω) αλλά έχουν αναφερθεί προβλήματα από χρήστες κατά καιρούς από μία ματιά που έχω ρίξει τόσο στο forum μας όσο και σε ξένα sites.
Έχετε κάποια μοντέλα να μου προτείνετε με τα παραπάνω χαρακτηριστικά;
Τι θα με συμβουλεύατε; :huh2:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Last edited: