αγορα >42", Samsung PS50A756 ??

akarag

New member
13 January 2009
28
Καλησπερα!! Καλως σας βρηκα!
Διαβαζω αρκετους μηνες το φορουμ κ επιτελους ηρθε η σειρα μου να αγορασω μια τηλεορασουλα!! Ας μπουμε στο ψητο λοιπον!

Καταρχην η αγορα μπορει να γινει μονο απο το Πλαισιο λογω δωροεπιταγης 1000Ε, κ το πολυ πολυ μπορω να φτασω μεχρι 1700 οχι παραπανω.

-Θα την εχω κυριως για ταινιες full HD 1080p, htpc, ποδοσφαιρο, κ μαλλον θα αγορασω στο μελλον ενα PS3
- 3 μετρα αποσταση
-γενικα >42, 8α προτιμουσα πανω απο 46, κ 8α προτιμουσα κ full HD
-προτιμω την φυσικοτητα των πλασμα, αλλα δεν θα ελεγα οχι σε μια καλη LCD

Αυτο επισης που θελω να τονισω οτι μπορω να περιμενω κ κανα μηνα, αντε 2 για κατι το εξαιρετικο, αν κ ψαχνω για tv εδω κ 6 μηνες, κ αν δεν ερχοταν η δωροεπιταγη θα το τρεναρα μεχρι κ το καλοκαιρι.
Γιαυτο θα ηθελα να μου επισημανεται κ πιθανως νεα μοντελα που 8α ερθουν
(βεβαια εχουμε κ τον περιορισμο του πλαισιου αλλα τεσπα, λεγεται εσεις κ 8α βρουμε την ακρη)

Εγω απο καποιο research κ απο οτι διαβασα στο φορουμ κατεληξα στις:

Samsung PS50A756 (sto expansys θα ερθει στις 25/1 κ την εχουν 1550Ε ενδεικτικα , κ η οποια εχει οτι ακριβως ψαχνω πανω κατω. Ελπιζω να την φερει κ το πλαισιο)

Panasonic PZ80 σε 42 κ 46. Στο πλαισιο την 42 την εχει 1299 κ την 46 1700! Κ δεν ξερω αν τα 1700 ειναι καλη τιμη για την 46αρα.

47LG7000 την οποια μαλλον δεν φερνει το πλαισιο.(???)

Κ τελος να μην βαλω καθολου χρηματα κ να παρω μια Panasonic 42PX80 κ ενα PS3

Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων κ αναμενω με αγωνια απαντησεις! -bye-

Last edited:
...
Κ τελος να μην βαλω καθολου χρηματα κ να παρω μια Panasonic 42PX80 κ ενα PS3...

To αυτο.Και ικανοποιημενος θα μεινεις και δεν θα κλαις τα λεφτα σου γιατι το πλαισιο τις αλλες τηλεορασεις τις εχει +200ε απο οσο θα τις βρεις εξω...

Καταρχην ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! :)

*οι τηλεορασεις στο ποστ του Geoha δυστυχως λογω Πλαισιου ξεφευγουν απο πλευρας τιμης (το πολυ πολυ 1600-1700), ειτε δεν υπαρχουν καθολου, εκτος απο τις panasonic PZ80.

* η samsung ειναι PS 50 A 756 (πλασμα) δηλαδη διαφορετικη απο αυτη που συζηταμε στα διαφορα ποστς, κ με βαση αυτα που ψαχνω ειναι ιδανικη. (50", fullHD, τελεια reviews, 1550Ε, μακαρι να την φερει το πλαισιο)

* Η Samsung LE 46 A656 A1F φενεται οκ επισης στα 1520Ε

* δεν με απασχολει η καταναλωση ρευματος, απλα γιατι δυστυχως μονο σαβατοκυριακα κ διακοπες θα την εχω ανοιχτη.

αποφασισα να περιμενω 1-2 μηνες ακομα μεχρι να βγουν ολα τα καινουργια μοντελα απο το μαρτιο κ μετα , κ τοτε να κανω την αγορα μου, αφου μου ειπαν απο το πλαισιο οτι μπορω να εξαργυρωσω μεσα σε 7 μηνες την δωροεπιταγη. Οποτε παρακολουθω με αγωνια τις εξελιξεις. Γεια χαρα σε ολους. -bye-