αγορα >42", Samsung PS50A756 ??

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

akarag

New member
13 January 2009
28
Καλησπερα!! Καλως σας βρηκα!
Διαβαζω αρκετους μηνες το φορουμ κ επιτελους ηρθε η σειρα μου να αγορασω μια τηλεορασουλα!! Ας μπουμε στο ψητο λοιπον!

Καταρχην η αγορα μπορει να γινει μονο απο το Πλαισιο λογω δωροεπιταγης 1000Ε, κ το πολυ πολυ μπορω να φτασω μεχρι 1700 οχι παραπανω.

-Θα την εχω κυριως για ταινιες full HD 1080p, htpc, ποδοσφαιρο, κ μαλλον θα αγορασω στο μελλον ενα PS3
- 3 μετρα αποσταση
-γενικα >42, 8α προτιμουσα πανω απο 46, κ 8α προτιμουσα κ full HD
-προτιμω την φυσικοτητα των πλασμα, αλλα δεν θα ελεγα οχι σε μια καλη LCD

Αυτο επισης που θελω να τονισω οτι μπορω να περιμενω κ κανα μηνα, αντε 2 για κατι το εξαιρετικο, αν κ ψαχνω για tv εδω κ 6 μηνες, κ αν δεν ερχοταν η δωροεπιταγη θα το τρεναρα μεχρι κ το καλοκαιρι.
Γιαυτο θα ηθελα να μου επισημανεται κ πιθανως νεα μοντελα που 8α ερθουν
(βεβαια εχουμε κ τον περιορισμο του πλαισιου αλλα τεσπα, λεγεται εσεις κ 8α βρουμε την ακρη)

Εγω απο καποιο research κ απο οτι διαβασα στο φορουμ κατεληξα στις:

Samsung PS50A756 (sto expansys θα ερθει στις 25/1 κ την εχουν 1550Ε ενδεικτικα , κ η οποια εχει οτι ακριβως ψαχνω πανω κατω. Ελπιζω να την φερει κ το πλαισιο)

Panasonic PZ80 σε 42 κ 46. Στο πλαισιο την 42 την εχει 1299 κ την 46 1700! Κ δεν ξερω αν τα 1700 ειναι καλη τιμη για την 46αρα.

47LG7000 την οποια μαλλον δεν φερνει το πλαισιο.(???)

Κ τελος να μην βαλω καθολου χρηματα κ να παρω μια Panasonic 42PX80 κ ενα PS3

Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων κ αναμενω με αγωνια απαντησεις! -bye-

Last edited:
...
Κ τελος να μην βαλω καθολου χρηματα κ να παρω μια Panasonic 42PX80 κ ενα PS3...

To αυτο.Και ικανοποιημενος θα μεινεις και δεν θα κλαις τα λεφτα σου γιατι το πλαισιο τις αλλες τηλεορασεις τις εχει +200ε απο οσο θα τις βρεις εξω...

Καταρχην ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! :)

*οι τηλεορασεις στο ποστ του Geoha δυστυχως λογω Πλαισιου ξεφευγουν απο πλευρας τιμης (το πολυ πολυ 1600-1700), ειτε δεν υπαρχουν καθολου, εκτος απο τις panasonic PZ80.

* η samsung ειναι PS 50 A 756 (πλασμα) δηλαδη διαφορετικη απο αυτη που συζηταμε στα διαφορα ποστς, κ με βαση αυτα που ψαχνω ειναι ιδανικη. (50", fullHD, τελεια reviews, 1550Ε, μακαρι να την φερει το πλαισιο)

* Η Samsung LE 46 A656 A1F φενεται οκ επισης στα 1520Ε

* δεν με απασχολει η καταναλωση ρευματος, απλα γιατι δυστυχως μονο σαβατοκυριακα κ διακοπες θα την εχω ανοιχτη.

αποφασισα να περιμενω 1-2 μηνες ακομα μεχρι να βγουν ολα τα καινουργια μοντελα απο το μαρτιο κ μετα , κ τοτε να κανω την αγορα μου, αφου μου ειπαν απο το πλαισιο οτι μπορω να εξαργυρωσω μεσα σε 7 μηνες την δωροεπιταγη. Οποτε παρακολουθω με αγωνια τις εξελιξεις. Γεια χαρα σε ολους. -bye-