Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Ειναι πολυ φωτεινο,κυριως γιατι κατω απο το παραθυρο υπαρχει ενας καναπες κ δ μπορω αν τραβαω τις κουρτινες,ακομα και τωρα μερικες φορες αναγκαζομαι να το κλεινω για να δω.Ειναι γενικα περιεργο δωματιο.Θα παω να τη δω και αυτη την Panasonic G20,απο πλασμα ειδα νομιζω την s20 στα 400hz,μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα,βεβαια δεν ξερω τι ποιοτητα ειχε το αρχειο ειχαν βαλει να παιζει αλλα στα 2-3 μετρα μπορουσα να δω τα πιξελς και εκει χαλαστηκα πολυ...
υγ.ολοι οι πωλητες μα ολοι ομως μολις τους ελεγα για πλασμα,μου λεγανε,πλασμα????γτ???ολοι lcd μου λεγανε να παρω...μου εκανε εντυπωση γιατι μερικες που ειδα,δ μου αρεσαν καθολου,μεγαλη απογοητευση...

Last edited:
υγ.ολοι οι πωλητες μα ολοι ομως μολις τους ελεγα για πλασμα,μου λεγανε,πλασμα????γτ???ολοι lcd μου λεγανε να παρω...μου εκανε εντυπωση γιατι μερικες που ειδα,δ μου αρεσαν καθολου,μεγαλη απογοητευση...

Εδω οι πωλητες εδωσαν ψυγεια στους Εσκιμωους και θερμαστρες στους Ζουλου , στις πλασμα θα κολησουν?

σχετικο-ασχετο,ψαχνω να την βρω την g20 αλλα δε την εχει σε καποιο απο τα μεγαλα,και αν θυμαμαι καλ σε πλαισιο μουλτιραμα δεν την ειχε.Βρισκομαι στην πατρα.Αν ξερει καποιος ας μου πει...

Aπό τη στιγμή που ο χώρος σου έχει αυτή την ιδιομορφία με τον φωτισμό, αλλά σε ενδιαφέρει και η θέαση ταινιών, θα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιό σημείο της χρήσης της συσκευής, θα συμβιβαστείς περισσότερο...

Αν αυτή τη στιγμή στον ίδιο χώρο λειτουργείς κάποια CRT, η Plasma θα έχει παρεμφερή συμπεριφορά με τα φώτα έως λίγο καλύτερη, αναλόγως του μοντέλου. Μία LCD, θα ανταπεξέλθει καλύτερα με άμεσο δυνατό φωτισμό να πέφτει πάνω της.

Όταν όμως το βράδυ θα θέλεις να δεις μία ταινία με σβηστά τα φώτα, στο μπάτζετ που κινείσαι οι Plasma παίζουν χωρίς αντίπαλο...

Κοιτάς λοιπόν σε ποιόν τομέα προτιμάς να συμβιβαστείς και κάνεις την επιλογή σου...

Μία LCD, θα ανταπεξέλθει καλύτερα με άμεσο δυνατό φωτισμό να πέφτει πάνω της.

...αρκει Γιαννη να μην ειναι καποια απο τις καινουργιες LG-Sony-Samsung που εχουν πολλες ανακλασεις...

tv_sony.jpg

led7000_videoEQ.jpg

...αρκει Γιαννη να μην ειναι καποια απο τις καινουργιες LG-Sony-Samsung που εχουν πολλες ανακλασεις...

Kαι πάλι, μπορείς να τις βαλείς σε solarium-mode και κάτι θα δεις. Βέβαια, με ακραίες φωτιστικές συνθήκες (π.χ. μπαλκονόπορτα με κόντρα ήλιο να καθρεφτίζεται πάνω στο πάνελ), δεν μπορούμε επ ουδενί να μιλάμε για ποιότητα εικόνας...

μολις γυρισα απο τα μαγαζια...G20 Πουθενα....G10 μονο,η οποια δεν θελω να απογοητευσω τους φαν των πλασμα αλλα δεν μου αρεσε...το θεμα ειναι οτι εκει που κοιταζα και κοιταζα και κοιταζα βλεπω την LH9000...Την παρατηρουσα κανα 15λεπτο.Μπορω να πω οτι απο οσες ειδα ηταν η μονη που με τραβηξε,φοβερα χρωματα,ωραιο design,με επεισε σχεδον να την αγορασω...

Λογικο ειναι σε περιβαλλον με πολυ φωτισμο να φαινεται καλυτερη οποια εχει πιο υπερτονισμενα χρωματα και μεγαλυτερη φωτεινοτητα...

Κατα τ'αλλα η LH9000 δεν συγκρινεται σε εικονα οχι με την G20 αλλα ουτε με πολυ φθηνοτερες πλασμα οπως η PJ350...ακομη και σε design ειναι υπερβολικα χοντροκομενη...

Λογικο ειναι σε περιβαλλον με πολυ φωτισμο να φαινεται καλυτερη οποια εχει πιο υπερτονισμενα χρωματα και μεγαλυτερη φωτεινοτητα...

Κατα τ'αλλα η LH9000 δεν συγκρινεται σε εικονα οχι με την G20 αλλα ουτε με πολυ φθηνοτερες πλασμα οπως η PJ350...ακομη και σε design ειναι υπερβολικα χοντροκομενη...

+1

Εδικά αν έπαιζε και Bluray (που σίγουρα έπαιζε) με full ρυθμίσεις χαιρέτα μου τον πλάτανο. Δηλαδή καθε μέρα bluray θα βλέπουμε κύριοι? Αλλού αυτά..

Γεια να ειμαι ειλικρινης Yperion και επειδη εισαι γνωστης του αντικειμενου,απο αυτα που μου ειπες σημερα πηγα με διαθεση να δω την G20 και μονο αυτη για να μην επηρεαστω και αν μου αρεσει να την παρω...Ομως,εδω στην πατρα,η αγορα των πλασμα μαλλον πρεπει να θεωρειται παρελθον,συνολικα σε ολα τα μαγαζια που πηγα ειχαν ολα και ολα 5 μοντελα....Την G20 ολοι μου ελεγαν οχι μονο οτι δεν μπορω να την δω αλλα και οτι δεν τη φερνουν,αλλα και παλι με ειχες επηρεασει τοσο που να την παρω χωρις να την εχω δει,αλλα βλεποντας τη G10 αλλα και την U10 δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα,ισως γιατι δεν ειχα ποτε πριν πλασμα...Οποτε απο την crt που ειχα η LH9000 φαινοταν πανω απο τελεια...Δεν μπορεσα να δω πουθενα την Infinia LE8500 και ερωτω,σε περιπτωση που την εχεις δει και τις 2,προς τα ποια να κινηθω???

Γεια να ειμαι ειλικρινης Yperion και επειδη εισαι γνωστης του αντικειμενου,απο αυτα που μου ειπες σημερα πηγα με διαθεση να δω την G20 και μονο αυτη για να μην επηρεαστω και αν μου αρεσει να την παρω...Ομως,εδω στην πατρα,η αγορα των πλασμα μαλλον πρεπει να θεωρειται παρελθον,συνολικα σε ολα τα μαγαζια που πηγα ειχαν ολα και ολα 5 μοντελα....Την G20 ολοι μου ελεγαν οχι μονο οτι δεν μπορω να την δω αλλα και οτι δεν τη φερνουν,αλλα και παλι με ειχες επηρεασει τοσο που να την παρω χωρις να την εχω δει,αλλα βλεποντας τη G10 αλλα και την U10 δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα,ισως γιατι δεν ειχα ποτε πριν πλασμα...Οποτε απο την crt που ειχα η LH9000 φαινοταν πανω απο τελεια...Δεν μπορεσα να δω πουθενα την Infinia LE8500 και ερωτω,σε περιπτωση που την εχεις δει και τις 2,προς τα ποια να κινηθω???

την LH9000 εχω πει οτι πηγα ετοιμος να την αγορασω μολις κυκλοφορησε...
εκατσα ωρες και μερες προσπαθωντας να πεισω τον εαυτο μου οτι ηταν εστω ισαξια με την Β750 που επαιζε διπλα της αλλα δεν τα καταφερα ...
την U10 βλεποντας την σε μαγαζι , τη θεωρησα χαλια...
τωρα που την εχω στο σαλονι μου , μονο για καμια G20 ψηνομαι να την αλλαξω...
:ernaehrung004:

την LH9000 εχω πει οτι πηγα ετοιμος να την αγορασω μολις κυκλοφορησε...
εκατσα ωρες και μερες προσπαθωντας να πεισω τον εαυτο μου οτι ηταν εστω ισαξια με την Β750 που επαιζε διπλα της αλλα δεν τα καταφερα ...
την U10 βλεποντας την σε μαγαζι , τη θεωρησα χαλια...
τωρα που την εχω στο σαλονι μου , μονο για καμια G20 ψηνομαι να την αλλαξω...

Οπως τα λεει ο Ισοκρατης για την LH9000...και εγω την U10 θα την αλλαξω μονο με πλασμα Panasonic σε 1-2 χρονια που θα βγουν τα μοντελα με μηδενικο μαυρο...

Σε BR στο καταστημα ολες καλες ειναι (η εστω ικανοποιητικες αναλογα με τις ρυθμισεις) , σε τηλεοπτικο σημα ομως το 90+% των LCD σηκωνει τα χερια ψηλα λογω μικρης αντιθεσης , μετριου μαυρου και "πλαστικων" χρωματων...

Ειστε τρελοι ολοι!!!!Ειμαι ετοιμος να παω αυριο και να παραγγειλω την G20 χωρις καν να την εχω δει.....χαχαχαχαχαχα

Ειστε τρελοι ολοι!!!!Ειμαι ετοιμος να παω αυριο και να παραγγειλω την G20 χωρις καν να την εχω δει.....χαχαχαχαχαχα

Λες να εχουμε σαλεψει και να εχουμε φαντασιωσεις???
χαχαχαχα
Αν θελεις , εμπιστευσου αυτους που εχουν δει περισσοτερες απο μια τηλεορασεις , σπιτι τους ... ημουν απο τους καθετα αντιθετους στις πλασμα.
Τις εβρισκα μουντες για τα γουστα μου στα μαγαζια .
Σιγουρα υπαρχουν και καλες lcd και ακομα θεωρω την samsung μου πολυ καλη αγορα , αλλα συνολικα , η πλασμα μου ειναι καλυτερη...
:ADFADF1:

Είδα το Pacific πριν λίγο στο Novacinema. Δεν ξέρω αν ωφείλεται στην παραγωγή ή στην ποιότητα του καναλιού αλλά πραγματικά η εικόνα της G20 είναι κάτι το φοβερό και σε γρήγορες σκηνές αλλά και σε μαύρο. Απίστευτη η απόχρωση δέρματος στα πρόσωπα, η κίνηση ήταν λες και.. ρε παιδί μου δεν υπήρχε γυαλί στην τηλεόραση και σημειωτέον ότι έβλεπα διαγώνια! Τι να πω, επαναλαμβάνω μπορεί και να είναι της παραγωγής το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό που είδα, αλλά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βελτίωση της συγκεκριμένης τηλεόρασης στο τηλεοπτικό είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Και νομίζω ότι έχει ακόμα κι άλλα περιθώρεια..

Είδα το Pacific πριν λίγο στο Novacinema. Δεν ξέρω αν ωφείλεται στην παραγωγή ή στην ποιότητα του καναλιού αλλά πραγματικά η εικόνα της G20 είναι κάτι το φοβερό και σε γρήγορες σκηνές αλλά και σε μαύρο. Απίστευτη η απόχρωση δέρματος στα πρόσωπα, η κίνηση ήταν λες και.. ρε παιδί μου δεν υπήρχε γυαλί στην τηλεόραση και σημειωτέον ότι έβλεπα διαγώνια! Τι να πω, επαναλαμβάνω μπορεί και να είναι της παραγωγής το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό που είδα, αλλά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βελτίωση της συγκεκριμένης τηλεόρασης στο τηλεοπτικό είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Και νομίζω ότι έχει ακόμα κι άλλα περιθώρεια..

Ειναι αυτο που λεμε περι φυσικοτητας και οχι τεχνητου εντυπωσιασμου με "πουσαρισμα" ...
Τα ιδια κι εδω με την ταπεινη U ... φανταζομαι η G20 θα ειναι ακομα καλυτερη
Ηρθε φιλος και ειδαμε μπαλα προχθες και μου λεει " ρε , ειναι σα να εισαι εκει!" Καπως ετσι του φανηκε η φυσικη εικονα και η ομαλη κινηση σε σχεση με την lcd του

Δεν είναι καθόοοοολου ταπεινή φίλε Ισοκράτη. Αρχόντισσα είναι και μιλάει με την εικόνα της.
Κι έχεις τους πωλητές εδώ να σου λένε πάρε αυτή τη led γιατί έχει λέει LAN..
Σώπα μωρέ..

Ειστε απιστευτοι πραγματικα...Ελπιζω να την φερουν στο πλαισιο μιας και μου ειπε ο τυπος εκει οτι περιμενει καποια αυτη τη βδομαδα.Μακαρι να ειναι αυτη να τη δω και αν μου αρεσει την πηρα και εφυγα...

Γιατί σχεδόν όλοι οι πωλητές προσπαθούν να αποτρέψουν τους πελάτες από τις Plasma ? (Πλάσμα θα πάρεις ? καίει ρεύμα, είναι βαριά,κλπ,κλπ,κλπ).

Δεν νομίζω ότι το ποσοστό κέρδους του καταστήματος είναι μικρότερο στις Πλάσμα , ούτε ο πελάτης που έχει μπάτζετ 500-700 ευρώ θα πάρει εναλλακτικά μία LED με 1000-1.200 ώστε να κερδίσει περισσότερο το κατάστημα, έτσι για πλάκα επειδή του το είπε ο πωλητής.

Επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι πωλητές είναι άσχετοι, χαζούληδες,κλπ.(και εμείς οι έξυπνοι !)

Μπορεί κάποιος να αιτιολογήσει το τι πραγματικά συμβαίνει ? ή έστω τι φαντάζεται ...................

Γιατί σχεδόν όλοι οι πωλητές προσπαθούν να αποτρέψουν τους πελάτες από τις Plasma ? (Πλάσμα θα πάρεις ? καίει ρεύμα, είναι βαριά,κλπ,κλπ,κλπ).

Δεν νομίζω ότι το ποσοστό κέρδους του καταστήματος είναι μικρότερο στις Πλάσμα , ούτε ο πελάτης που έχει μπάτζετ 500-700 ευρώ θα πάρει εναλλακτικά μία LED με 1000-1.200 ώστε να κερδίσει περισσότερο το κατάστημα, έτσι για πλάκα επειδή του το είπε ο πωλητής.

Επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι πωλητές είναι άσχετοι, χαζούληδες,κλπ.(και εμείς οι έξυπνοι !)

Μπορεί κάποιος να αιτιολογήσει το τι πραγματικά συμβαίνει ? ή έστω τι φαντάζεται ...................

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος....