Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Απάντηση: Re: Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι πωλητές είναι άσχετοι, χαζούληδες,κλπ.(και εμείς οι έξυπνοι !)

Σαφώς υπάρχουν και πολλά παιδιά/πωλητές που ούτε χαζούληδες είναι, ούτε άσχετοι...

...στη πραγματικότητα αυτό που παίζει ρόλο είναι, πόσο ποιο άσχετος και χαζούλης είναι (ή πιο έξυπνος !)...αυτός που ρωτάει.

Ειστε απιστευτοι πραγματικα...Ελπιζω να την φερουν στο πλαισιο μιας και μου ειπε ο τυπος εκει οτι περιμενει καποια αυτη τη βδομαδα.Μακαρι να ειναι αυτη να τη δω και αν μου αρεσει την πηρα και εφυγα...

Έχει την 42g20 στο plaisio στο σύνταγμα. Δεν νομίζω όμως να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα γιατί δείχνει αρκετά πιο σκοτεινά από τις γύρω LCD. Ακόμα και μια U10 έδειχνε αρκετά πιο ζωντανά. Δεν είδα ρυθμίσεις και μπορεί να την έχουν αρκετά χαμηλά μιας και είναι και καινούργια. Ούτος η άλλος τα καταστήματα δεν είναι για plasma.Πάντως η U10 έπαιζε αρκετά καλά. Μπορείς να δεις και τη Samsung C650 αρκετά καλή εικόνα.

Eγώ πάλι είμαι της άποψης ότι επειδή το marketing σπρώχνεις τις lcd και τις led γενικότερα και κατ επέκταση σε ένα μαγαζί με τηλεοράσεις απο τα 50 κομμάτια που θα δεις τα 40 θα ειναι lcd και led, τότε απολύτως λογικό και ο πωλητής θα προσπαθήσει να σου πλασάρει αυτήν την τεχνολογία.

Επίσης όργανα με μετρήσεις Gamma, μάυρου, κλπ δεν υφίστανται σε μαγαζιά, μην το ξεχνάμε αυτό και πιστευω ότι όυτε τον μέσο Έλληνα ενδιαφέρουν άσε που θα του ειναι και άγνωστα. (Όλοι σαν εμάς τους "παλαβούς" είναι νομίζετε?)

Έτσι τα βλέπω τα πράγματα απο την δική μου οπτική γωνία τουλάχιστον.

Tα πραγματα ειναι απλα , μια LG 50PK550 εχει κερδος για την LG πχ. 100 ευρω...ομως μια 47LE8500 μπορει να εχει πολλαπλασιο...γιατι ειναι "LED" και "local dimming" και διαφορα αλλα "πιασαρικα" που αναγκαζουν τον μεσο καταναλωτη που ειναι ασχετος απο τεχνολογια να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη...

Απάντηση: Re: Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Tα πραγματα ειναι απλα , ... τον μεσο καταναλωτη που ειναι ασχετος ...

Έλα βρε Γιάννη, αμέσως κι εσύ κοπανάς το 'άσχετος', πες το βρε συ πιο ευγενικά γιατί μπορεί κανένας να παρεξηγηθεί...

....π.χ. 'ολίγον σχετικός'...

..ορίστε έτσι είναι πιο σιιιικ....:flipout::flipout:

...όπως λέμε 'ολίγον από γιουβέτσι'....:vroam:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Και εγω σε πολλα θεματα ειμαι "ασχετος"...πχ. αν με ρωτησεις για ενισχυτες-ηχεια κτλ. δεν ξερω τιποτα...

Αυτο δεν ειναι κακο...κακο ειναι να νομιζει καποιος οτι γνωριζει ενω δεν ξερει την τυφλα του...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 42" τηλεορασης,προτασεις!!!

Και εγω σε πολλα θεματα ειμαι "ασχετος"...πχ. αν με ρωτησεις για ενισχυτες-ηχεια κτλ. δεν ξερω τιποτα...

Αυτο δεν ειναι κακο...κακο ειναι να νομιζει καποιος οτι γνωριζει ενω δεν ξερει την τυφλα του...:2thumb22sup:

Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε ρε φίλε, για πέρνα από τις σχετικές κατηγορίες! Μισή ταινία βλέπεις χωρίς σωστό ήχο! :ernaehrung004:

Πηγα σημερα στο πλαισιο δεν την ειχαν φερει ακομα.Παντως ο πωλητης ηταν ο μοναδικος που δεν αντρεδρασε οταν ακουσε για πλασμα...Περασα και απο κατι αλλα μαγαζια,μικρα και μεγαλα,σε ενα μου εδωσε μια πολυ καλη τιμη για την U10...Ελπιζω να δω την G20 καποια στιγμη γιατι η τωρινη τν εχει βγει νοκ αουτ τελειως....

Πηγα σημερα στο πλαισιο δεν την ειχαν φερει ακομα.Παντως ο πωλητης ηταν ο μοναδικος που δεν αντρεδρασε οταν ακουσε για πλασμα...Περασα και απο κατι αλλα μαγαζια,μικρα και μεγαλα,σε ενα μου εδωσε μια πολυ καλη τιμη για την U10...Ελπιζω να δω την G20 καποια στιγμη γιατι η τωρινη τν εχει βγει νοκ αουτ τελειως....

Δες το post 42.
Καλύτερο συμπέρασμα θα βγάλεις εδώ http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1188132&postcount=694

Μιας και με κολλησατε τρελα την εκανα και εγω την τρελα μου σημερα...Ηρθε η G20???Οχι μου λενε...Καλα δεν πειραζει,παω αλλου και την παραγγλενω...Χωρις να την δω...Τοσο πολυ σας εμπιστευομαι!!!!Την περιμενω απο βδομαδα.......Ας διαβασω τπτ για το στρωσιμο να ειμαι ετοιμος χεχε...

Μιας και με κολλησατε τρελα την εκανα και εγω την τρελα μου σημερα...Ηρθε η G20???Οχι μου λενε...Καλα δεν πειραζει,παω αλλου και την παραγγλενω...Χωρις να την δω...Τοσο πολυ σας εμπιστευομαι!!!!Την περιμενω απο βδομαδα.......Ας διαβασω τπτ για το στρωσιμο να ειμαι ετοιμος χεχε...

Θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Αν επιτρέπεται απο που και πόσο την παράγγειλες. Ρίξε μια ματιά και στο στρώσιμο αλλά μην νομίζεις ότι είναι και κάτι το φοβερο, 2-3 απλά πραγματάκια είναι.

θελω και εγω να αγορασω μια plasma 42'
επειδη δεν θελω να δωσω πανω απο 1000, και μεχρι 900 το πολυ..
αν επιλεξω καποια απο τις panasonic s20,u20,g20 ή τις αντιστοιχες 10, τι θα προτεινατε???
η g20 οχι γιατι ειναι πανω απο 1000 ευρω, οι αλλες αξιζουν ? ειναι καλυτερες απο το να παρω μια led-lcd? π.χ. sony,philips???

Αν σε ενδιαφερει η τηλεοραση που θα παρεις να εχει καλο μαυρο , φυσικη κινηση και χρωματα τοτε πλασμα...αν σου αρεσει η "εντυπωσιακη" εικονα (δηλαδη πουσαρισμενα χρωματα και τεχνητη οξυτητα) τοτε παρε LCD...

Αν σε ενδιαφερει η τηλεοραση που θα παρεις να εχει καλο μαυρο , φυσικη κινηση και χρωματα τοτε πλασμα...αν σου αρεσει η "εντυπωσιακη" εικονα (δηλαδη πουσαρισμενα χρωματα και τεχνητη οξυτητα) τοτε παρε LCD...

αν παρω την s20 ή u20 ή u10 ή g10 αξιζει σε σχεση με μια αντιστοιχη lcd???
δλδ. θελω να δωσω μεχρι το πολυ 900, να μην πω 800...
θελω μια τηλεοραση καλυτερη απο την sony bravia v2500 Που εχω...
θελω να βλεπω τηλεοπτικα προγραμματα, Blue ray, dvd... αυτα...

Μην συγκρινεις τωρα ενα μοντελο του 2006 που εχεις με τις σημερινες...η διαφορα στην εικονα ειναι η μερα με την νυχτα ειδικα αν μιλαμε για πλασμα...

Η 42S20 ειναι μεσα στον προυπολογισμο σου...

http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42".html

ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα σε g20 και s20??
αξιζει να πας στην ακριβοτερη?? τι θα κερδισεις παραπανω???

Εν συντομια η G20 εχει καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , θυρα usb για αναπαραγωγη αρχειων και εγραφη (PVR) σε καρτα μνημης και wifi....

Εν συντομια η G20 εχει καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , θυρα usb για αναπαραγωγη αρχειων και εγραφη (PVR) σε καρτα μνημης και wifi....

ευχαριστω!
με τις αντανακλασεις δεν θα μπορεις να βλεπεις καλα???
επισης
χρειαζεται στρωσιμο απαραιτητα???
τι σημαινει στατικες εικονες να μην δειχνει...
επισης, θα πρεπει να βλεπουμε τα προγραμματα σε 16:9 παντα?? σε 4:3 θα υπαρχει προβλημα?? το λεω επειδη φαινονται οι ανθρωποι πιο χοντροι και φαρδυς... σε 16:9...