Αγορά 46-47

Εμ
Καλά τα πλάσματα, τα 50αρια, τα 60αρια, τα subwoofers, τα 3D, τα γυαλιά, τα χειριστήρια, τα πολυχειριστήρια, τα LCD, LED, OLED και δεν συμμαζεύεται...
Με τις γυναίκες μας πως τα παλεύουμε όλα αυτά... Μιλάω εγώ που έχω μερικά χιλιόμετρα καλώδια στο σπίτι, και έχω γράψει ατέλειωτες ώρες μουρμούρας γι αυτά στο κεφάλι μου....
ΑΑΑΑστο...
Το θέμα είναι τι να πάρω και πως θα ελαχιστοποιήσω τον.... ¨θόρυβο" από την αγορά... IF you know what I mean..... :smash:

Εμ
Καλά τα πλάσματα, τα 50αρια, τα 60αρια, τα subwoofers, τα 3D, τα γυαλιά, τα χειριστήρια, τα πολυχειριστήρια, τα LCD, LED, OLED και δεν συμμαζεύεται...
Με τις γυναίκες μας πως τα παλεύουμε όλα αυτά... Μιλάω εγώ που έχω μερικά χιλιόμετρα καλώδια στο σπίτι, και έχω γράψει ατέλειωτες ώρες μουρμούρας γι αυτά στο κεφάλι μου....
ΑΑΑΑστο...
Το θέμα είναι τι να πάρω και πως θα ελαχιστοποιήσω τον.... ¨θόρυβο" από την αγορά... IF you know what I mean..... :smash:

tektaş.jpeg

+

253669-132402-GrandHeart_larger_view.jpg

Θα σου κοστίσει λίγο ακριβά η τηλεόραση βέβαια αλλά από μουρμούρα 0.

Εμ
ΑΑΑΑστο...

Όταν αγοράζει κουρτίνες εσύ της είπες γιατί είναι τόσο ανοιχτές,γιατί σέρνονται στο πάτωμα;;Έτσι δεν θα ασχοληθεί με την τηλεόραση :ADFADF1:

Υ.Γ. Και αυτό από τον Γιάννη το πήρα :music-smiley-005:

μιας και το έχουμε ρίξει στη φιλοσοφία.

είμαι στο ψάξιμο από την αρχή του χρόνου και κάποια στιγμή προχθές μου λέει τι έγινε με την τηλεόραση την παρήγγειλες??? μπά λέω θα περιμένω τα νέα μοντέλα κατά απρίλιο μεριά με βλέπω. το ψαχνω το ψαχνω.
κάτσε να βρώ μία να τελειώνουμε γιατί με σένα προκοπή δε βρίσκω. με ύφος chief judge της EISA μου λέει τι ίντσες κοιτάζω. 50 και πάνω και από μάρκες ποιές παίζουν - ε panasonic - samsung αυτές. απάντηση γαιτι οι philips δεν είναι καλές???. οχι καλά οκ.

μετά από κανά 5λεπτο κάνω μια βόλτα γύρω από την οθόνη και τη βλέπω στο φόρουμ (υπόψην ο καθένας έχει το desktop του και το φορητό του).

θα γραφτώ εδώ και ότι μου πούν θα πάρουμε- άσε της λέω είμαι γραμμένος.
οκ

μετά από κανα 10 λεπτο έρχεται και μου λέει το αμνημόνευτο. 1 μήνα ψάχνεις και μου λές panasonic και samsung???? της λέω γιατί εσύ βρήκες καμμιά καλύτερη. ναι τη VIEΓΑ. (είχε δεί τη VT20).

μιας και το έχουμε ρίξει στη φιλοσοφία.

είμαι στο ψάξιμο από την αρχή του χρόνου και κάποια στιγμή προχθές μου λέει τι έγινε με την τηλεόραση την παρήγγειλες??? μπά λέω θα περιμένω τα νέα μοντέλα κατά απρίλιο μεριά με βλέπω. το ψαχνω το ψαχνω.
κάτσε να βρώ μία να τελειώνουμε γιατί με σένα προκοπή δε βρίσκω. με ύφος chief judge της EISA μου λέει τι ίντσες κοιτάζω. 50 και πάνω και από μάρκες ποιές παίζουν - ε panasonic - samsung αυτές. απάντηση γαιτι οι philips δεν είναι καλές???. οχι καλά οκ.

μετά από κανά 5λεπτο κάνω μια βόλτα γύρω από την οθόνη και τη βλέπω στο φόρουμ (υπόψην ο καθένας έχει το desktop του και το φορητό του).

θα γραφτώ εδώ και ότι μου πούν θα πάρουμε- άσε της λέω είμαι γραμμένος.
οκ

μετά από κανα 10 λεπτο έρχεται και μου λέει το αμνημόνευτο. 1 μήνα ψάχνεις και μου λές panasonic και samsung???? της λέω γιατί εσύ βρήκες καμμιά καλύτερη. ναι τη VIEΓΑ. (είχε δεί τη VT20).

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Ε να την πάρεις τότε (την vt30)
Γαλλίδα είναι η γυναίκα σου ?:D

οχι από τα γιάννενα. viega την είπε απλώς έγραφα κάτι αλλο στο word και μου βγήκε σε γαλλικό.

Όταν αγοράζει κουρτίνες εσύ της είπες γιατί είναι τόσο ανοιχτές,γιατί σέρνονται στο πάτωμα;;Έτσι δεν θα ασχοληθεί με την τηλεόραση :ADFADF1:

Υ.Γ. Και αυτό από τον Γιάννη το πήρα :music-smiley-005:

Αμ δε...
Και αυτό έπιπλο το θεωρεί...
Τι σου λέω τώρα... ???
Πως να κατανοήσει ότι θελω να αλλάξω την μόλις 8 μηνών 42αρα Sl9000 με κάποια άλλη καινούργια?

Μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος.

Ολοι τα ιδια τραβαμε.

Βγαλτην απο την μπριζα μια ημερα και πες οτι χαλασε. Παρε την για να την πας στο σερβις (υποτειθεται) και φερε αλλη τηλεοραση την αλλη μερα.

Αν ειναι και LG ακομη καλυτερα πες οτι στην αλλαξαν με αλλο μοντελο.:p

Όπως καταλαβαίνετε, είμαι σε μια "δυναμική" περίοδο...
Φαίνεται ότι τα πράγματα θα καταλήξουν σε plasma 50. Φαίνεται, λέω, γιατί αφενός δεν βρίσκω σε 47αρα κάτι καλό σε plasma. Τουλάχιστον, όχι τόσο καλό όσο η samsung..
Και αφετέρου εδώ είναι το θέμα.... Η εταιρία αυτή έχει δύο 50αρια μοντέλα..
Το 6900 και το 7000. Αισθητικά φαίνεται ότι το 6900 είναι καλύτερο. Λόγω τιτανίου... Δεν τις έχω δει από κοντά, οπότε κρίνω ο,τι κρίνω από φωτο.
Το ζήτημα είναι όμως ποιά από τις δύο να επιλέξω? Η 7000 είναι πιο ακριβή (με πιό όμορφο και λειτουργικό χειριστήριο -TM1080- με την ασημί μπορντούρα) αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ την διαφορά χρημάτων. Διάβασα το σχετικo thread αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μόνο το φίλτρο του μαύρου είναι διαφορα? Και τελικά.... είναι διαφορά??? σε 3D εικόνα, ευκολίες media player κτλ πως είναι?
Από ο,τι είδα, αναβαθμίζονται συνέχεια τα μοντέλα (έχει έκδοση firmware 26-2-2011) αλλά πόσο κοντά είναι η αντικατάσταση και αυτών των δύο? Από ό,τι έψαξα το 6900 βγήκε το καλοκαίρι... Θα αλλάξει σύντομα? Θα δούμε δηλαδή, ίσως και καλύτερες τιμές???

Ευχαριστώ!
Α! Και κάτι άλλο. Εχω μια μεγάλη βάση της vogels, στην οποία έχω τοποθετημένη την 42SL. Θα μπαίνει επάνω η samsung?

Να προσθέσω επίσης, πως παίζει σε αυτό το επίπεδο και μια καινούργια:
Η LG 50PX950.. 3D με πολύ όμορφο design και μόλις 20 εκατοστά πιο πλατιά από την 42αρα μου.... Λϊγο πιο τσιμπημένη στην τιμή αλλά και με excellent reviews..
Ξέρει κανείς τίποτα???

η samsung έχει ανακοινώσει νέες πλάσμα τη σειρά D αν δεν κάνω λάθος. το πότε βγαίνουν δεν ξέρω να σου πω. το ίδιο και η Lg.

την LG50px950 την βρίσκεις σε αυτές τις τιμές???

http://www.skroutz.gr/s/312824/LG-50PX950N-50.html?keyphrase=50px950

δεν ξέρω αν έχει γυαλιά μαζί (δεν αναφέρουν κάτι) αλλά αν δεν έχει πέφτει τιμολογιακά πάνω στην καλύτερη τηλεόραση κατά την κυρία μου την viega (panasonic viera) 50vt20 που έρχεται με ένα ζευγάρι γυαλιά και δορυφορικό δέκτη. το θέμα είναι οτι είναι δυσευρετη πλέον λόγω νέων μοντέλων πανασόνικ που κυκλοφορούν σύντομα (2-3 μήνες). αν θές και 3d θα σου πρότεινα να περιμένεις τις νέες σειρές.

Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις..

Η 7000 (με ένα ζευγάρι νομίζω) και η 950 βρίσκονται περίπου στο ίδιο κόστος...
Η 6900 είναι φθηνότερη κατά 200. Και έχει και γυαλιά.
Η 950 είναι δύο μηνών τηλεόραση. Χοντρικώς.
Η 6900 βγήκε μέσα καλοκαιριού.
Δεν ξέρω ΕΑΝ θα αλλάξουν τόσο άμεσα.. Εσείς ξέρετε..
Θα περιμέων σίγουρα να δω κάποιες προσφορές... Πιστεύω κάτι θα τσιμπήσουν προς τα κάτω...
:)

σίγουρα η 6900 είναι με γυαλιά???. γιατί όταν είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα μου είπαν 3 καταστήματα οχι. την εύρισκα στα 12κάτι + 150 έως 200 για 2 γυαλιά ανάλογα με το μοντέλο τους.

anyway για τι τιμές μιλάμε (7000 και 950)????? γύρω στα 1400 χωρίς γυαλιά???

Η 6900 εχει ένα ζευγάρι γυαλιά.. Το γράφει στο σαιτ ήδη από την πιο φθηνή της τιμή.
Τα άλλα 2 ξεκινούν από
1430 ευρώ -> 950
1405 ευρώ -> 7000
Νομίζω πάντως πως όλες οι LG 3D έρχονται με ένα ζευγάρι. Ενώ τα γυαλιά της samsung είναι 100 ευρώ περίπου τα 2, την στιγμή που η LG είναι πιο ακριβή, χρεώνοντας περίπου 100 το 1 !

Στο amazon.co.uk πάντως η 990 (το αντίστοιχο μοντέλο εκεί) έχει γυαλιά...

Και για να έχουμε ένα μέτρο, επικοινώνησα με mediamarkt για να δω πόσο την πουλάνε την 950. Μου είπαν ότι σήμερα για πρώτη φορά παρέλαβαν αυτό το προϊόν, και το κοστολόγησαν στα 1750... Τα συμπεράσματα....

Last edited: