Αγορα 46-50' smart 3d

Παιδια η αναζητησε ολοκληρωθηκε σημερα. Σε 4-8ημερες θα παραλαβω την samsung ue46 f6500. Βρηκα προσφορα με μονο 685,55 ευρω και την χτυπησα! την εβρισκα στα 820 στα περισσοτερα μαγαζια. Εαν επιτρεπεται απο το φορουμ να πω απο που την πηρα θα σας πω... Θα προτιμουσα 50' αλλα η τιμη ηταν καλη οποτε θα αρκεστω στις 46' και με καποια ευρω παραπανω στην τσεπη :) Να ευχαριστησω ολους σας για τις συμβουλες σας ... τωρα θα αρχισω να διαβαζω στο φορουμ περι clouding, τι να προσεξω οταν ερθει η τβ κτλ

φιλε μου αν θες στειλε μου με πμ που τη βρηκες σε αυτην την τιμη. ευχαριστω!

Και εγω ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση αν μπορείς σε παρακαλω να μου στείλεις pm που βρηκες αυτήν την τιμη.

Παιδια η αναζητησε ολοκληρωθηκε σημερα. Σε 4-8ημερες θα παραλαβω την samsung ue46 f6500. Βρηκα προσφορα με μονο 685,55 ευρω και την χτυπησα! την εβρισκα στα 820 στα περισσοτερα μαγαζια. Εαν επιτρεπεται απο το φορουμ να πω απο που την πηρα θα σας πω... Θα προτιμουσα 50' αλλα η τιμη ηταν καλη οποτε θα αρκεστω στις 46' και με καποια ευρω παραπανω στην τσεπη :) Να ευχαριστησω ολους σας για τις συμβουλες σας ... τωρα θα αρχισω να διαβαζω στο φορουμ περι clouding, τι να προσεξω οταν ερθει η τβ κτλ

Ενδιαφέρομαι και εγώ. Θα μπορούσες να μου στείλεις με μήνυμα το κατάστημα?

Ευχαριστώ

Συγνωμη για την αργοπορια ελειπα για 5 ημερες...
Το μαγαζι ειναι το easybuy world. An και ειδα οτι πλεον ο κωτσοβολος εβαλε -20% σε ολες τις 46 και πανω τβ οποτε πρεπει να βγαινει πανω κατω το ιδιο...

Πριν από λίγο μίλησα με Samsung Hellas. Είπαν ότι από χώρες τις Ε.Ε. ισχύει κανονικά η εγγύηση. Όταν λέτε παραεισαγωγή σε ποιες χώρες αναφέρεστε?

Το e-shop για παράδειγμα έχει αναφερθεί ότι φέρνει τηλεοράσεις από Πολωνία , για το easybuy μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα...

http://www.ebw.gr/el/page/Warranty

Η Πολωνία όμως ανήκει στην Ε.Ε. από το 2004.

http://europa.eu/about-eu/countries/index_el.htm

όχι δεν είμαι των πλάσμα, για LCD λέωΤη θέλω για HD movies (mkv. kτλ.) , απλή TV & αθλητικά . Παίζει και η πιθανότητα για NOVA στο μέλλον.
Απόσταση 3.5 μέτρα περίπου αλλά ας μην συζητήσουμε τις ίντσες, το WAF δεν δίνει πολλά περιθώρια, οι 46 θα γίνουν 50 με το ζόρι...
τέλος να πω ότι η αναβάθμιση έχει νόημα μόνο αν η εικόνα είναι καλύτερη της 46W4000 που θα αντικαταστήσει.