Αγορά 46" LCD ή PLASMA???

Έχω τρομερό δίλλημα

SAMSUNG UE46B8000 VS LG INFINIA 47LE8500

Στην LG μου έκανε κάκιστη εντύπωση το ότι καθρεφτίζονται τα είδωλα στην οθόνη. Υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει σημαντικα τη μια από την άλλη?Το λέω αυτό γιατί γνωρίζω ότι πάνω κάτω έχουν τα ίδια specs.

Είναι αλήθεια ότι σε λίγο καιρό η Samsung UE46B8000 θα σταματήσει να παράγεται και θα υπάρχει στην αγορά μόνο η UE46C8000 ?Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ηδη σταματησε να παραγεται...ολες οι "B" ειναι μοντελα 2009 , οι "C" ειναι μοντελα 2010...

Διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61574

Κι αν θέλει κάποιος να αγοράσει Samsung 2D τι κάνει?Δηλαδή σώνει και ντε να πάμε στις 3D?

Σαν κάτοχος της 46άρας S20 θέλω να πω ότι είμαι καταευχαριστημένος, πραγματικά ούτε που φανταζόμουνα τέτοια ποιότητα εικόνας. 949 υρουλάκια και χτυπάει στα ίσα πραγματικά πολλές LCD κατά πολύ ακριβότερες.

Σαν κάτοχος της 46άρας S20 θέλω να πω ότι είμαι καταευχαριστημένος, πραγματικά ούτε που φανταζόμουνα τέτοια ποιότητα εικόνας. 949 υρουλάκια και χτυπάει στα ίσα πραγματικά πολλές LCD κατά πολύ ακριβότερες.

Στο Saturn ειχε κοντα στην S20 τις Sony NX800 και Samsung C8000 , εδειχνε καλυτερα και απο τις δυο...

Και μιλαμε για πολυ φωτεινο περιβαλλον , λογικα σε οικιακο περιβαλλον η διαφορα θα ειναι ακομη μεγαλυτερη...

Και δεν εισαι ο μονος...
Να εισαι καλα και να την απολαμβανεις
:2thumb22sup:

Καλημέρα,

Έχει κανείς απάντηση στο ερώτημα 47ld750 ή p50u20???

Καλημέρα,

Έχει κανείς απάντηση στο ερώτημα 47ld750 ή p50u20???

Αν δεν υπαρχει πρακτικος λογος να παρεις LCD (χρηση ως μονιτορ , με κονσολα για ατελειωτο gaming κτλ) τοτε παρε την U20 η την PK550 και δεν θα χασεις...

Η p50u20 υστερεί σε σχέση με τη 50pk550?

Edit: Κατέληξα μετά από συζήτηση με την κοπέλα μου που κάνει και την περισσότερη χρήση ότι θα γίνεται προσεχτική χρήση οπότε δεν υπάρχει πρακτικός λόγος αποφυγής της plasma. Αν είχα 1100Ε θα έπερνα την 50s20... :(

Last edited:
Η τρανταχτή διαφορά που έχουν οι P50U20 με τις P50S20 50PK550 απόσα μπορώ να καταλάβω χωρίς να έχω δει καμία από αυτές είναι ότι η πρώτη έχει 400Hz sub-field drive ενώ οι άλλες 2 έχουν 600. Και το ερώτημα διαμορφώνεται ώς εξής: Αξίζει να περιμένω (πόσο δεν ξέρω) την LG και να είμαι χωρίς τιβι μέχρι να φέροθν στην Ελλάδα??? Ή πέρνω την p50U20?????

Aυτα τα "subfiled drive" κτλ. οπως εχει συζητηθει διεξοδικα και σε αλλο νημα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=797077

...ειναι απλα μια ακομη απατη του μαρκετινγκ...

ΥΓ. Οι πλασμα δεν χρειαζονται προσεκτικη χρηση , κανονικη χρηση χρειαζονται δηλαδη απλα χωρις ακροτητες (πχ. να δειχνουν την ιδια εικονα επι δυο ημερες)...

Στο ερωτημα Panasonic vs LG δεν μπορω να σου απαντησω , εξαρταται απο τις προτεραιοτητες σου , πχ. οι Panasonic ειναι πιο ανθεκτικες στο image retention αλλα οι LG εχουν καλυτερο σχεδιασμο και περισσοτερες δυνατοτητες (bluetooth , media player κτλ).

Τελικά από χθές το βράδυ είμαι κάτοχος της 50PK550 και είμαι μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα HD υλικο.
Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε να καταλήξω σε αυτή την απόφαση.

Re: LG Infinia LE8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικά αν μπορούσε να προτείνει κάποιος κάποια Tv με λιγότερα προβλήματα, αυτή θα ήταν η LG 8500 ή η Samsung η Β8000?

Γενικά αν μπορούσε να προτείνει κάποιος κάποια Tv με λιγότερα προβλήματα, αυτή θα ήταν η LG 8500 ή η Samsung η Β8000?

Δεν θυμαμαι ακριβως τι τηλεοραση ψαχνεις...

Αν δεν θελεις για χρηση ως μονιτορ (αρα LCD) τοτε κοιτα Panasonic G20 που ειναι πολυ καλυτερη και απο τις δυο...

Tην B8000 δεν υπαρχει λογος να την αγορασεις εφοσον βρισκεις φετινες τηλεορασεις Samsung με χαμηλοτερη τιμη και καλυτερη εικονα οπως η C750...

Δε θέλω Plasma γιατί ο χώρος μου δεν θα είναι σκοτεινός.Θέλω 46-47 ίντσες, όχι μεγαλύτερη. Δε θέλω 3D. Εκτιμώ απεριόριστα σαν εταιρία την LG και το after sales της. Για την 8500 με βλέπω. Επίσης θέλω media player με δυνατότητα να παίζει τα πάντα.

Last edited: