Αγορά 46"+ LED/3D μέχρι 800 ?

PurpleNinja

New member
2 August 2011
49
Απόσταση Θέασης: 2,5-3 μέτρα
Video Games: σπανία αλλά θέλω να είμαι ικανοποιημένος από το οπτικό αποτέλεσμα
TV Κανάλια: καθημερινή χρήση
Media Player:
καθημερινή χρήση κυρίως αρχεία avi,mp4,mkv συνοδευόμενα με srt

Μελλοντικά ίσως βάλουμε
δορυφορικό πιάτο, διαθέτω μέχρι 800 έχω τσεκάρει από κοντά την Samsung UE46EH6030(699 ) εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μου έκανε εντύπωση τσέκαρα με αρχεία και την Samsung UE46ES6570(1299,00 ) και σε ταινίες υπερτερούσε η EH6030 μακράν(!) και σε trailers στα 720p & 1080p νομίζω πάλι υπερτερούσε σε μικρολεπτομέρειες, στην ζωντάνια και τα χρώματα. προσπάθησα να δω εάν έχουν αλλαγές στις ρυθμίσεις αλλά έδειχναν ότι ηταν οι ίδιες. Θα μου πείτε αναλόγως το αρχείο της ταινίας, πάντως στην EH6030 τις έβλεπες άνετα ενώ στην ES6570 ένιωθες ότι έβλεπες ταινία θαμπή σε πολύ κατώτερη ποιότητα. Στα trailers κονταροχτυπιόσασταν σε μικρολεπτομέρειες που στο μάτι μου έμοιαζε ότι η EH6030 υπερτερούσε πάλι, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έχω δει άλλη σειρά από της ES και ήμουν κατενθουσιασμένος ότι είναι οι καλύτερες tv ..τεσπα..

Τι άποψη έχετε για την ES6570, έχετε κάποια άλλη ίσως υπόψιν σας με καλό panel στις ίδιες ίντσες ή μεγαλύτερη με 800 ? Επίσης η τεχνολογία 24p True Cinema αξίζει και εάν ναι, ποιες υποστηρίζουν τετοια τεχνολογία?

Με ενσωματωμενο media player καμμια παντως ως προς τις ταινιες απο usb...

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά 46"+ LED/3D μέχρι 800 ?

για την τεχνολογία 24p True Cinema απαντάς? εάν ειναι bluray rip όμως?

Απάντηση: Re: Αγορά 46"+ LED/3D μέχρι 800 ?

για την τεχνολογία 24p True Cinema απαντάς? εάν ειναι bluray rip όμως?

οπς! sorry τώρα κατάλαβα τι εννοούσες το διαβασα πολύ βιαστικά, χωρίς media player?(έχω ένα WD TV Live)

Να πω την αληθεια εγω και παλι θα προτιμουσα την 6030. Για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη. Η αλλη πλησιαζει το 1000 και δεν νομιζω οτι τα δικαιολογει αυτα τα λεφτα.

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του Μάκη πιο πάνω. Η καλύτερη όμως λύση στα λεφτά που διαθέτεις είναι η Samsung E550. ;)

ανέφερα την ES6570 γιατί μου έκανε εντύπωση η πολύ κακή ποιοτητα απεικόνισης σε ρυπαρισμενες ταινίες των 700Mb-1,5gb για τα λεφτά της. Μέχρι 800 max διαθέτω, μου αρέσει πολύ η ΕΗ6030 και είμαι έτυμος να την πάρω αλλά αυτό με τα 8pixel για αντικατάσταση με φρέναρε όπως με έβαλε σε υποψία αυτή η μαζική διαφήμιση γύρω από τα προιοντα της sumsung από διάφορες αλυσίδες που βάλανε σαν τρελές διάφορες προσφορές για να ξεπουλήσουν όλες μαζί κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα brand ως τώρα... είμαι καχύποπτος γιατί πολλά έχω ακούσει τελευταία για εταιριες που κλίνουν και φευγουν ή παυουν να ειναι αντιπρόσωποι ή ελλατωματικα που προσπαθούν να τα ξεπουλήσουν με χίλιους δυο τρόπους το τελευταιο καιρό.. υπαρχει καμία άλλη με 0pixel εγγύηση μέχρι 800 46' ή λίγο μικρότερη στην χειρότερη περίπτωση?!

Re: Απάντηση: Αγορά 46"+ LED/3D μέχρι 800 ?

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του Μάκη πιο πάνω. Η καλύτερη όμως λύση στα λεφτά που διαθέτεις είναι η Samsung E550. ;)

οι πλάσμα όμως δεν ειναι προτεινόμενες κυρίως γι αυτούς που βλέπουν ταινίες/σειρές και όχι για αυτούς που βλέπουν κανάλια και παιζουν κανα παιχνίδι?

Την πρότεινα γιατί γράφεις πιο πάνω πως το gaming αφορά ελάχιστη χρήση. Μεγαλύτερο είναι το ενδεχόμενο για image retention εφόσον βλέπεις το ίδιο κανάλι για πολλές ώρες καθημερινά ή ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω σερί.

Re: Απάντηση: Αγορά 46"+ LED/3D μέχρι 800 ?

οι πλάσμα όμως δεν ειναι προτεινόμενες κυρίως γι αυτούς που βλέπουν ταινίες/σειρές και όχι για αυτούς που βλέπουν κανάλια και παιζουν κανα παιχνίδι?

Χωρίς να είμαι και ο πλέον κατάλληλος οι Plasma φημίζονται για καλύτερη απόδοση στο τηλεοπτικό απ'ότι οι Lcd

Το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα, όσον αφορά το τηλεοπτικό, κατά την άποψή μου, είναι πως "κρύβουν" εν μέρει τις ατέλειες της χαμηλής ποιότητας εικόνας του τηλεπτικού σε αντίθεση με τις LCD. Τώρα όσον αφορά τη κίνηση, εκτός από τις Panasonic όπου υπάρχει το IFC, στις υπόλοιπες είναι πιο smooth. Αν δεν έχεις συνηθίσει όμως στην εικόνα μιας CRT 50 Hz, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με μια plasma.

αρχές 2013 ακουσα θα αρχίσουν να βγαινουν οι oled, μήπως να περιμένω μερικούς μήνες για να δω τιμές led/lcd/plasma vs oled?!

Στα χρηματα της η 6030 ειναι αρκετα αξιολογη επιλογη.

Oι OLED εχουν πολυ δρομο ακομη για να γινουν προσιτες στο ευρυ κοινο, τουλαχιστο 2 με 3 χρονια οπως εγραψε και ο icy20.

Στα χρηματα της η 6030 ειναι αρκετα αξιολογη επιλογη.

Oι OLED εχουν πολυ δρομο ακομη για να γινουν προσιτες στο ευρυ κοινο, τουλαχιστο 2 με 3 χρονια οπως εγραψε και ο icy20.

το να περιμένω ηταν για το εάν πέσουν ίσως σε κάποια πιο ακριβά μοντέλα οι τιμές λόγω που θα βγουν οι OLED. σίγουρα η 6030 ειναι κορυφαια για τις επιδώσεις της και τα λεφτά της , όπως και για την E550 εάν σκεφτεί κανείς ότι ειναι 51'