Αγορά 46"???με desigh

dimi71

New member
8 February 2010
7
Παιδιά καλησπέρα.Νέος στο φόρουμ κ χαιρετίζω την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά νέας τηλεόρασης για το σαλόνι μου.
-Απόσταση απο 3μ-3,5μ
-Κόστος...ας πούμε ταβάνι τα 2500
-Χρήση κανονικής,βραδυνής καθημερινής τηλεθέασης για κανα 3ωρο,με χρήση blue ray όταν βρούμε χρόνο για καμιά ταινία μέσω ps3 και με προοπτική για πολύ λίγο gaming.
-Mε ενδιαφέρει πολύ το desighγι'αυτό κ η samsung ue46b8000 κατέχει περίοπτη θέση για την τελική επιλογή(βασικά λόγω πάχους των 3mm συν1,5 η βάση στήριξης).Όμως μαθαίνω και τρελές καθυστερήσεις συν τα προβληματάκια του περιφερειακού φωτισμού,αλλα´δε λέει κ τίποτα αυτό...

Θα ήθελα τη βοήθειά σας με κάτι παραπλήσιο και καλύτερο αν παίζει στην αγορά ή αν θα πρέπει να περιμένω την νέα led ue46b8500 που λέγεται ότι έρχεται αλλά πότε?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Τα μοντελα της Samsung για το 2010 θα εχουν το γραμμα C (πχ. C7000 , C8000 κτλ) οποτε ξεχνα το γραμμα Β και αναμονη για κανενα μηνα μεχρι να εμφανιστουν...

Παντως η αποσταση θεασης που εχεις "ζηταει" 50" τουλαχιστον και στο μεγεθος αυτο και πανω η πρωτη επιλογη κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πλασμα λογω του οτι λογω κινησης και ομοιομορφιας οι LCD δεν "τραβανε" πανω απο τις 50"....

Όπως σου τα είπε και ό Γιάννης...

Επιπλέον,

Νομίζω ότι με τα λεφτά που διαθέτεις θα ήταν κρίμα να μην περιμένεις 1-2 μήνες τα νέα μοντέλα, που τουλάχιστον από design δεν θα υστερούν από τα σημερινά.

Το δεύτερο κρίμα θα ήταν να απορρίψεις από τις επιλογές σου τις plasma.
Για νυχτερινές θεάσεις και ΒluRay είναι ένα σκαλί πάνω από τις LCD. Μακάρι να βελτιωθούν πολύ και οι LCD-LED όμως αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε σήμερα και μέχρι να τις δούμε από κοντά.

Αν ήμουν στη θέση σου θα περίμενα 2 μήνες και θα έδινα προβάδισμα στην νέα 50G20...

Kαλή επιλογή και μη βιαστείς. Ότι αποφασίσεις πρώτα κρίνε το με τα μάτια ΣΟΥ!

Re: Αγορά 46".............με desigh

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.:ernaehrung004:

-Δυστυχώς ο χώρος δε βοηθάει για 50'',οπότε μένουμε στις 46'' στα 3,2μέτρα.
-Δεν ήξερα ότι οι plasma ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι.Νόμιζα ότι είναι προς εξαφάνιση!!
-Έχετε κανα συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνει κανείς στις 46'',ποιά είναι η καλύτερη?
-Η samsung to κλείνει το μαγαζί??Ρώτησα για την 46β8000 και 40Β8000 σε eshop και μου είπαν 2 κ 1 μήνα αντίστοιχα αναμονή!!!!!!Τι παίζεται???
-Στο δίμηνο που λέτε να περιμένω τι ακριβώς αναμένουμε??

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει να ξέρω δυο πράματα πριν σκάσω τόσα χρήματα..
Ευχαριστώ:party:

-Η samsung to κλείνει το μαγαζί??Ρώτησα για την 46β8000 και 40Β8000 σε eshop και μου είπαν 2 κ 1 μήνα αντίστοιχα αναμονή!!!!!!Τι παίζεται???

Τα μοντελα της Samsung για το 2010 θα εχουν το γραμμα C (πχ. C7000 , C8000 κτλ) οποτε ξεχνα το γραμμα Β και αναμονη για κανενα μηνα μεχρι να εμφανιστουν....

Oι πλασμα οχι μονο δεν εχουν πεθανει αλλα παραμενουν πρωτη επιλογη για τους κινηματογραφόφιλους....

Re: Απάντηση: Αγορά 46"???με desigh

Όπως σου τα είπε και ό Γιάννης...

Επιπλέον,

Νομίζω ότι με τα λεφτά που διαθέτεις θα ήταν κρίμα να μην περιμένεις 1-2 μήνες τα νέα μοντέλα, που τουλάχιστον από design δεν θα υστερούν από τα σημερινά.

Το δεύτερο κρίμα θα ήταν να απορρίψεις από τις επιλογές σου τις plasma.
Για νυχτερινές θεάσεις και ΒluRay είναι ένα σκαλί πάνω από τις LCD. Μακάρι να βελτιωθούν πολύ και οι LCD-LED όμως αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε σήμερα και μέχρι να τις δούμε από κοντά.

Αν ήμουν στη θέση σου θα περίμενα 2 μήνες και θα έδινα προβάδισμα στην νέα 50G20...

!

Μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών τι μοντέλα περιμένουμε στις 46-50" στα 2500 ?
Αυτη η 50g20 αναμένεται τόσο καλή και στα πόσα λές να βγει?

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.:ernaehrung004:

-Δυστυχώς ο χώρος δε βοηθάει για 50'',οπότε μένουμε στις 46'' στα 3,2μέτρα.
-Δεν ήξερα ότι οι plasma ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι.Νόμιζα ότι είναι προς εξαφάνιση!!
-Έχετε κανα συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνει κανείς στις 46'',ποιά είναι η καλύτερη?
-Στο δίμηνο που λέτε να περιμένω τι ακριβώς αναμένουμε??

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει να ξέρω δυο πράματα πριν σκάσω τόσα χρήματα..
Ευχαριστώ:party:

Σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε σένα!
Έχω περάσει τα ίδια και χειρότερα από την προσπάθεια εύρεσης μιας Samsung για 1 μήνα.
Ή δεν υπάρχουν ή της καταργούν ή καθυστερούν ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Τελικά κινούμαι σε άλλη εταιρεία πλέον που φαίνεται να κινείται σε λογικότερους τεχνολογικούς δρόμους.
Δες την νέα σειρά της Sony και πες μου.