Αγορα 46' τηλεοραση.

MANOS.

New member
10 May 2011
72
GREECE
Γεια σας παιδια.ενδιαφερομε για αγορά μιας τηλεόρασης 46'.

η χρίση της θα είναι πάρα πολύ τιλεορασι.διλαδι μπορεί να ανοίγει το προι και να κλίνη το βράδυ και μπορεί να παίζει και το ίδιο καναλι.φισικα θα μπει και υπολογιστής για ταινίες σε όλα τα φορμάτ και θα παίζει από υπολογιστή άλλα θα συνδέετε και σκληρός δίσκος και πάρα πολύ game.

η απόσταση θέασης είναι από 2,5 έως 3μ.

δεν μιλάω για plasma.

αφτο που με προβληματίζει είναι οτι έχω μια οθόνη samsung 22' 3D και την αγορασα πακετο μαζί με γυαλιά τις nvidia.με ενδιαφέρει το 3D πάρα πολύ και εδώ είναι που έχω κολλήσει γιατί άκουσα ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά θα κυκλοφορήσουνε οθόνες 3D χωρίς Γιαλιά και δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.η κάρτα οθόνης πού έχω τώρα είναι η GFORCE 8800 GTX.ειναι παλιά σχετικά άλλα όταν πεζό με 3D είναι όλα τα λεφτά και όσοι φίλοι έχουνε δι έχουνε μίνι με το στόμα ανοιχτό και πραγματικά δεν ξέρω αν θα έχει 3D με την κάρτα γραφικών η τις τηλεόρασης.

τις προάλλες πήγα σε ένα κατάστημα κατσοβολο αν δεν κάνω λάθος και είδα ένα περσινό μοντέλο δεν θυμάμαι πιο ήτανε το πιο έκανε τότε 2.400ε και τώρα το πουλάγανε 1.400ε και δίπλα είχανε καινούργιο μοντέλο στα 1.400ε.αντε τώρα να βγάλεις Άκρη

στο site είμαι αρκετό Κέρο και διαβάζω τα θέματα που γράφετε άλλα είναι αυτό που λένε ότι μερικές φορές μπερδεύεσαι περισοτερο.αρα οποία βοήθεια είναι επιθυμητή μπας και βγάλω κάποια Άκρη και όσο για το οικονομικό συζητιέται.

Yperion καλημερα.

αυτο το θέμα το έχω διάβαση όλο οπός και αρκετά άλλα.η συγκεκριμένη οθόνη είναι μοντέλο του 2011 φαντάζομε άλλα θέλω να ξέρω αν ισχύει ότι από το φθινόπωρο θα βγούνε τηλεόρασης 3D χωρίς Γιαλιά.αμα κανό Τορά την αγορά και σε 4 μίνες βγούνε οι άλλες θα πάνε τσάμπα τα χρήματα.

Για να βγουν προσιτες στον μεσο καταναλωτη τηλεορασεις 3D χωρις γυαλία θα περασουν μερικα χρονια ακομη.

εσύ yperion με την συγκεκριμένη τν που μου έδειξες και σε σχέση με ότι κυκλοφορεί είναι η καλύτερη επιλογή που υπαρχή?

Κοιτα Sony 46EX720 και Samsung 46D6100/6530.

Αυτες θεωρουνται γενικα οι πιο καλες (αν και το "καλυτερο" παντα ειναι σχετικο) LED LCD στα 1400 ευρω περιπου.

Κοιτα Sony 46EX720 και Samsung 46D6100/6530.

Αυτες θεωρουνται γενικα οι πιο καλες (αν και το "καλυτερο" παντα ειναι σχετικο) LED LCD στα 1400 ευρω περιπου.

είχα δη στο άλλο το παλικάρι που έχει το θέμα με την τηλεόραση που την πίρε και περιμένω και από εκεί να δω πως ήτανε και αν έμεινε ικανοποιημένος.καταλαβενισ ότι είμαι επιφυλακτικός γιατί τόσα χρόνια είμαι με crt τηλεόραση και είπα να κάνω το επόμενο βήμα.

επειδή θα έχω και υπολογιστή πανό η χρόνοι απόκρισης σε παιχνίδια είναι ικανοποιητικοί?

να ρωτήσω και κάτι ακόμα για της τηλεόρασης smart tv τι το παραπάνω διαθετουνε?αξιζι η αγορά τους σήμερα?

Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς Internet μέσω της τηλεόρασης, ναι αξίζει η αγορά τους

Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς Internet μέσω της τηλεόρασης, ναι αξίζει η αγορά τους

με την smart tv μπορείς να διαχώρισης και την οθόνη σε παραθηρα?δηλαδη να παίζεις κάποιο παιχνίδι η να βλέπεις 1 site και ταυτόχρονα να βλέπεις και tv η ακόμα έχουμε πολύ δρόμο για αυτό?

Ποια μπορει να ειναι η πρακτικη χρηση για ολα τα παρακατω που περιγραφεις ?

("?δηλαδη να παίζεις κάποιο παιχνίδι η να βλέπεις 1 site και ταυτόχρονα να βλέπεις και tv")

Ποσα ζευγαρια ματια μπορει να εχει κανεις ?

Καλυτερα να εχεις 2-3 διαφορετικες τηλεορασεις....

Ποια μπορει να ειναι η πρακτικη χρηση για ολα τα παρακατω που περιγραφεις ?

("?δηλαδη να παίζεις κάποιο παιχνίδι η να βλέπεις 1 site και ταυτόχρονα να βλέπεις και tv")

Ποσα ζευγαρια ματια μπορει να εχει κανεις ?

Καλυτερα να εχεις 2-3 διαφορετικες τηλεορασεις....

δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αφτο.μπορω να το κάνω για αυτό ρωτάω αν γίνετε άλλα πριν κάνω το βήμα για αγορά θέλω να είμαι σίγουρος όσο πιο πόλη μπορώ.αν εδώ οι φίλοι έχουνε κάποια τηλεόραση η γνωρίζουνε κάτι για την Samsung 46D6530 ας πούνε την γνώμη τους

Βάλε το ερώτημά σου στο τοπικό της D7000 ή της D8000

πέρασα από τον κοτσοβολο σήμερα και Ίδα την 46D6530 η οποία είναι και smart tv και η τιμή της είναι στα 1699ε και διαλέγεις και 1 από τα 2 δώρα που έχουνε
το 1 είναι BRAY HOME SINEMA 2.1 η BRAY PLAYER 3D.

Δες και εδώ

http://www.comelectric.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=864154

Και με τα 325 διαφορά παίρνεις εσύ ότι θέλεις.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα την πήρα το Σάββατο που μας πέρασε σε 8 άτοκες δόσεις.

το Ίδα και αυτό από το skroutz. εντωμεταξύ πριν λίγο πήγα και στον kotsobolo και Ίδα και την D7000 και D8000 και τρελάθηκα με την εικόνα. μου είπε ο πωλητής ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση D8000 έχει την καινούργια επεξεργασία οθόνης barchelona μου είπε ότι είναι η καλύτερη που υπαρχή μέχρι τώρα στον κόσμο. αυτό μου είπε αυτό λέω και η τιμή τις είναι 2099

το Ίδα και αυτό από το skroutz. εντωμεταξύ πριν λίγο πήγα και στον kotsobolo και Ίδα και την D7000 και D8000 και τρελάθηκα με την εικόνα. μου είπε ο πωλητής ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση D8000 έχει την καινούργια επεξεργασία οθόνης barchelona μου είπε ότι είναι η καλύτερη που υπαρχή μέχρι τώρα στον κόσμο. αυτό μου είπε αυτό λέω και η τιμή τις είναι 2099

Στο scroutz (www.apothema.gr) κοστίζει 1750 ευρώ, και μέχρι 12
άτοκες δόσεις. Στα δε μετρητά 1655 ευρώ.

Πες του ότι εγώ υποστηρίζω Chelsea και θα ψωνίσω απο Av Club.

Last edited:

Πρεπει να λαβεις υποψην σου οτι (α) την ειδες να παιζει HD (β) ηταν σε φωτεινο χωρο και με φωτεινα πλανα.

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.

Πες του ότι εγώ υποστηρίζω Chelsea και θα ψωνίσω απο Av Club.

:) έτσι έτσι έτσι!!!!απλά είναι μου είπε το καινούργιο σύστημα επεξεργασίας εικόνας όπου το έχουνε οι D7000-D8000.δεν θυμάμαι το σύστημα πού έχει η 46D6530.