Αγορα 46' τηλεοραση.

Πρεπει να λαβεις υποψην σου οτι (α) την ειδες να παιζει HD (β) ηταν σε φωτεινο χωρο και με φωτεινα πλανα.

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.

συγκεκριμένα είχε βάλει BLURAY και έπαιζε και ήτανε φωτεινά αρκετά και συζητήσαμε ότι το 800hz που λένε μπορεί να είναι μούφα αλλά είναι η μοναδικές που το έχουνε άλλα το ποσό ισχύει τώρα................????? :(

Ξεκινωντας οτι θα παρεις την σουπερ τηλεοραση θα απογοητευτεις.

Σκεψου καλυτερα οτι θα παρεις μια απο τις καλυτερες της συγκεκριμενης τεχνολογιας (edge LED) και αναγκαστικα και τα κουσουρια της τεχνολογιας οπως μικρη γωνια θεασης , ενδεχομενο clouding και μετρια απόδοση στα σκοτεινα πλανα.

Ξεκινωντας οτι θα παρεις την σουπερ τηλεοραση θα απογοητευτεις.

Σκεψου καλυτερα οτι θα παρεις μια απο τις καλυτερες της συγκεκριμενης τεχνολογιας (edge LED) και αναγκαστικα και τα κουσουρια της τεχνολογιας οπως μικρη γωνια θεασης , ενδεχομενο clouding και μετρια απόδοση στα σκοτεινα πλανα.

αυτή ι καινούργια επεξεργασία εικόνας που έχουνε οι D7000 και D8000 δεν ισχύει?

Επεξεργασια εικονας για ποιο σημα?

Αν μιλαμε για τηλεοπτικο ναι εχει απο τις καλυτερες επεξεργασιες μαζι με το X-Reality της Sony και V-Real 3D της Panasonic.

Aν και ειναι συζητησιμο κατα ποσο σκετη η επεξεργασια εικονας παιζει τοσο μεγαλο ρολο οσο παιζουν το μαυρο , η αντιθεση και η σωστη αναπαραγωγη των χρωματων.

Για HD δεν χρειαζεται καποια ειδικη επεξεργασια , το καλυτερο ειναι να μενει το σημα αναλλοίωτο (pass trough).

Επεξεργασια εικονας για ποιο σημα?

Αν μιλαμε για τηλεοπτικο ναι εχει απο τις καλυτερες επεξεργασιες μαζι με το X-Reality της Sony και V-Real 3D της Panasonic.

Aν και ειναι συζητησιμο κατα ποσο σκετη η επεξεργασια εικονας παιζει τοσο μεγαλο ρολο οσο παιζουν το μαυρο , η αντιθεση και η σωστη αναπαραγωγη των χρωματων.

Για HD δεν χρειαζεται καποια ειδικη επεξεργασια , το καλυτερο ειναι να μενει το σημα αναλλοίωτο (pass trough).

το σήμα είναι καθαρά ψηφιακό από digea. μήπως ξέρης πια είναι η ανάλυση τον καναλιών? όσο για τα game έχει πρόβλημα με την απόκριση στα ms?????? με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα τον παιχνιδιών.

πίστευα ότι οι οθόνες με πολλά hz είναι πιο καλές και πιο φιλικές και για τα game.

υπάρχουνε φίλοι εδώ που έχουνε βάλει pc για game στην τηλεόραση τους και να μου πούνε πως το είδανε???

Ακριβως το αναποδο. Λιγα Hz -> πιο απλη επεξεργασια εικονας -> λιγοτερο lag.

Κοιτα και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

πίστευα ότι όσο περισσότερα hz είχε θα ήτανε καλητερα.διλαδι είναι σαν να λέμε ότι ακόμα και tv με 800hz na πάρουμε θα πρέπει να απενεργοποιούμε τα 800hz. πίστευα ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιζε και η κάρτα γραφικών στο θέμα της ανάλυσης που βάζουμε 1 παιχνιδι,γιατι άλλο να το βαλής να παίζει στα 800χ600 και άλλο στα 1680χ1050!!!!!!!!!!!

Προσωπικα ειμαι ευαισθητος στο lag , εχω δοκιμασει ακομη και τηλεοραση με 30 ms και μου φανηκαν πολλα.

Τα 65 ms μου ακουγονται σχεδον απαγορευτικα.

Ισως να κοιτουσες και την Sony EX720 , ψαχνω να βρω ποσο lag εχει και θα σου πω.

Προσωπικα ειμαι ευαισθητος στο lag , εχω δοκιμασει ακομη και τηλεοραση με 30 ms και μου φανηκαν πολλα.

Τα 65 ms μου ακουγονται σχεδον απαγορευτικα.

Ισως να κοιτουσες και την Sony EX720 , ψαχνω να βρω ποσο lag εχει και θα σου πω.

Gaming was a great experience on the Sony KDL-40EX723. With a video processing delay of just 21ms in the “Game” scene mode, games felt responsive and unsluggish. What’s more, this HDTV reproduces every last drop of coloured (chroma) detail from a PC or games console, which videophile users are sure to appreciate when sitting close to the screen.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex723-kdl32ex723-201105121145.htm

επειδή αρκετά άτομα μέχρι τώρα έχουνε διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να ζητήσω όσους έχουνε 46' tv να μου πούνε πια έχουνε και για τι την χρησιμοποιούνε και αν είναι ικανοποιημένοι και με ενδιαφέρει πολύ για κομπιούτερ.

Τρία διαφορετικά μεγέθη, τρία διαφορετικά reviews, τρία διαφορετικά αποτελέσματα:

40EX723: 21ms στο hdtvtest.co.uk

46ΕΧ720: 30ms στο fullhd.gr

55EX723: 66ms στο digitalversus.com

To lag μετριεται ως προς καποια οθονη αναφορας. Αν ειναι CRT (που εχουν μηδενικο lag) τοτε ακομη καλυτερα.

Αλλη οθονη αναφορας για το hdtvtest αλλη για το fullHd.gr (crt?) προφανως.

Καλα το digitalversus μετρησε λογικα χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το game mode.

YΓ. Και κατι που πολλοι δεν το ξερουν. Αν παρουμε μια 40αρα , 46αρα και 55αρα τοτε εχουν ολες το ιδιο lag (λογικο αφου εξαρταται απο την επεξεργασια) απλως στο μεγαλυτερο μεγεθος λογω οδηγησης του πανελ μπορει να εχουμε μια απειροελαχιστη διαφορα προς τα πανω.

Last edited:
καλημέρα και παλη.λιπον.επανηλθα.

ο φίλος imjp1982 μου είχε προτείνει 3 τιλεορασισ.παραθετο τα παρακάτω.

Η τηλεοραση κοστιζει περιπου στα 2000 ευρω η 46 αρα D8000...Θεωρω πως ειναι πολλα χρηματα για 46αρα και μαλιστα Led...Αν εισαι διαθεσιμος να δωσεις πανω κατω γυρω στα 2000 ευρω,γιατι δεν πας για την Philips 9705,η οποια και καλυτερη τηλεοραση ειναι και εχει και local dimming;;;Τωρα κοστιζει περιπου 2100....PHILIPS 46PFL9705H

Υπαρχει και η LG 47αρα LX9500 ακομα διαθεσιμη και αυτη στα 400Hz(200+200)3D,καλη κινηση,πολυ καλο μαυρο λογο IOP(Συστημα αντιστοιχο του Local Dimming) και κοστιζει γυρω στα 1600-1700..Και ατη η τηλεοραση για μενα ειναι καλυτερη απο την D8000 συν οτι και αυτη εχει εξαιρετικα λεπτο πλαισιο..Μια απο τις κορυφαιες του 2010 Led και σιγουρα η κορυφαια της LG μεχρι τωρα

Αν φιλε MANO ημουν στη θεση σου και ηθελα να δωσω το πολυ 1600-1800 ευρω για τηλεοραση,θα επαιρνα μια απο τις 2 Led που σου ειπα η θα επερνα ακομα καλυτετα την Panasonic Plasma 46VT20 την καλυτερη Plasma του 2010 η οποια κοστιζει περιπου 1700-1800 ευρω..Αν μπορεις πηγαινε και δες τες και τις 3 απο κοντα σε καποιο καταστημα αλλα μην εισαι απολυτος για το αποτελεσμα της εικονας λογω εντονου φωτεισμου του καταστηματος.

λιπον.εκατσα και διάβασα όλο το θέμα ΓΙΑ ΤΙΝ PHILIPS 46PFL9705H.γενικα δεν έμεινα ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο μοντελο.αρα αυτό το ξεχνάω.

ήμουνα courier και πηγαίναμε tv fhilips συνέχεια στον ταυρο.αρα κοιτάω για άλλο μοντελο.παντοσ κακά τα ψέματα είμαι ανάμεσα στην d7000-d8000 προστο παρών

plasma δεν κοιτάω καν λόγο της χρήσης που θα κάνω!!!! ο νοών νοιτο!!!!!:violent-smiley-030::twoguns::rifle: :computer:

διαβάζοντας από τον tsampas.gr για τις 2 tv d7000-d8000 βρήκα κάποιες διαφορεσ.οπιοσ γνωρίζει ας βοηθήσει μήπως κάνω λάθος

Samsung LED Series 7 3D 46" NEA

Κατηγορία 3D LED TV, Edge LED, Micro Dimming
Ανάλυσις 1920x1080 FHD
Επεξεργαστής 3D Hyper Real Engine
Σάρωση Panel 800 Hz CMR
Panel : Ultra Clear Panel
Εικόνα Wide Color Enhancer Plus Dynamic Contrast Ratio Mega
Ήχος Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS Theater Sound ,dts 2.0+ Digital ,3D Sound
3D Λειτουργία & Μετατροπή 2D → 3D
Smart TV, Skype, Wireless LAN,Full Web Browser,All Share (DLNA)
Smart Phone Remote support,PVR Ready,Time Shift
Samsung Apps, Smart Hub
Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise
Game Mode
Ψηφιακός δέκτης DVB-T/C
Αποκωδικοποιητής MPEG4
Design - Bezel - Xρώμα One - Super Narrow 5mm - Transparent
Slim Type Ultra Slim
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 1048.5 x 606.3 x 29.7mm
ΘΥΡΕΣ
HDMI 4, v1.4- -USB 3 - Ethernet (LAN) 1 - RF In 1 - CI Slot 1
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
3D Active Glasses 1 ζευγος
Remote Control Optional Touch Screen Remote RMC30D1P2

Samsung LED Series 8 3D 46" NEA

Κατηγορία 3D LED TV, Edge LED, Micro Dimming
Ανάλυσις 1920x1080 FHD
Επεξεργαστής 3D Hyper Real Engine
Σάρωση Panel 800 Hz CMR
Panel : Ultra Clear Panel
Εικόνα Wide Color Enhancer Plus Dynamic Contrast Ratio Mega
Ήχος Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Digital SRS ,Theater Sound ,dts 2.0+ Digital ,3D Sound
3D Λειτουργία & Μετατροπή 2D → 3D
Smart TV, Skype, Wireless LAN,Full Web Browser,All Share (DLNA)
Smart Phone Remote support,PVR Ready,Time Shift
Samsung Apps, Smart Hub
Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise
Game Mode
Ψηφιακός δέκτης DVB-T/C
Αποκωδικοποιητής MPEG4
Design - Bezel - χρώμα One - Super Narrow 5mm - Metal
Slim Type Ultra Slim
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 1041.1 x 599.4 x 29.7
ΘΥΡΕΣ
HDMI 4, v1.4- -USB 3 - Ethernet (LAN) 1 - RF In 1 - CI Slot 1

3D Active Glasses 1 ζευγος
Remote Control Optional Touch Screen Remote RMC30D1P2 (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

αυτές τις 3 διαφορές βρήκα!

εχτές πήγα στο κατάστημα tsampas.gr για να μάθω για την 46d7000-46d8000.
η τηλεόραση έρχεται περίπου σε 10 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας στην samsung.
δεν περιέχει το remot control δίστιχος.
ρώτησα τι γίνετε με τα pixel και μου είπανε ότι αν η οθόνη έχει 7 pixel διασκορπισμένα την αλλάζουνε αμέσως αν έχει 4 στην σειρά την αλλάζουνε αμέσως και αν έχει 1 έρχεται ο τεχνικός για έλεγχο και μετά την αλλάζουνε αν δεν διορθώνετε.
η d7000-d8000 έχουνε γυαλιά με μπαταριά!!!!!!!!!! δυστυχώς.

μετά πήγα στον κοτσοβολο στο athens heart και έβαλα ένα stikaki usb στην 40d7000. δεν είχε δυστυχώς στημένη την 46'' ούτε την d7000 ούτε την d8000.
έχουμε και λέμε
έπαιξε mkv avi flv (που δεν το περίμενα) αλλά δεν έπαιξε όλα τα αρχεία avi. είχα κατεβάσει και video και foto σε 3d. δεν φαινότανε το 3d ιδικά σε οικονεσ.ισοσ να έφταιγε η αναλύσει? δεν ξέρω όπως και στο video ενώ στο pc δουλεύουνε άψογα

video σε φάκελο μαζί με ξεχωριστούς υπότιτλους σε μορφή srt ίδια ονομασία όμως τους έβλεπε αυτόματα αλλά είχα και video με διαφορετική ονομασία τους υπότιτλους και δεν τους έβλεπε ούτε μπορούσες να επιλέξεις από όσο φάνηκε δηλαδή

ο πωλητής δεν με άφησε να κάνω και πολλά πράγματα στην τηλεόραση. φαινότανε σαν να ήθελε να τελειώνω και να φύγω.

μετα πήγα στο plaisio και είδα την lg 3d με Γιαλιά village. είναι ωραίο το 3d της για παθητικό όπως στον κινηματογράφο να φανταστείς άλλα όταν έβλεπα το demo και πέταγε 1 αεροπλάνο παρατήρησα γύρο γύρο από το περίγραμμα του ότι πιξελιαζε και φαινότανε λίγο αλλά είχες και την εντύπωση ότι έβγαινε από την οθόνη και ερχότανε πάνω σου!