Αγορα 46' τηλεοραση.

Απάντηση: Re: Αγορα 46' τηλεοραση.

μετα πήγα στο plaisio και είδα την lg 3d με Γιαλιά village. είναι ωραίο το 3d της για παθητικό όπως στον κινηματογράφο να φανταστείς άλλα όταν έβλεπα το demo και πέταγε 1 αεροπλάνο παρατήρησα γύρο γύρο από το περίγραμμα του ότι πιξελιαζε και φαινότανε λίγο αλλά είχες και την εντύπωση ότι έβγαινε από την οθόνη και ερχότανε πάνω σου!

Την 5500 είδες ή την 650?
Απο εικόνα 2d μήπως είδες?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 46' τηλεοραση.

Την 5500 είδες ή την 650?
Απο εικόνα 2d μήπως είδες?

τώρα ότι και να σου πω θα είναι ψέματα δεν ξέρω αν ήτανε και 46''. μπορεί να περάσω πάλι σήμερα να κοιτάξω και να σου απαντισω.παντοσ άμα πέρασης πήγαινε είναι στο athens hart στην Πειραιώς.έπαιζε demo 3d

καλησπέρα στην παρέα επανήλθα με το εξής μεγάλο δίλημμα πια.

ήθελα να αγοράσω την d8000 και τώρα με την sony KDL-46HX920 46-KDL-55HX920 55 και την προσφορά που έχουνε για την 46" και την 55" έχω κολλήσει στο πια να πάρω

είχα ξεκινήσει λέγοντας να αγοράσω την 42" αλλά με όλα αυτά που διάβαζα εδώ είπα θα αγοράσω την 46" αλλά και πάλι έχω το δίλημμα από όσα λένε εδώ οι φίλοι αν θα ήτανε καλύτερα να αγοράσω την 55" για απόσταση θέασης από 3-4μ.

για 3-4 μέτρα σαφώς πάς για 55 και πάλι σε fullhd υλικό θα είναι μικρή. η 46άρα είναι πολύ μικρή για αυτή την απόσταση.

Απάντηση: Re: Αγορα 46' τηλεοραση.

ήθελα να αγοράσω την d8000 και τώρα με την sony KDL-46HX920 46-KDL-55HX920 55 και την προσφορά που έχουνε για την 46" και την 55" έχω κολλήσει στο πια να πάρω

Σαν εικονα και ειδικα στις σκοτεινες σκηνες η ΕΧ920 ειναι τουλαχιστον ενα σκαλοπατι πιο πανω απο την D8000.

H Sony ειναι local dimming και μαλιστα νεας τεχνολογιας ενω η D8000 ειναι edge LED με οτι συνεπαγεται αυτο (clouding κτλ).

ξέρουμε όλοι μας τελικά ότι στην βράση κολλάει το σιδερο.ποτε έλεγα ότι θα ήθελα να την αγοράσω?

την παρήγγειλα την πλήρωσα και την έχω εδώ και τοιμάζομε να την ανοίξω

πήρα την KDL-55HX920

ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και την βοήθεια τους!!!!

Λίγο πανάκριβη για 55άρα lcd αλλα τουλάχιστον πήρες την καλύτερη lcd που κυκλοφορεί ! καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις !

καλοθέατη. καλή αγορά και με τον τρόπο που την έκανες λέει. έτσι ειμαι και εγώ αμα μπαίνει κάτι στο μυαλό που πάω και τα σκάω και τελειώνω. είναι μικρή η ρημάδα η ζωή.

καλοθέατη. καλή αγορά και με τον τρόπο που την έκανες λέει. έτσι ειμαι και εγώ αμα μπαίνει κάτι στο μυαλό που πάω και τα σκάω και τελειώνω. είναι μικρή η ρημάδα η ζωή.

elessar86 σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

vas κοίταξε να δεις το είχα καθυστερήσει πάρα πολύ και όλο έλεγα τώρα θα πάρω τώρα θα πάρω και το πήγαινα από χρόνο σε χρόνο από μήνες σε μήνες, ε κάποτε έτρεπε να το κάνω και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ.

όπως είχα πι και στην αρχή δεν μου περισσεύουνε κιόλας άλλα έχω κάνει και εγώ τις θυσίες μου όπως κάνουμε όλοι μας!!!

Μαλλον σημερα η 55hx920 ειχε την τιμητικη της.Εισαι ο τριτος που την αγοραζει.:SFGSFGSF:

Μαλλον σημερα η 55hx920 ειχε την τιμητικη της.Εισαι ο τριτος που την αγοραζει.:SFGSFGSF:

και η πλάκα είναι ότι έφτιαξα τον χώρο κάπως έφτιαξα τα παρελκόμενα της και τώρα που είναι να την βάλω στην βάση δεν μπορώ γιατί είμαι μόνος και χρειάζεται άλω 1 άτομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
τι κακό και αυτό να μην τα φτιάχνουνε έτσι ώστε και ένα άτομο να μπορεί να την φτιάχνει μόνος του. :(

και μην ξεχνάμε ότι όταν κάνουνε καλές τιμές και καλές προσφορές υπάρχει αγοραστική κίνηση

απλά πρέπει να το εμπεδώσουνε λίγο παραπάνω!!!!

Μεγεια και καλες θεασεις.

Ειναι μια απο τις μολις 2 LED που θα αγοραζα. Η αλλη ειναι η Toshiba ZL1.

Πανακριβες και οι δυο βεβαια αλλα ποιοτικες.

Re: Απάντηση: Αγορα 46' τηλεοραση.

Μεγεια και καλες θεασεις.

Ειναι μια απο τις μολις 2 LED που θα αγοραζα. Η αλλη ειναι η Toshiba Cell.

Πανακριβες και οι δυο βεβαια αλλα ποιοτικες.

σε ευχαριστώ πολύ yperion!
να σε καλά!!!! :)

και μην ξεχνάμε ότι όταν κάνουνε καλές τιμές και καλές προσφορές υπάρχει αγοραστική κίνηση

απλά πρέπει να το εμπεδώσουνε λίγο παραπάνω!!!!

Ειμαι περιεργος να δω τι τιμη θα εχει απο Δευτερα οπου θα ληξει η προσφορα του Κωτσοβολου που χαριζε το φπα.Γιατι αν δεν κανω λαθος απο εκει ξεκινησε και επεσε η τιμη.Λετε να ανεβει παλι στα 3100?

Ειμαι περιεργος να δω τι τιμη θα εχει απο Δευτερα οπου θα ληξει η προσφορα του Κωτσοβολου που χαριζε το φπα.Γιατι αν δεν κανω λαθος απο εκει ξεκινησε και επεσε η τιμη.Λετε να ανεβει παλι στα 3100?

έτσι θα γίνει πιστεύω ότι κάποια πράγματα τα κάνουνε για να δούνε πώς θα αντιδράσει και ο κόσμος και αν δεν είχανε και πολλές πώλησης λόγο τον τιμών τώρα πήρανε μια ανάσα!!!!! :)