Αγορα 46" τηλεορασης 3D

dimitris_bmw

New member
3 February 2011
16
θελει να αγορασει και η αδερφη μου τηλεοραση και ενδιαφερεται για 46"μιας και δεν εχει προβλημα ως προς τις διαστασεις της τν και με αποσταση θεασης περιπου τα 3 μετρα. μεχρι τωρα ειχε 32" lcd samsung και ριχνοντας μια ματια στα καταστηματα του βολου ειδαμε τις εξης τν:
1) samsung 46" D6530 3D LED τιμη..1200ευρο
2) samsung 46" D7000 3D LED τιμη..1500ευρο
3) LG 47" LW 5500 3D LED τιμη..1250ευρο

ποια απ τις τρεις θα διαλεγατε για αγορα και αν υπαρχει και 4η-5η-και 6η προταση δεκτη θα βοηθουσε πολυ στην τελικη αποφαση..!!

ευχαριστω δημητρης.

LG 47" LW 5500 3D LED τιμη..1250ευρο

Αν δεν κανω λαθος το πλαισιο την εβγαλε προσφορα 1090ευρώ..
Είμαι και εγω ακριβώς στην ίδια αναζήτηση αλλά στο 1000αρικο +οτι εχω πάθει εμμονή με το σύστημα της LG που δεν θέλει ακριβά και βαριά γυαλάκια.Είμαι μεταξύ 5500 & 4500 αν και δε ξέρω τις διαφορές τους.Player θα είναι το xtreamer prodigy..(με το καλό) .Προέρχομαι από Sammy Β650 egreatM34A που κληροδότησα στους γονείς :-P

Κακώς έκανα high jack το θέμα του φίλου..από τα λίγα που γνωρίζω όντως η Β650 είναι πολύ καλή για την ηλικία της και γιαυτό την είχα πάρει τότε...αλλά παω παλι σε δικό μου σπίτι..δε θέλω να την πάρω πίσω από τους δικούς μου και με την ευκαιρία να πάρω ενα νεο παιχνιδάκι και εγω :-) Υλικό μόνο MKV 720&1080, HD SAT ( Skyitalia), Wii, κανά ps3...καθόλου ΣΙΓΟΥΡΑ TV

Απλά όπως όλοι λίγο πολύ να μην έχουμε και το εφφετζιλίκη του 3D...Αν πάρω τώρα τηλεόραση μετά ξανά...από αρκετά χρόνια.....αν δεν ήθελα 3D τότε PANASONIC plasma..

δημήτρη συμφωνώ με τον Γιάννη για τις samsung και sony.

την ενδιαφέρει το 3d??? σε γυναίκες συνήθως αρέσει καλύτερα το passive και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις σε 2d εικόνα. μήπως στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερη μια lg με passive????

προτείνω να την πάς σε κάποιο κατάστημα να δεί 3d (active και passive) για να αποφασίσει ποιο της είναι πιο ευχάριστο.

θελει να αγορασει και η αδερφη μου τηλεοραση και ενδιαφερεται για 46"μιας και δεν εχει προβλημα ως προς τις διαστασεις της τν και με αποσταση θεασης περιπου τα 3 μετρα. μεχρι τωρα ειχε 32" lcd samsung και ριχνοντας μια ματια στα καταστηματα του βολου ειδαμε τις εξης τν:
1) samsung 46" D6530 3D LED τιμη..1200ευρο
2) samsung 46" D7000 3D LED τιμη..1500ευρο
3) LG 47" LW 5500 3D LED τιμη..1250ευρο

ποια απ τις τρεις θα διαλεγατε για αγορα και αν υπαρχει και 4η-5η-και 6η προταση δεκτη θα βοηθουσε πολυ στην τελικη αποφαση..!!

ευχαριστω δημητρης.
samsung 46" D7000 ή αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω την samsung 46" D8000

Πάρε την D7000 μια απ τις καλύτερες lcd με απίστευτη εικόνα σε 2D και πολύ καλό 3D. Τώρα αν θες παθητικό 3D μπορείς να δεις και την LG αλλα δεν νομίζω να αξίζει να θυσιάσεις την καλύτερη 2D εικόνα που έχουν οι samsung για το παθητικό 3D, ποσο 3D μπορεί να δει κάποιος έτσι και αλλιώς.
Η D8000 είναι ακριβώς ίδια με την D7000 με άλλο design και πιο ακριβή. Αν σου αρέσει βεβαια το design της πιο πολύ και θες να δόσεις κάτι παραπάνω την επιλέγεις.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 46" τηλεορασης 3D

Απιστευτη εικονα με το Motion plus στο On η στο Off?

Με ανοιχτα η κλειστα τα φωτα?

Μπορεί ο φίλος elessar86 να μην έχει δει από κοντά την εικόνα που έχουν οι καινούργιες plasma της Panasonic και γιαυτό να υμνεί την εικόνα των D7000 και D8000 χε,χε,χε

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 46" τηλεορασης 3D

Μπορεί ο φίλος elessar86 να μην έχει δει από κοντά την εικόνα που έχουν οι καινούργιες plasma της Panasonic και γιαυτό να υμνεί την εικόνα των D7000 και D8000 χε,χε,χε

Μόνο "μπορεί"? Φιλάω σταυρό. χεχεχεχεχεχε

Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει . Το παιδί ζήτησε lcd αν θέλει και πλάσμα να του προτείνουμε και καμια panasonic αλλά αυτή η καραμέλα με το εγώ έχω πλάσμα τι να μας πεις εσύ με την εικόνα της lcd έχει πλέον παρατραβήξει. Στο κάτω κάτω ναι μπορεί να μην έχω την top εικόνα αλλά έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα και σε 3D και σε 2D και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω στρωσίματα ,εγώ θέλω να βλέπω με φώς τηλεόραση,εγώ θέλω να παίζω με τις ώρες να πατάω pause να πηγαίνω τουαλέτα :bigcry: και να γυρνάω μετά από καμια ώρα αν γουστάρω, αν θέλω αφήνω να παίζει το mega από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν θέλω βλέπω με μπάρες, χωρίς μπάρες, με 4:3 και όπως γουστάρω , άμα θέλω πετάω και το laptop πάνω και το αφήνω όλη μέρα ανοιχτό και βασικά από τι στιγμή που πάρω την τηλεόραση μου και βεβαιωθώ ότι είναι ένταξει από εκεί και έπειτα θέλω να είμαι ξέγνοιαστος και να την κάνω ότι θέλω !

Last edited:
Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει .

Κοιταξε κατα την αποψη μου με ανοιχτα τα φωτα εχει αρκετα καλη εικονα και η D7000 και η D8000.

Aν ο κοσμος ομως μπορουσε να δει τις ιδιες τηλεορασεις με σβηστα φωτα (κατι αδυνατο στα καταστηματα) και εβλεπε clouding/banding/torchlight τοτε οι πωλησεις δεν θα ηταν ουτε οι μισες.

Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει . Το παιδί ζήτησε lcd αν θέλει και πλάσμα να του προτείνουμε και καμια panasonic αλλά αυτή η καραμέλα με το εγώ έχω πλάσμα τι να μας πεις εσύ με την εικόνα της lcd έχει πλέον παρατραβήξει. Στο κάτω κάτω ναι μπορεί να μην έχω την top εικόνα αλλά έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα και σε 3D και σε 2D και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω στρωσίματα ,εγώ θέλω να βλέπω με φώς τηλεόραση,εγώ θέλω να παίζω με τις ώρες να πατάω pause να πηγαίνω τουαλέτα :bigcry: και να γυρνάω μετά από καμια ώρα αν γουστάρω, αν θέλω αφήνω να παίζει το mega από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν θέλω βλέπω με μπάρες, χωρίς μπάρες, με 4:3 και όπως γουστάρω , άμα θέλω πετάω και το laptop πάνω και το αφήνω όλη μέρα ανοιχτό και βασικά από τι στιγμή που πάρω την τηλεόραση μου και βεβαιωθώ ότι είναι ένταξει από εκεί και έπειτα θέλω να είμαι ξέγνοιαστος και να την κάνω ότι θέλω !

Μια χαρά τηλεόραση έχεις. Άστους να λένε και μη σκας. Το νου τους μόνο μην πάρει το δρόμο της Pioneer καμιά Panasonic και μετά πως θα τα μαζεύουν δεν ξέρω...

Δεν εγινε και τιποτα και παλι αν βαρεσει κανονι η Panasonic.

Βγαζει και η Samsung plasma και μαλιστα καλυτερες απο τις LED της ιδιας εταιρειας.

Πως δεν έγινε. Λιγότερες εταιρίες=λιγότερες επιλογές για τους καταναλωτές.

Δημητρη ειμαι περιπου στην θεση σου.
Μετα απο ψαξιμο 3 εβδομαδων μαλλον καταληγω στην 47LW650S στα 1.297 απο electroworld (κουπονι) και μαλιστα ακομα και με 24 δοσεις πληρωμη (αν σε ενδιαφερει).
Το απογευμα θα ειμαι σε καποια μαγαζια media markt/kotsovolos, ελπιζω να την πετυχω demo για να σιγουρευτω για την επιλογη μου και να την παραγγειλω... μαζι με ενα ps3 και ενα HT-D550 μαλλον!

Δεν εγινε και τιποτα και παλι αν βαρεσει κανονι η Panasonic.

Βγαζει και η Samsung plasma και μαλιστα καλυτερες απο τις LED της ιδιας εταιρειας.

γιάννη αν φύγει η πανασονικ από τις πλάσμα θα φύγουν και οι samsung και lg.

για τοτε έχω πακετάρει και θα ξαναενεργοποιήσω την αγαπημένη μου philips 32crt.